Med FjErna på ballontur 06.05 2021

En kvinne (FjErna) i en varmluftsballong innså hun var kommet ut av kurs.Hun reduserte høyden, og så en mann nede på bakken. Hun gikk litt lenger ned og ropte til mannen:- “Unnskyld, kan du hjelpe meg? Jeg har avtalt et møte med en venn for en time siden, men jeg vet ikke hvor jeg er..! “Mannen svarte:- “Du er 30 meter over havet, ved 55º 41’47 ” nordlig bredde, og 10º 12’47” østlig lengde”.- “Du må være tekniker.” svarte kvinnen.- “Det er jeg,” sa mannen, “men hvordan visste du det.?”- “Vel,” sa kvinnen, “alt du har sagt er teknisk korrekt, men jeg har ingen anelse om hva jeg skal bruke det til. Faktum er at jeg fremdeles ikke vet hvor jeg er. Det eneste jeg har fått ut av det, betyr at er jeg er enda mer forsinket. “Mannen på bakken svarte:- “Du må være sosialist..kommunist.!”- “Det er jeg,” svarte kvinnen, “men hvordan visste du det.?”- “Det er lett. Du vet ikke hvor du er eller hvor du skal. Du har kommet deg opp med hjelp av varm luft. Du har inngått en avtale som du ikke er i stand til å holde, og du forventer at folk under deg skal løse problemet. Faktum er at du er i samme situasjon som du var før du møtte meg, men nå er det plutselig min feil….!!

Legg igjen en kommentar