FTC Tar Sensur Til Et Helt Nytt Nivå: Belaster Mannen For Å Stille Spørsmål Ved Vaksiner Og Fremme Sink Og Vitamin D. Selvfølgelig måtte de stoppe Dr. Nepute.

23. April 2021

av Lance D Johnson

Etter hvert som covid-19-skandalen fortsetter, bruker myndighetene i økende grad sensur og skremmetaktikker for å kontrollere fortellingen og stenge sannheten.ftc tar sensur til et helt nytt nivå tar betalt for å avhøre vaksiner og fremme sink og vitamin d

Kreditt: KSDK

Federal Trade Commission (FTC) tar til et helt nytt nivå og retter seg mot alle som fremmer et sunt immunsystem for å bekjempe SARS-CoV-2 .

The FTC nylig belastet en St. Louis mann for å lage falske påstander om .

FTC anklager Eric Nepute og Quickwork LLC i en føderal domstol for den avskyelige forbrytelsen ved å annonsere sink og vitamin D for å bekjempe covid-19.

Nepute er tiltalt for ti tilfeller av brudd på Covid-19 forbrukervernlov og Federal Trade Commission Act.

FTC hevder at Nepute feilaktig annonserte produktene sine, som inneholder vitamin D og sink – to viktige kosttilskudd som er vitenskapelig bevist at de blokkerer viral replikasjon og forhindrer sykehusinnleggelse .

Det Er Nå En Forbrytelse Å Hjelpe Folk Med Å Behandle Og Overvinne Infeksjoner

I 2020 installerte den amerikanske kongressen stille en ny sensurklausul i en beredskaps- og hjelpepakke for koronavirus.

HR 133 ga Kongressen FTC øverste myndighet til å målrette, arrestere og bøtelegge alle som ikke følger regjeringens fortelling om låsing, masker, karantene og .

Alle som fremmer et sunt immunforsvar kan nå bli siktet og bøtelagt for den “kriminelle” handlingen med å hjelpe mennesker med å behandle og overvinne luftveisinfeksjon.

Det er nå åpenbart at det er en global konspirasjon for å frata folk rettighetene og gjøre befolkningen så ignorant og redd, de blir syke og avhengige av et system som til slutt vil drepe dem.

Denne konspirasjonen søker å beherske og utrydde sunne mennesker og undertrykke alle til de blir utsatt for tvungen propaganda, lydighetstrening, atferdskontroll og skumle nivåer av medisinsk eksperimentering.

Eric Nepute er den første personen i USA som blir siktet etter denne nye loven. I følge kommisjonens klage kan Nepute velværesenter bli bøtelagt $ 43 792 for hvert brudd.

Dette angrepet kunne stjele nesten en halv million dollar fra Nepute, ikke bare å sette en knebleordre mot ham, men også lukke hele hans praksis.

“Jeg føler at jeg ikke har gjort noe galt,” sa Nepute.

“Jeg oppfordrer alle til å leve en sunn livsstil i denne enestående tiden. Advokatene mine vurderer klagen, og jeg har ingen ytterligere kommentarer for øyeblikket. ”

Fungerende styreleder Rebecca Kelly Slaughter sa at FTC “raskt har brukt sin nye myndighet for å stoppe falske markedsføringskrav relatert til pandemien.”

FTC Og Big Tech Jobber Sammen For Å Fjerne Nyttig Informasjon Som Forstyrrer Vaksineoverholdelsen

Nepute la ut en video i april i fjor som oppfordrer seerne til å drikke tonic-vann som inneholder kinin.

Kinin er den opprinnelige ingrediensen som finnes i hydroksyklorokin , et effektivt profylaktisk middel som hjelper celler med å absorbere sink og derfor blokkerer virusreplikasjon.

“Ha omtrent 3 til 4 gram per dag av det Schweppes tonic-vannet og ta minst 50 til 100 milligram sink. Jeg sier det igjen, 50 til 100 milligram sink. Gjør det hver dag som et forebyggende middel, ”sa Nepute i videoen.

Nepute inkluderte en “ansvarsfraskrivelse” – for å fortelle seerne at dette ikke var profesjonell medisinsk rådgivning. Videoen fikk millioner av visninger på Facebook, men ble raskt ansett som “feilinformasjon” av Big Tech-sensurene .

FTC, tilsynelatende samarbeider med Big Tech, begynte å målrette Nepute. De gikk raskt etter produktet “Wellness Warrior” – som inneholder både vitamin D og sink.

Neputes påstander: “Pasienter med COVID-19 som får nok D-vitamin er 52% mindre sannsynlig å dø” og “De som får nok D-vitamin er 77% mindre sannsynlig å få sykdommen” ble målrettet av FTC til tross for at det var studier som støttet dem. opp disse påstandene .

Kommisjonen vil forhindre Nepute og Quickwork i å komme med helsepåstander om vitamin D eller sink i fremtiden.

FTC-formann Rebecca Slaughter var mest interessert i å straffe Nepute for avhør, sammenligning og kritisering av covid-19-vaksinasjoner .

“Tiltaltes påstander om at produktene deres kan være godkjent for COVID-19-vaksiner, er spesielt urovekkende: Vi må gjøre alt vi kan for å stoppe falske helsepåstander som bringer forbrukerne i fare,” sa Slaughter.

Under disse nye FTC-kreftene blir målrettede individer (som fremmer sunne løsninger for covid-19) automatisk ansett som skyldige. De er ikke uskyldige før de er bevist .

Formodningen om uskyld er et kjerneprinsipp for rettighetsbehandling, nedfelt i USAs grunnlov. Når vaksinevitenskap (og all tilknyttet svindel) blir akseptert som den ultimate sannheten, mottar ikke den som FTC retter seg mot “falske påstander” i det hele tatt.

Disse målrettede individene blir tvunget til å underkaste seg sin tale, tro og troskap til vaksineortodoksen, som fortsetter å undergrave rettsstaten.Kjendislege: Fauci Har Oppdaget 300+ Medieopptredener Det Siste ÅretForrige Innlegg

Relaterte Artikler

minst 60% av alle nye 19 tilfeller 'forekommer hos personer som allerede var vaksinert

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Minst 60% Av Alle Nye COVID-19 ‘Tilfeller' Forekommer Hos Personer Som Allerede Var Vaksinert

HAFHAF23. April 2021

vaksinepass ett pass for å styre dem alle

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGVAKSINER

Vaksinepass: Ett Pass For Å Styre Dem Alle

HAFHAF22. April 2021

covid-saker vokser mest i låste stater

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

COVID-Tilfeller Vokser Mest I Låste Stater

HAFHAF22. April 2021

i denne fotoillustrasjonen, en symbolsk covid 19 helse

KORONAVIRUSVAKSINER

Rapport: UK Vaksine Pass Skal Rulles Ut INNEN DAGER

HAFHAF22. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.