Doctor tilbyr GRATIS bok til publikum om å kurere luftveisinfeksjoner gjennom hydrogenperoksidnebulisering

Kommentarer av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Thomas E. Levy, MD, JD er en styresertifisert kardiolog og forfatteren av Curing the Incurable : Vitamin C , Infectious Diseases , and Toxins and STOP America’s # 1 Killer! ; pluss flere andre banebrytende medisinske bøker.

Han er en av verdens ledende vitamin C-eksperter og foreleser ofte for medisinske fagpersoner over hele verden om den riktige rollen som vitamin C og antioksidanter i behandlingen av en rekke medisinske tilstander og sykdommer.

Hans siste bok, Rapid Virus Recovery: No Need to Live in Fear! er nå tilgjengelig GRATIS som en e-bok gjennom MedFox Publishing.

Dr. Levy sier:

Hele hensikten med denne boken er å gjøre det klart at nesten alle akutte virussyndrom er herdbare, spesielt de som er kontrahert via luftveiene, og raskt. Dette inkluderer COVID og fremtidige patogener som kan komme fra mutasjon eller fra et laboratorium.

Det er en ganske dristig uttalelse, men boka hans inneholder over 600 sitater fra fagfellevurderte medisinske tidsskrifter for å sikkerhetskopiere kravet.

Boken han tilbyr gratis for publikum handler hovedsakelig om hydrogenperoksidnebulisering, en billig løsning som alle rundt om i verden kan implementere uten bruk av lege eller sykehus for mindre enn $ 40,00.

For å stoppe all pandemi, inkludert COVID, er det viktig at en kur ikke bare eksisterer, men at den er ekstremt billig, tilgjengelig overalt, lett administrert, fullstendig giftfri og ikke krever inngrep fra lege eller sykehus for å være oppnådd.

På dette tidspunktet er det egentlig bare en slik behandling som oppfyller alle disse kravene. Det er: Hydrogenperoksidnebulisering .

Last ned og lagre denne boken NÅ før den er utestengt fra Internett, da protokollene beskrevet i den nå er erklært ulovlige .

Her er noen utdrag fra introduksjonen til boka hans.

Det er INGEN behov for å være redd

Utdrag:

Akutte virusinfeksjoner har alltid vært en stor utfordring for utøvere av tradisjonell medisin. Den dag i dag finnes det ingen reseptbelagte midler som vanlige helsepersonell kan bruke som har evnen til raskt og definitivt å kurere et virussyndrom.

Den vanligste og klinisk alvorlige av slike virusinfeksjoner erverves via luftveiene. Når slike virus tilfeldigvis er eksepsjonelt smittsomme, er det duket for opptrapping av slike infeksjoner til nivået av en epidemi, eller i verste fall en pandemi.

Disse vanlige respiratoriske virussyndromene faller primært inn i det brede spekteret av virus som forårsaker forkjølelse og influensa (“influensa”).

Avhengig av styrken til immunforsvaret til den smittede, kan en slik infeksjon være kort og selvbegrenset, eller den kan være kronisk og motstandsdyktig mot oppløsning.

Under noen omstendigheter kan akutte luftveisinfeksjoner raskt bli livstruende. De potensielt dødelige virusinfeksjonene utvikler seg alltid til influensa og influensalignende syndromer som spres i hele kroppen, og forårsaker generalisert sykdom snarere enn den fokale symptomatologien som ses med typiske symptomer på nese og hals.

Nesten alle akutte virussyndromer reagerer veldig på en rekke forskjellige behandlingsmetoder, som vil bli diskutert i denne boken.

Ikke bare fungerer de fleste av disse behandlingene ekstremt bra for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av virussykdommen når den har tatt tak, de forbedrer også kroppens immunitet mot å få et virus i det hele tatt.

Noen av protokollene som vil bli diskutert kan også raskt og utvetydig kurere disse infeksjonene hos de fleste pasienter.

Opplæringen av leger gjør at de er veldig motvillige til å bruke ordet “kur” når det gjelder effektiviteten av enhver behandling for enhver tilstand, uansett hvor effektiv en slik behandling faktisk kan være.

Faktisk avslører bare en kort oversikt over medisinsk litteratur på PubMed raskt et vanlig tema i de kliniske studiene.

Uansett hvor dypt klart de studerte behandlingene løser ulike infeksjoner eller medisinske tilstander, vil forfatterne av slike studier ALDRI hevde at behandling X var i stand til å kurere tilstand, eller infeksjon, Y i Resultat / konklusjon-delen av studien.

Faktisk vil noen av de mest imponerende studiene bare hevde at behandling X “ser ut til å være til nytte for tilstand Y, og at det er behov for flere studier.

Det er som om det er visse uskrevne bud for alle medisinske forskere som krever at de unngår noen endelige uttalelser – selv når resultatene er klart klare.

Mantraet for all forskning, spesielt kliniske studier: Evaluer, måle, teste, analysere, men aldri, aldri, aldri definitivt konkludere.

Forskere er på samme måte ikke villige til å rapportere et klart definert forhold mellom årsak og virkning mellom to ting, for eksempel en behandling og en sykdom, eller en medisinsk tilstand og en annen sykdom.

Riktig dosert og riktig administrert vitamin C har kurert nesten alle akutte smittsomme sykdommer, spesielt virale, i over 80 år nå.

Mange forskjellige artikler har dokumentert fordelene i denne forbindelse. Likevel nevner ingen medisinsk lærebok engang vitamin C som en potensiell eller mulig behandling for smittsomme sykdommer.

Selv om det ikke er et tema som skal behandles i detalj i denne boken, må det fremdeles påpekes for leseren forvirret på hvorfor vitamin C, eller annen viral kur, ikke er mye brukt, blir avslørt i følgende nøkterne fakta:

Helsevesen er først og fremst en virksomhet.

Ethvert ofte brukt middel / terapi må generere betydelige og til og med ufattelige inntekter for legemiddelfirmaene, sykehusene og legene, ellers vil det aldri bli brukt eller til og med ordentlig undersøkt. Mer sannsynlig vil det bli undertrykt.

Det er mer politikk i medisin enn det er i politikk.

Bevis på disse påstandene florerer. For eksempel var det et total avslag fra leger og sykehus over hele USA om å gi tidlig behandling for de millioner av amerikanere som testet positivt for COVID, men fikk beskjed om å “gå hjem og bare komme tilbake hvis de har pustevansker.”

Med andre ord, kom tilbake når pasienten er så syk at de kan ta ham inn på ICU og sette ham i en ventilator.

Denne “standardomsorgsprotokollen” genererte en automatisk sjekk på 39 000 dollar fra regjeringen, samt store inntekter for et intensivomsorgssykehusopphold, og oppblåste dødsfallet samtidig.

Mange tillitsfulle pasienter rett og slett ikke kan få seg til å forstå at deres lege eller deres sykehus er mye mer interessert i fortjeneste enn deres helse interesser og generell velferd. Det er absolutt unntak fra disse påstandene.

Men disse unntakene er avgjort sjeldne. Inntil leseren forstår den avskyelige sannheten i disse påstandene, vil det forbli umulig å forstå hvorfor et lett og billig svar på en alvorlig infeksjon eller sykdom alltid vil bli nedsatt, undertrykt og kanskje til og med gjort ulovlig .

(Redaktørens merknad, det er nå “ulovlig.” Se: COVID Natural Remedies BANNED as DOJ and FTC Ses to Silence Doctors Promoting Vitamin D, C, Zink, etc. )

Selv mange tilsynelatende velmenende leger vil nesten avvise og fornærme en terapi som HP-forstøvning, siden det undergraver mye av betydningen av deres mange år med ofre, utgifter og opplæring i å skaffe medisinske lisenser.

Mange forskjellige rasjonaliseringer kan brukes av leger for ikke engang å vurdere HP-forstøvning som en terapi.

Ingen som har gjennomgått omfattende opplæring innen noe felt, vil føle at den enorme mengden investert tid og penger kan være irrelevante eller til og med skadelige i behandlingen av et betydelig antall pasienter.

Tenk deg en lege med spesiell opplæring i ICU og respiratorisk medisin, og de fleste av COVID-pasientene som tidligere oversvømmet ICU, vises ikke lenger.

Hvordan kan han / hun omfavne en intervensjon som i stor grad reduserer antallet mennesker som trenger deres kompetanse, og som truer deres evne til å gjøre en betydelig inntekt – spesielt når det tradisjonelle medisinske samfunnet høyt avviser intervensjonen som vitenskapelig ubegrunnet eller til og med ærlig?

Hele hensikten med denne boken er å gjøre det klart at nesten alle akutte virussyndrom er herdbare, spesielt de som er kontrahert via luftveiene, og raskt .

Dette inkluderer COVID og fremtidige patogener som kan komme fra mutasjon eller fra et laboratorium.

For å stoppe all pandemi, inkludert COVID, er det viktig at en kur ikke bare eksisterer, men at den er ekstremt billig, tilgjengelig overalt, lett administrert, fullstendig giftfri og ikke krever inngrep fra lege eller sykehus for å være oppnådd. På dette tidspunktet er det egentlig bare en slik behandling som oppfyller alle disse kravene. Det er:

Nebulisering av hydrogenperoksid

Årsakene til at hydrogenperoksid (HP) forstøvning er en så perfekt terapi for akutt luftveisvirus er beskrevet i boken, og trenger ikke å gjentas her.

I ekstremt fattige områder av verden kan en forstøvningsmaskin, som fremdeles bare innebærer en engangsutgift på $ 30 til $ 40, deles av en husstand, eller til og med et samfunn som vil bruke det på en lokal klinikk eller et behandlingssenter.

Behandlingstid trenger bare vare 5 til 15 minutter i de fleste tilfeller. En halvliter vanlig 3% HP, som skal brukes som den er eller med variabel fortynningsgrad med vann eller saltoppløsning, avhengig av pasienttoleranse, har en utsalgspris på 1 til 2 dollar over hele planeten.

Mengden HP for en behandling kan være mellom 1 og 3 cc av 3% løsningen. En halvliter har 473 cc løsning.

Dette betyr at en kur, eller effektiv
kickstart til den raske oppløsningen av et luftveisvirus, inkludert COVID,
kan koste så lite som ¼ av en krone.

Mengden strøm som trengs for å kjøre forstøveren, noe som også vil være uvesentlig, vil være den viktigste “utgiften”.

Det skal også understrekes at HP-forstøvning raskt og effektivt løser forkjølelse og alle slags influensavirus-syndromer, avhengig av hvor lenge pasientene har blitt smittet når forstøvningen startes.

Det betyr også at ¼ av en krone kan gjøre det som mange utvidede sykehusinnleggelser som koster mange hundre tusen til millioner av dollar ikke gjør: helbrede pasienten, spare pasienten for mye lidelse og muligens død, og la pasienten eller familien til pasienten unngå fullstendig økonomisk ødeleggelse.

Til slutt er det en annen fordel som eller enda mer viktig som å ha evnen til å kurere seg selv av denne infeksjonen. For å si det enkelt:

Livet kan igjen leves uten
kontinuerlig å bekymre seg for
helsetap, takle store
lidelser og til og med dø.

Svært mange mennesker har blitt døds redde for å få COVID, til tross for at dødeligheten som følge av denne infeksjonen har sunket betydelig, og nå er i størrelsesorden en tiendedel prosent (1 av 1000).

Ikke bare er frykten håndgripelig, den er irrasjonell.

I nesten et år nå, når de stopper ved et trafikklys, kjører mange sjåfører “sosialt” i bilene sine og holder mer enn en billengde fra bilene foran dem til lyset endres.

Vitenskapelig er dette latterlig, men det understreker mengden frykt som er blitt innpodet hos et veldig stort antall mennesker.

Noen mennesker er lammet av frykt når de ser noens maske falle under nesen et øyeblikk som om lovbryteren var en snikmorder. Noen vil bokstavelig talt angripe et slikt individ.

Foreløpig er frykten for viruset mye mer svekkende for befolkningen som helhet enn selve viruset.

Informasjonen i boken viser at en fortsatt frykt for COVID eller annet respiratorisk virus er irrasjonelt.

Å eie en god forstøver og ha en ny flaske HP lett tilgjengelig vil holde COVID fra å ødelegge mental helse før den har sjansen til å true fysisk helse.

Det betyr at det er mulig, trygt, rasjonelt og enkelt å oppnå å gå tilbake til det normale livet.

Last ned hele boka her .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også :

SOM HASTER! 5 Leger er enige om at COVID-19-injeksjoner er biovåpen og diskuter hva du skal gjøre med det

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

8.430 DEAD 354.177 Skader: Europeisk database over bivirkninger for COVID-19 “vaksiner”

1.047 Døde 725.079 Rapporterte skader etter COVID19 eksperimentelle “vaksiner” rapportert i Storbritannia

Legg igjen en kommentar