SOM HASTER! 5 Leger er enige om at COVID-19-injeksjoner er biovåpen og diskuter hva du skal gjøre med det.

Kommentarer av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Helt siden rapporter har dukket opp de siste dagene om at mennesker som ikke har valgt å motta de eksperimentelle COVID-19-skuddene, men som har blitt utsatt for de som har mottatt dem, og har lidd det som ser ut til å være infeksjoner som kommer fra disse fullt “vaksinerte” menneskene, som hovedsakelig berører kvinner som har rapportert om menstruasjonsvansker, kraftig blødning, spontanabort og reduksjon av morsmelk, har jeg sett på nyhetsfeeden min for å se om noen av de avvikende legene og forskerne vi regelmessig presenterer her på Health Impact News, vil løse disse problemene.

Heldigvis holdt et team på 5 leger i USA, som vi alle har omtalt tidligere her på Health Impact News, og er høyt kvalifiserte til å ta opp dette emnet, bare en rundbordsdiskusjon for et par dager siden for å ta opp disse problemene. .

Problemene de diskuterer påvirker ALLE oss i USA (og over hele verden) akkurat nå, og det er viktig at du tar 79 minutter av tiden din til å se denne videoen.

Ikke bare diskuterer disse høyt kvalifiserte legene hvorfor de tror dette skjer, de gir også praktiske råd til slutt om hva vi kan gjøre akkurat nå for å beskytte oss selv og stoppe dette angrepet på menneskeheten av globalistene som søker å redusere verdens befolkning.

Hver og en av disse legene mener at disse skuddene IKKE er vaksiner, men biovåpen designet for å drepe mennesker.

Uansett hva du gjør når du kommer over denne videoen, er det svært lite sannsynlig at noe annet du gjør resten av dagen vil være viktigere enn å se denne videoen, slik at du kan bli informert om de onde effektene av disse injeksjonene som blir sensurert. i bedriftsmediene og Big Tech sosiale medier.

Del deretter denne videoen med så mange som mulig.

Dette er fra Bitchute-kanalen vår , og den vil også være tilgjengelig på Rumble-kanalen vår.

https://www.bitchute.com/embed/i2fMnrMH3Zm3/

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com

Se også :

SOM HASTER! 5 Leger er enige om at COVID-19-injeksjoner er biovåpen og diskuter hva du skal gjøre med det

Leger rundt om i verden utgir dire ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

44 år gammel pastor DEAD etter Moderna COVID Shot – ønsket at andre pastorer og afroamerikanere skulle følge hennes eksempel og ta skuddet

7766 DEAD 330,218 Skader: Europeisk database over bivirkninger for COVID-19 “vaksiner”

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.