Minst 60% Av Alle Nye COVID-19 ‘Tilfeller’ Forekommer Hos Personer Som Allerede Var Vaksinert

23. April 2021

av Ethan Huff

Dr. Harvey Risch, professor i epidemiologi ved Yale University , har beregnet at opp mot 60 prosent av alle nye “tilfeller” av Wuhan coronavirus (Covid-19) forekommer hos mennesker som allerede var “vaksinert” for sykdommen.minst 60% av alle nye 19 tilfeller 'forekommer hos personer som allerede var vaksinert

Dr. Harvey Risch, Bannons War Room / Rumble via LifeSiteNews.com

“Klinikere har fortalt meg at mer enn halvparten av de nye Covid-tilfellene de behandler er mennesker som har blitt vaksinert,” sa Risch til Bannon.

Som vi har advart , vil den såkalte “tredje bølgen” av Wuhan-viruset skyldes at mennesker som ble vaksinert, fikk kontrakt og spredte sykdommen til andre.

Mens amerikanere som kjøper seg inn i den plandemiske fortellingen, er blitt ledet til å tro at jabene vil beskytte dem mot alvorlige symptomer hvis de skulle teste “positive”, sier Risch at medisinsk institusjon ser på ting litt annerledes.

“Jeg tror den amerikanske offentligheten har blitt solgt på vaksinen av forskningen som viser at de reduserer infeksjonen av mild til moderat symptomatisk infeksjon med et sted mellom 60-90%, avhengig av alder og vaksine … det er imidlertid ikke tiltaket som publikum helseinfrastruktur, administrasjon og Dr. [sic] Fauci bruker for å se på effekten av vaksinen, ”la han til.

Det Big Medicine er mest interessert i, ifølge Risch, er om jabs faktisk hindrer spredning av infeksjon.

Det ser ut som om de ikke gjør det, og faktisk sprer sykdommen til mottakere og deres kontakter, basert på de nyeste dataene.

Risch Ble Utstøtt Av Sine Kolleger For Å Fremme Bruken Av Hydroksyklorokin

Risch sier at virkeligheten av hvordan disse injeksjonene skal fungere som en vekker til folk som tror de kommer til å bringe oss tilbake til det normale.

Dette kan ikke skje, viser det seg, i det minste ikke basert på beregningene som brukes av regjeringen for å avgjøre når det er “trygt” å avslutte restriksjonene.

“De har anslått at mer enn 60 prosent av de nye tilfellene de behandler – Covid-tilfeller – har vært personer som har blitt vaksinert,” innrømmet Risch.

I fjor ble Risch bedratt og utstøtt i ulike medisinske kretser, inkludert på sin egen arbeidsplass, for å ha foresatt bruk av hydroksyklorokin (HCQ) i behandlingen av Wuhan-viruset.

27. mai publiserte han en studie i American Journal of Epidemiology som skisserte hvordan stoffet virker for å forhindre alvorlige infeksjoner.

Med tittelen “Tidlig poliklinisk behandling av symptomer, høyrisiko COVID-19-pasienter som bør rampes opp umiddelbart som nøkkel til pandemikrisen”, avslørte Rischs avis hva Fauci benektet: at HCQ er en billig, effektiv måte å dempe krisen på uten behov for lockdowns, masker og tyranni.

Senere i august sa Risch til Fox News-programleder Mark Levin at bevisene er “overveldende” for å støtte bruken av HCQ i behandlingen av pasienter med Wuhan-influensa .

Det reduserer risikoen for både sykehusinnleggelse og død fra Wuhan-viruset.

“Som om kjemikalier for alltid ikke hadde gjort skade på fruktbarheten, ser disse skuddene ut som om de vil skape en enorm mangel på babyer,” skrev en person som kommenterte LifeSiteNews om Wuhan Virus-injeksjoner .

“Det syntetiske piggproteinet fungerer som retrovirus. Som retrovirus, kan noen få en immunrespons og holde dem i sjakk. Andre kan ikke.

“Det som er skummelt med disse COVID-medisinske enhetene, er at de teoretisk produserer piggproteiner i hver celle i kroppen din. Det er som å hoppe over hiv og gå rett mot aids. Jeg tror de neste to årene kommer til å gråte og tenneprask. “

En annen bemerket at den klare agendaen bak plandemien er “pålegging av en permanent og stadig mer totalitær tilstand av sanitærdiktatur .”Davos-Revolusjonen Og Gjenopprettelsen Av SivilisasjonenForrige Innlegg

Relaterte Artikler

vaksinepass ett pass for å styre dem alle

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Vaksinepass: Ett Pass For Å Styre Dem Alle

HAFHAF22. April 2021

covid-saker vokser mest i låste stater

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

COVID-Tilfeller Vokser Mest I Låste Stater

HAFHAF22. April 2021

ufos kan brukes som et falskt flagg for å innlede den nye verdensorden

SAMMENSVERGELSEET UFOERFALSKE FLAGGNWO

UFOer Kan Brukes Som Et Falskt Flagg For Å Innlede Den Nye Verdensorden

HAFHAF22. April 2021

i denne fotoillustrasjonen, en symbolsk covid 19 helse

KORONAVIRUSVAKSINER

Rapport: UK Vaksine Pass Skal Rulles Ut INNEN DAGER

HAFHAF22. April 2021

Legg igjen en kommentar