Erfaring med ettervirkning av 5G og AMS.

Jeg fikk grå stær, katar på begge øynene etter at jeg begynte å bruke WiFi på PC, ruter, printer, mobiltlf, samtidig med installering av AMS-måler. Jeg satt midt i stråletåka hver dag i timer. Da kom den grå stæren, hodepine, øresus, trøtthet og svimmelhet. Fra før hadde jeg supert syn og kunne se alle bokstavene på testen hos øyelegen og optikeren, også de minste. Heldigvis går det an å sette inn kunstige linser i øynene, men det kan forekomme uklare, litt tåkete punkter når man beveger øynene. Etter operasjonen er synet mitt heldigvis klart og skarpt, nesten like godt som det var før. Mitt råd og advarsel til alle, – hold dere unna alt trådløst i den grad det er mulig – SPESIELT MOBILTELEFONEN. Den er livsfarlig og forårsaker kreft i hodet og hjernen.Jeg bruker den minst mulig og da med øreklokker og 5 meter ledning. Ellers er den satt i flymodus. Jeg sjekker bare tekstmeldinger en gang i mellom. Senderen i AMS-måleren har jeg fått fjernet og alt annet er kablet og satt i flymodus.

Robert Aasen

Legg igjen en kommentar