1. mai 2021 genocide-in-the-u-s-continues-3848-deaths-118902-injuries-following-covid-injections-children-now-being-reported-as-dying-also

Folkemord i USA fortsetter: 3.848 Dødsfall 118.902 Skader etter COVID-injeksjoner – Barn blir nå rapportert som døende

1. mai 2021Skriv ut dette innlegget

Folkemord i USA fortsetter: 3.848 Dødsfall 118.902 Skader etter COVID-injeksjoner – Barn blir nå rapportert som døende

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Massedrapet på amerikanere gjennom de eksperimentelle COVID-injeksjonene fortsetter, ettersom CDC nå rapporterer at 3848 mennesker har omkommet og 118 902 bivirkninger nå er blitt logget inn i deres VACER- rapporteringssystem for uønskede hendelser (VAERS).

Mange mener det er solid bevis for at CDC holder tilbake mye av dataene, og at antall rapporterte dødsfall og skader er mye høyere (se nedenfor).

Dette er i tillegg til at mange dødsfall og skader etter injeksjonene ikke engang rapporteres, fordi propagandaen som ble lagt ut av den amerikanske regjeringen og forsterket gjennom det farmasyfinansierte bedriftsmediet, fortsetter å hevde at INGEN av disse dødsfallene er knyttet til COVID-injeksjonene, og er bare “tilfeldigheter.”

Så de som tåpelig tror dette og senere blir syke, eller ser en kjære dø, vil ikke engang vurdere det faktum at COVID-injeksjonene kan ha forårsaket dette, og vil ikke gidder å rapportere det til CDC.

For å gi noe perspektiv til disse registrerte tallene, og vise hvor kriminelt ondt det er å hevde at ingen av disse dødsfallene eller skadene er forårsaket av injeksjonene, er den totale dødsfallet som nå er registrert etter eksperimentelle COVID-injeksjoner siden desember 2020, mer enn det registrerte. dødsfall etter vaksiner de siste 15 og et halvt år ( kilde ) før de eksperimentelle COVID-skuddene ble sluppet løs mot publikum.

* Dødsfall etter COVID-injeksjoner ble rapportert av CDC tidligere denne uken her . Ikke alle av dem ble inkludert i fredagens datadump publisert 30/30/21, som kun viste 3544 dødsfall. «4-månedersperioden» startet tidlig i desember til 23. april 2021, så det vil ta ytterligere to uker å få alle dataene for hele 4-månedersperioden, og disse tallene vil øke .

Død av barn som nå rapporteres etter COVID-skudd

Tragisk nok er det nå registrert minst 5 dødsfall blant barn etter COVID-injeksjoner, inkludert en 5 måneder gammel baby som ikke ble injisert, men ammet fra moren som var det.

VAERS ID: 1166062 : Pasienten fikk den andre dosen Pfizer-vaksine 17. mars 2020 mens han var på jobb. 18. mars 2020 fikk hennes 5 måneder gamle ammende spedbarn utslett og innen 24 timer var det utrøstelig, nektet å spise og fikk feber. Pasienten brakte babyen til lokal ER hvor vurderinger ble utført, blodanalyse avslørte forhøyede leverenzymer. Spedbarn ble innlagt på sykehus, men fortsatte å avta og gikk bort. Diagnose av TTP. Ingen kjente allergier. Ingen nye eksponeringer bortsett fra mors vaksinasjon dagen før.

VAERS ID: 1187918 : 15 år gammel kvinne i New Hampshire. Jeg vet ikke nøyaktig dato for første eller andre Moderna vaksine. Jeg er PICU som deltok som tok vare på pasienten etter hjertestansen hennes, som vi tror var omtrent 3-4 dager etter hennes andre Moderna-vaksine.

VAERS ID: 1218081 også 1218081: 17 år gammel kvinne , Wisconsin. Pasienten rapporterte pustevansker og brystsmerter; fikk hjertestans og død. Fra post mortem-rapport fra sykehus: den 4/10/21 var hun i ferd med selvkateterisering og begynte å oppleve pustevansker og brystsmerter. Rett etter at hun kollapset og ikke pustet. EMS ankom og fant apnesi og i pulseløs elektrisk aktivitet. Gjenoppliving begynte og fortsatte ved ankomst til ED. Bortsett fra en kort periode med returnerte pulser, forble hun i PEA til tross for en estimert 45-50 minutters gjenoppliving. Hun døde 11:20 den 4/10/21. – Direkte fra patologirapport 4.12.21

VAERS ID: 1225942 : 16 år gammel kvinne , Wisconsin. Pasienten var en 16-årig kvinne som mottok Pfizer-vaksine 19/19/21 på vaksineklinikken og ble presentert med pågående HLR til ED 3/28/21 etter hjertestans hjemme. Pasient plassert på ECMO og bildebehandling avslørte bilateral stor lungeemboli som sannsynlig etiologi for arrestasjon. Risikofaktorer inkluderte oral prevensjonsbruk. Labs har siden bekreftet fravær av faktor V leiden eller protrombingenmutasjon. Pasient erklært død etter nevrologiske kriterier 3/30/21.

VAERS ID: 1242573 : 15 år gammel mann , Colorado. Hjertefeil.

VAERS ID: 1243516 : (Samme som 1225942?)  16 år gammel kvinne , Wisconsin. Hemodynamisk kollaps hjemme. Vedvarende hjertestans som krever ECMO. Begivenheten antas sekundær til lungeemboli. Død etter nevrologiske kriterier.

Det er også ett tilfelle av en 17 år gammel mann i Michigan med en historie med psykisk sykdom som begikk selvmord 8 dager etter at han ble injisert. VAERS ID: 1243487 .

Barn har en virtuell NULL prosent sjanse for å dø av COVID-19. Så den som er ansvarlig for å få disse barna injisert med et eksperimentelt skudd når de ikke trengte det, skal arresteres og siktes for drap.

Holder CDC tilbake flere data om skader og dødsfall etter eksperimentelle COVID-injeksjoner?

Flere mennesker har sendt meg den siste uken med lenker til videoer fra de som gjør et dypdykk i VAERS-databasen, og hevder at det er solid bevis for at CDC holder tilbake data, og at skader og dødsfall etter COVID-injeksjoner sannsynligvis er veldig mye høyere.

Jeg har ikke hatt tid til å bekrefte disse rapportene, men jeg kommer til å ta med to videoer her du kan se og lytte til selv. Gjør din egen faktasjekking.

https://www.bitchute.com/embed/z3reNnlEdFva/

https://www.bitchute.com/embed/obI8khWKx703/

Hvor langt vil dette folkemordet gå?

Mange stater i USA rapporterer nå at de har lagerbunker med COVID-doser fra eksperimentelle skudd som ikke blir brukt opp ettersom etterspørselen etter dem nå avtar.

Så langt har de fleste i USA som har mottatt disse eksperimentelle skuddene gjort det frivillig. Unntakene er barn, og de som er mentalt utfordret. (Se: LA County Sheriff Going Home to Home Force Injecting Handicapped voksne og barn med COVID-19 skudd mot deres vilje .)

Som mange avvikende leger og forskere nå har uttalt offentlig, er dette en medisinsk bestrebelse for befolkningskontroll, da det ikke er noen vitenskapelige eller medisinske grunner som kan rettferdiggjøre frigjøring av eksperimentelle skudd på publikum.

Menneskene på toppen som kontrollerer dette er onde. De sensurerer alle andre terapier som kan brukes effektivt til å bekjempe virus som denne og sesonginfluensa, med det formål å rulle ut disse eksperimentelle produktene som vi ser nå påvirker ikke bare de som blir injisert, men i mange tilfeller de som har ikke blitt injisert så godt som kommer i nærheten av den injiserte befolkningen.

Det er fullt mulig at alle barnfødende kvinner som overlever injeksjonene blir ufruktbare og aldri kan føde barn.

Dette er folkemord: død ved injeksjon. Det er på tide å slutte å rense dette. Vi må begynne å bruke de riktige begrepene.

De eneste skuddene som avfyres akkurat nå kommer fra en nål. Dette landet er nå okkupert av fiendens styrker, og de annekterte i utgangspunktet USA uten kamp fordi et flertall av publikum villig fulgte sine onde planer.

Hva kommer neste gang de retter seg mot “vaksinen nølende”?

USAs grunnlov er fortsatt i kraft, og den andre endringen gir deg en lovlig grunn til å beskytte deg selv og familien din fra onde mennesker som er fast bestemt på å drepe deg.

De er lovbryterne. Hvis du står på ditt og gjør alt som er nødvendig for å beskytte deg selv og familien din fra deres hensikt å drepe eller alvorlig skade deg, handler du innenfor de juridiske rettighetene som er beskyttet av vår grunnlov.

Ikke vær forvirret på dette punktet! Fordi mange som allerede er drept, og nå kommer de etter barna.

Jeg har allerede hatt flere trusler i livet mitt for å publisere sannheten (av anonyme COWARDS), og jeg vil gjerne gi opp livet mitt for å fortsette å publisere sannheten så lenge jeg kan. Så alle som har ideer om å prøve å finne meg og stille meg, må være bedre forberedt på å miste livet også.

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

SOM HASTER! 5 Leger er enige om at COVID-19-injeksjoner er biovåpen og diskuter hva du skal gjøre med det

Leger rundt om i verden utgir dire ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Folkemord i USA fortsetter: 3.848 Dødsfall 118.902 Skader etter COVID-injeksjoner – Barn blir nå rapportert som døende

8.430 DEAD 354.177 Skader: Europeisk database over bivirkninger for COVID-19 “vaksiner”

1.047 Døde 725.079 Rapporterte skader etter COVID19 eksperimentelle “vaksiner” rapportert i Storbritannia

Legg igjen en kommentar