Menneskerettighetsadvokat: Tyranni COVID-19 Blir ‘En Annen Holocaust’

30. April 2021

av Ethan Huff

Da Orange County Supervisor Board i Sør-California kunngjorde potensielle planer om å teste ut et pilotprogram for vaksine “pass”, sto menneskerettighetsadvokat Leigh Dundas opp og stemte mot det og kalte det “en annen Holocaust” under en offentlig høring om forslaget. .

menneskerettighetsadvokat covid 19 tyranni blir "en andre holocaust"

Dundas uttalelser var så kraftige – de gikk også raskt viral – at styret trakk seg og sier nå at et slikt system vil være “frivillig.”

Mike Adams, Health Ranger, fikk sjansen til å snakke med Dundas og høre mer om hva som skjedde – se nedenfor:

Under talen sin forklarte Dundas at vaksinepass er «begynnelsen og slutten av Nazi-Tyskland».

De kunne snart bli krevd som en betingelse for å komme inn i butikker eller sportsbegivenheter, for eksempel omtrent som hvordan tyske nazister ville stoppe folk på gaten og si til dem: “Papir, vær så snill!”

https://www.brighteon.com/embed/0190d8f3-b8e2-40ae-a529-8da07be639e6

“Det er en elektronisk hundehalsbånd ,” proklamerte Dundas.

“Og siden når ble Orange County Folkerepublikken Kina? Du trenger ikke Warszawa-gettoer fordi jeg ikke kan forlate huset mitt fordi ingen vil betjene meg.

“Er det veldig greit med Big Tech å vite hvert forbannet sted du har vært, fra Chipotle til postkontoret til Disneyland, fordi du må skanne inn hver gang du forlater huset ditt?”

“Dundas fortsatte å tukte styret for å prøve å vaske hendene for de alvorlige konsekvensene av et slikt forslag ved å hevde at det” frie markedet “vil håndtere det.

Sannheten er at de medisinske fascistene prøver å gi pengene til private selskaper for å håndheve tyranni, slik at staten kan late som om de er fritatt for enhver forseelse.

“Ikke prøv et sekund å frita dere og si: ‘Å, markedsplassen kommer til å gjøre det. Det er på Costco. Det er på Disneyland. Vi gjør det ikke! ‘

“Det er som fyren som kjørte storebilen til Auschwitz og sa: ‘Det er ikke noe blod på hendene mine’,” sa Dundas det.

“I motsetning til alle sammen, vil jeg kalle det hva det er: Dette er en naziplan, og du er det fjerde riket hvis du stemmer på det.”

Bare Si Nei Til Vaksinepass Og Andre Pålegg Av Medisinsk Fascisme

Verden trenger absolutt mer modige folk som Dundas for å ta et standpunkt mot medisinsk fascisme.

Ved å bringe sin egen stemme sammen med de av rundt 300 av vennene hennes til møtet den dagen, fortjener Dundas med rette æren for å ha bidratt til å drepe forslaget, eller i det minste tømme det inntil videre.

Dundas er nå kjent over hele landet, og til og med over hele verden, for sin tapperhet.

Er du villig til å følge i hennes fotspor ved å si nei til medisinsk fascisme når og hvor den bærer sitt stygge hode? Forhåpentligvis er svaret ditt ja fordi verden trenger deg!

“Nå som det blir eksponert at det å være rundt Injectees forårsaker alvorlige problemer for de uinjiserte, og siden disse menneskene vil leve som nazister, hva med å tvinge Injectees til å identifisere seg selv i det offentlige, slik at vi kan unngå dem?” foreslo en kommentator i Brighteon om hvordan vi også kan snu bordene på de injiserte.

“Et armbånd med hodeskalle og tverrbein på, kanskje?”

En annen uttrykte støtte for denne ideen og bemerket at de som har blitt injisert for det kinesiske viruset nå sprer sin giftige skitt på andre gjennom kaste.

“Personlig vil jeg ikke være i nærheten av dem,” skrev denne personen om den injiserte.

“Jeg ber alltid familiemedlemmene mine om å gi meg beskjed når de får sine giftige influensaskudd for å advare meg slik at jeg kan styre unna dem i noen uker.”MSM Alle Men Stille Etter At Flere Personer Er Lammet Etter Å Ha Mottatt Pfizer ShotForrige InnleggDoctor Defends ’80 Clinical Studies ‘Viser At Ivermectin Er ‘89% Effektiv’ For Å Forhindre COVIDNeste Innlegg

Relaterte Artikler

falske nyhetsmedier alt annet enn stille etter at flere personer ble lammet etter å ha mottatt pfizer-skudd

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

MSM Alle Men Stille Etter At Flere Personer Er Lammet Etter Å Ha Mottatt Pfizer Shot

HAFHAF30. April 2021

tyskland glir inn i tyranni innenlands spionbyrå overvåker demonstranter mot låsing

KONTROLLKORONAVIRUSPOLITISTATTYRANNI

Tyskland Glir Inn I Tyranni: Det Innenlandske Spionbyrået Overvåker Protesterende Mot Låsing

HAFHAF30. April 2021

bill porter, Kina og dna

BILL GATESKORONAVIRUS

Bill Gates, Kina, Og Ditt DNA

HAFHAF30. April 2021

sjokkerende!  5g-tårnkomponenter merket 'cov 19'

5G FARERSAMMENSVERGELSEKORONAVIRUS

Sjokkerende! 5G-Tårnkomponenter Merket ‘COV-19’

HAFHAF29. April 2021

Legg igjen en kommentar