Kart over FNs sporing av værmodifiseringsprosjekter (1952-1999)

Spor historien om værendring over hele verden som registrert av FNs meteorologiske organisasjon Publisert · Torsdag 3. oktober 2019

50 ÅR UN-SPORINGSPROJEKTER FOR VEDMODIFISERING (1952-1999)

Se kartet i 3D på ClimateViewer Maps!

http://climateviewer.org/history-and-science/geoengineering-and-weather-modification/maps/50-years-of-united-nations-tracking-weather-modification-projects-1952-1999/

Denne dokumentaren, i form av et satellittkart, sporer historien om værendring over hele verden mellom årene 1952 og 1999, registrert av FNs verdens meteorologiske organisasjon. Dette kartet inneholder data om det involverte apparatet, anvendte agenter og teknikkene som brukes i hvert tilfelle. Det inkluderer også både positive og negative resultater fra noen av de fullførte prosjektene, finansieringskilder som offentlige etater og private selskaper. Det inkluderer til og med ekspertuttalelser og rettssaker om emnet, slik at du kan få et fullstendig bilde av fordelene og ulempene ved slike programmer. Apparatet, agent og karakteriserer data representerer det første året i hvert program, eventuelle utvidede år av programmet, og i tilfelle USAs innsats viser de nummererte NOAA-dokumentene for hvert utvidet år.

Værmodifisering er et av de varme temaene med mulige negative og / eller perverse utilsiktede konsekvenser behandlet av våre søsters nettsteder ClimateViewer.com/geoengineering/ og WeatherModificationHistory.com .

Dessverre er det hull i FN-dataene på grunn av ødelagte eller manglende sider. Heldigvis ble noen av de manglende dataene gjentatt i de andre FN-filene for å fylle ut hullene.

Her er originaldokumentene (2000-2006 er ikke på dette kartet):

Kart over FNs sporing av værmodifiseringsprosjekter (1952-1999)

KARTKILDE: FNs verdensmeteorologiske organisasjon (WMO) Ekspertgruppe for værendring

“Last ned PowerPoint-presentasjon: Klimaforandringene og vannkrigen: teknokrati, geoingeniør og erstatning av vannsyklusen” • Les artikkelen • Se denne videoen på YouTube

 relaterte artikler

 Broken Links

Hvis noen av lenkene ovenfor ikke virker, kopier URL-en og lim den inn i skjemaet nedenfor for å se etter Wayback-maskinen for en arkivert versjon av den nettsiden.

DELING ER OMSORG

STØTT CLIMATEVIEWER

Doner på PayPal
Støtt ClimateViewer
Doner på GoFundMe

GJENBRUK AV LISENS

Kart over FNs sporingsværmodifiseringsprosjekter (1952-1999) av Jim Lee er lisensiert under en Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License . Basert på et verk på climateviewer.com/ . Tillatelser utenfor rammen av denne lisensen kan være tilgjengelige på climateviewer.com/terms .

Du er fri til å:

  • • Del – kopier og distribuer materialet i hvilket som helst medium eller format
  • • Tilpass – remix, transformer og bygg videre på materialet

Under følgende vilkår:

  • • Attribution – Du må gi passende kreditt, oppgi en lenke til lisensen, og angi om det ble gjort endringer. Du kan gjøre det på en rimelig måte, men ikke på noen måte som antyder at lisensgiveren støtter deg eller din bruk.
  • • Ikke-kommersielt – Du kan ikke bruke materialet til kommersielle formål.
  • • ShareAlike – Hvis du remixer, transformerer eller bygger videre på materialet, må du distribuere dine bidrag under samme lisens som originalen.

KOMMENTARER

https://disqus.com/recommendations/?base=default&f=climateviewer&t_u=https%3A%2F%2Fclimateviewer.com%2F2019%2F10%2F03%2Fmap-of-united-nations-tracking-weather-modification-projects-1952-1999%2F&t_d=Map%20of%20U.N.%20Tracking%20Weather%20Modification%20Projects%20(1952-1999)%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News&t_t=Map%20of%20U.N.%20Tracking%20Weather%20Modification%20Projects%20(1952-1999)%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News#version=07054adb31d4f6133c2fb097add414fdhttps://disqus.com/embed/comments/?base=default&f=climateviewer&t_i=map-of-united-nations-tracking-weather-modification-projects-1952-1999&t_u=https%3A%2F%2Fclimateviewer.com%2F2019%2F10%2F03%2Fmap-of-united-nations-tracking-weather-modification-projects-1952-1999%2F&t_e=Map%20of%20U.N.%20Tracking%20Weather%20Modification%20Projects%20(1952-1999)&t_d=Map%20of%20U.N.%20Tracking%20Weather%20Modification%20Projects%20(1952-1999)%20%C2%B7%20ClimateViewer%20News&t_t=Map%20of%20U.N.%20Tracking%20Weather%20Modification%20Projects%20(1952-1999)&s_o=default#version=588e81c9aa58807138937b84c38417eb

 Nyhetsbrev

Abonnere

 Sosial

 ClimateViewer 3D

 ENMOD Accountability Act #ENMODAA

 Jim Lee på YouTube

“Tvil aldri på at en liten gruppe gjennomtenkte, engasjerte borgere kan forandre verden; det er faktisk det eneste som noensinne har gjort. ”- Margaret Mead”Det er naturlig for mennesket å hengi seg til illusjonene av håp. Vi er tilbøyelige til å lukke øynene mot en smertefull sannhet – og lytte til sangen til den sirenen, til hun forvandler oss til dyr. Er dette den delen av vise menn som er engasjert i en stor og sliten kamp for frihet? Er vi innstilt på å være av antallet av dem som har øyne, ikke ser og har ører, ikke hører det som nærmest angår deres timelige frelse? For min del, uansett hvilken åndsangst det måtte koste, er jeg villig til å kjenne hele sannheten; å vite det verste og sørge for det. ”- Patrick Henry – Tale i Virginia-konvensjonen 23. mars 1775

 Attack Ideas, Not People

“En av de tristeste leksjonene i historien er dette: 

Hvis vi har blitt bambuslet lenge nok, har vi en tendens til å avvise bevis for bambusformet. Vi er ikke lenger interessert i å finne ut sannheten. Bamboozle har fanget oss. Det er rett og slett for vondt å erkjenne, selv for oss selv, at vi er blitt tatt. Når du først gir en sjarlatansk makt, får du den nesten aldri tilbake. ”- Carl Sagan

Les Fake News, Propaganda, og Acvitism

 Værmodifikasjonshistorikk

SISTE NYTT

ALLE ARTIKLER

SJOKKERENDE! Elektriske værendringsselskaper i 2019

 Fredag ​​4. oktober 2019

Skyioniserings- og signalgenererende antenner for å styre vær og atmosfæriske elver, rense luften for forurensning og få det til å regne! … Fortsett å leseKlimastreik: Greta Thunberg og ekstremister fra klimaendringerKart over FNs sporing av værmodifiseringsprosjekter (1952-1999)Bill Gates-finansiert Geoengineering Chemical Cloud på MSMNuking orkanen Dorian, Trump og historien om tropisk stormundertrykkelseHvordan Obama virkelig spionerte på Trump: The Five Eyes of STONEGHOST #SpygateMilitary Chemtrails: Artificial Clouds & Directed Energy Weapons in SpaceContrail Cirrus, smeltestenger frigjør miltbrann og den nye kalde krigen for arktisk boringMick West & Jim Lee Debatt Chemtrails, Geoengineering, & SemanticsTsjernobyl, CIA Sabotage, Weather Modification og the Russian WoodpeckerGeoteknologi kan føre til verdenskrig 3HAARP on Ice: Potensielle stengevæverHvordan jeg slår Graves sykdom!Minoritetsrapport i dag: TrapWire, HEXWAVE, Thruvision & PATSCAN CMRFem typer ekte chemtrails – bare faktaProsjekt AZURE Sounding Rocket Chemtrails from Space!Militært 5G-våpen, FNs grønne nye verdensorden og kjernefysisk regn

POPULÆR

The Green New Deal, Agenda 2030, Technocracy, and Geoengineering

 Onsdag 27. februar 2019

Hva har disse til felles? KONTROLL. Finn ut sannheten om KLIMAENDRINGENE, nasjonal suverenitet og en verdensregjering i en grenseløs verden. … Fortsett å leseDirected Energy Weapons 101: Sonic, Mikrobølgeovn, Laser og ikke-dødelig krigføringGeoengineering Solar Radiation Management SRM vs ERM: Cirrus Cloud ThinningHenry Kissinger, CIA og Weather Warfare“Utilsiktet geoteknikk” med skipsspor og kontrailerDr. Jim Fleming og Jim Lee på en Weather Warfare SolutionVærendringslover i USAAluminium, Barium og Chemtrails forklart – BARE FAKTAIonosfæriske varmeovner: Hvordan HAARP virkelig fungererHAARP, ELF Generation og Mass Mind ControlAnatomi av SlavespeakCloud Ionization, Electric Rainmaking og Laser-Guided Weather ModificationGeoingeniør og værmodifiseringspatenterVærmodifiseringsselskaper, universiteter og derivathandlereDet var en sammensvergelse! Militære eksperimenter på intetanende publikumAmerikansk militær diskuterer fremtiden for Weather Warfare til tross for ENMOD-forbudOrkanhacking: Department of Homeland Security går inn i værendringsvirksomheten

FUNKSJONERT

MÅ SE

Ionosfæriske varmeapparater – romværskontroll og geofysisk krigføring

 Onsdag 14. nov 2018

Klimaforandringene og vannkrigen: teknokrati, geoteknikk og erstatning av vannsyklusen

 Onsdag 1. august 2018

The Environmental Modification Accountability Act #ENMODAA

 Søndag 12. nov 2017

Ti teknologier for å eie været i dag!

 Tirsdag 7. november 2017

Geoengineering, Weather Modification, and Weaponizing Nature

 Fredag ​​9. desember 2016

Min tale til EPA om flyforurensning

 Søndag 9. august 2015

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.