LA County Sheriff Going to Home Injecting Forcely Handicapped voksne og barn med COVID-19 skudd mot deres vilje. Noen sauer i Norge som tror at DET ikke kan skje i her?

Bildekilde .

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

7. januar 2021 satte Sheriff Alex Villanueva i Los Angeles fylke i gang ” Operation Homebound “.

Det er angivelig et program utviklet for å vaksinere “de mest underrepresenterte, hjembundne og underbetjente funksjonshemmede innbyggerne i samfunnene våre, inkludert de som opplever hjemløshet.”

Programmet er for øyeblikket på vent på grunn av J & J-skuddene, den eneste “enkeltdose” “vaksinene” tilgjengelig, som midlertidig er midlertidig stoppet av FDA på grunn av dødelige blodpropper.

En urovekkende video har dukket opp av programmet i aksjon, der psykisk funksjonshemmede voksne og barn prøver å motstå skuddene, men blir holdt nede og injisert med makt uansett.

Dette er fra Rumble-kanalen vår , og den vil også være tilgjengelig på Bitchute Channel .

Dette er skudd som ikke er godkjent av FDA, kun utstedt nødbrukstillatelse, med en høyere enn normalfrekvens av rapporterte bivirkninger og dødsfall .

De FDA retningslinjene for disse eksperimentelle bildene tydelig at de er frivillig.

Så hvordan er det som har skjedd og sannsynligvis vil fortsette å skje i LA County og sannsynligvis andre rundt USA annerledes enn hva de nazistiske tyske legene gjorde under andre verdenskrig ved å bruke eksperimentelle medisiner på hjelpeløse mennesker uten deres samtykke, for eksempel de som var mentalt utfordret eller funksjonshemmet?

Disse legene ble dømt for krigsforbrytelser ved Nürnberg-prøvene, og mange av dem ble henrettet.

LA-lensmannsavdelingen oppgir på siden “ Operation Homebound ”:

Vi administrerer vaksinen Johnson & Johnson (kun 1 skudd) ved hjelp av vårt stedfortredende lensmannspersonell som er sertifiserte paramedikere og akuttmedisinske teknikere.

Hvis disse stedfortredende lensmennene er sertifiserte som akuttmedisinske teknikere, hvorfor dukker de da opp i boliger som er fullt bevæpnet og iført militærlignende uniformer?

Se også :

Leger rundt om i verden utgir dire ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

44 år gammel pastor DEAD etter Moderna COVID Shot – ønsket at andre pastorer og afroamerikanere skulle følge hennes eksempel og ta skuddet

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.