Analyse av testpinner fra overflatetesting i Slovakia – bekreftelse på folkemord.

stikkord – 1) nylon, 2) Darpa Hydrogel, 3) litium, 4) pinealkjertel

Analysen ble utført i månedene november 2020 til mars 2021 på testpinner i sett. SD Biosensor, Abbott og Nadal i et ikke navngitt sykehuslaboratorium fra Bratislava, Slovakia. Testpinnene var fra settene som ble brukt i overflatestesting i Slovakia og på sykehus.

Alle som har minst et standard skolemikroskop og et testmikroskop kan bekrefte informasjonen om testpinnene som er publisert her. All informasjon om testpinner, Darpa Hydrogels og litium er offentlig tilgjengelig i vitenskapelig og bedriftsarbeid. Lenker til noen er på slutten av dokumentet.

Av denne informasjonen er det tydelig at testpinner er et kriminelt verktøy for folkemord i befolkningen i Slovakia. Dette er en verdensomspennende, gjennomtenkt og nøye forberedt begivenhet.

Figur 1 og 2 Nylonhule fibre ved den ødelagte enden av testpinnene.

Figur 3. Til sammenligning et bilde av en klassisk bomullsull under et mikroskop.

Figur 4 og 5 Brutte formede ender – deres oppgave er å forstyrre epitel (overflatelag) på slimhinnen, og dermed også ødelegge dem og påfølgende utvasking av fiberinnholdet – Hydrogel og Lithium. Trådene er patentert [av Darpa].

Figur 6 Langsgående fiber med ødelagte ender og Darpa Hydrogel-innholdskuler.

Figur 7. På lysbildet, etter mekanisk manipulering, som er identisk med vattpinnens nasofaryngeale materiale som inneholder knuste nylonfibre, hydrogel og litium. Dette materialet forblir i nasopharynx etter gyting.

Figur 8 og 9. Darpa Hydrogel-perler som danner innholdet av hule nylonfibre.

Figur 10 til 11. Etter kontakt med Darpa Hydrogel med organiske væsker (f.eks. Spytt) begynner de i løpet av få minutter å danne rektangulære krystallstrukturer. Disse vokser gradvis på en fraktal måte.

Figur 12.

Figur 12. Resultat av krystallisering etter 24 timer.

Figur 13. Disse Darpa hydrogelkrystallene skaper en 3D-romlig struktur og vokser gjennom vevet.

Figur 14. Darpa Hydrogel-krystaller vokser under mikroskopet i retning av magnetfeltet. I den menneskelige nasopharynx etter vattpinner vokser mot pinealkjertelen. Pinealkjertelen skaper et lokalt sterkere magnetfelt enn jordens eksterne magnetfelt.

Figur 15 og 16. Naturlig krystallisering av spytt uten Darpa Hydrogel. Krystaller lager ikke romlige 3D-modeller og danner ikke engang rektangulære strukturer og vokser ikke på en fraktal måte.

Figur 17 3D. Darpa Hydrogel Crystals. Til dette ble det tilsatt menneskelig spytt med antistoffer til venstre og deretter til høyre ivermektin. se figur 18 og 19.

Figur 18. Effekt av spytt fra et menneske som overvant COVID naturlig og har antistoffer. Slike spytt ble tilsatt på venstre side av strukturene i figur 17 og kom nesten umiddelbart til den permanente oppløsningen av Darpa Hydrogel Crystal strukturer.

Figur 19. Ivermektin ble tilsatt til høyre side av strukturene i figur 17 og skjedde umiddelbart for å fullstendig og permanent forsvinne av Darpa Hydrogel Crystal strukturer. Dette viser tydelig hva Ivermectin har en utrolig sterk effekt mot det som gjør Darpa Hydrogel i organismer.

Effekten av Darpa Hydrogel på menneskelige blodceller.

Figur 20. Normale levende røde blodlegemer.

Figur 21. Tilsetning av Darpa Hydrogel fra teststangen resulterte i total massakre av røde blodlegemer.

Figur 22. Darpa Hydrogel danner blodpropp i løpet av få sekunder. Disse skader og tetter blodårene.

Sammendrag:

Etter gyting av en blanding av fragmenter av nylonfiber, forblir Darpa Hydrogel på neseslimhinnen under hypofysen og pinealkjertelen sammen med litium. Denne blandingen reagerer umiddelbart med levende strukturer for å danne krystaller som er retningsorientert mot pinealkjertelen, som har sitt eget elektromagnetiske felt. Formen på krystallene bestemmer hvilken type hydrogel som brukes. Krystallene er ledende på grunn av litium i den. Krystallene kan motta signalet fra senderen til cellen og overføre signaler fra cellen til senderen. Dette er faktisk nano-antenner.

Litium er et grunnstoff (referanse til Li) som ikke forekommer naturlig hos mennesker. Det er svært giftig for pinealkjertelinnflytelsen. I lave doser blokkerer den den og i høyere doser kan den ødelegge den fullstendig. Aluminium og kvikksølv har også toksiske effekter på pinealkjertelen, som er mye brukt i vaksiner. Pinealkjertelen produserer serotonin (et hormon for lykke) og kontrollerer menneskelige bioritmer. Det er avgjørende for høyere hjerneaktivitet (kreativitet, fremsyn, sjette sans osv.) Og for sosiale interaksjoner mellom mennesker. Flere detaljer i referanse (5) gresshopper.

Darpa Hydrogel (referanse) er et kunstig stoff som skaper en omformer mellom det elektromagnetiske signalet og levende celle, vev og organ. Konverterer et elektromagnetisk signal fra en sender til et signal som en levende celle forstår og reagerer på. (se bilde av billen – Darpa Hydrogel ble injisert i denne nervestrukturen og var kontrollerbar via en radio).

Darpa Hydrogel og litium blokkerer og ødelegger pinealkjertelen og får den tenkende personen til å bli en kontrollerbar biorobot. En hydrogel er en bærer av et aktivt stoff, dets oppgave er å få stoffet inn i kroppen på et ønsket sted.

Kort om spørsmålet om vaksiner. Vaksiner inneholder Darpa Hydrogel, litium og patentert genetisk informasjon. mRNA er ikke en uprøvd nyhet. I avl og for toppidrettsutøvere har denne typen brukt doping i mange år. For toppidrettsutøvere 4) forkorter denne dopingen livet betydelig.

Genetisk informasjon i vaksinen fører til dannelsen av en patentert mutant. Drømmen om de mørke kreftene rundt Bill Gates er å oppnå å tvinge disse mutantene, for eksempel ved vaksinasjon, til regelmessig å oppgradere som et dataprogram.

PS :

Darpa Hydrogel hule nylonfibre fyller plastmaskene i FFP2-klassen. Denne Darpa Hydrogel med tilsetningsstoffer frigjøres sakte fra respiratorene. Når du puster, kommer den inn i menneskets luftveier.

Vattpinnene som brukes til PCR, er også sammensatt av hule nylonfibre med Darpa Hydrogel.

DARPA

darpa.mil

Defense Advanced Research Projects Agency er et forsknings- og utviklingsbyrå i USAs forsvarsdepartement med ansvar for utvikling av nye teknologier som militæret kan bruke. Opprinnelig kjent som Advanced Research Projects Agency, ble byrået opprettet 7. februar 1958 av president Dwight D. Eisenhour, USA

LENKER

1) https://www.copan.com

2) https://www.darpa.mil/work-with-us/covid-19 LENKER

https://www.forbes.com/sites/forbestechc Council/2020/05/18/technology-in-a-time-of-crisis-how-darpa-and-ai-areshaping-the-future /? sh = 47041f384e47

https://www.nature.com/articles/s41598-019-48874-y

http://techfinder.stanford.edu/technologies/S18-354_nanoparticle-hydrogels-for

https://finance.yahoo.com/news/7-ambitious-darpa-projects-help-225243090.html

https://www.inverse.com/article/22675-darpa-cyborg-insects

https://www.forbes.com/sites/kelseyatherton/2020/08/25/locust-bomb-sniffers-just-the-latest-military-insectcyborg/?sh = 77fd6e153efa

https://journalbipolardisorders.springeropen.com/articles/10.1186/s40345-020-00191-4

https://www.thelancet.com/journals/lanpsy/article/PIIS2215-0366(20)30564-2/fulltext

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7307055/

3 ) https: // w ww.fmed.uniba.sk/fileadmin/lf/sluzby/akademicka_kniznica/PDF/Elektronicke_knihy_LF_UK/Ochorenia_endokrinneho_systemu.pdf

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-1-4612-3524-8_27

https://www.semanticscholar.org/paper/PINEAL-RESPONSE-TO-LITHIUM1-Devi-Rao/b7238dc6e7574492ca62a44b13b36fac4ce7f76b

4) https://www.antidoping.sk/data/files/511_zoznam-zakazanych-latok-2020.pdf

5) https://tech.sme.sk/c/4289532/kobylky-ficia-na-droge-stastia.html

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.