Clinton Military Tribunal: Day 5 CONVICTION!

Av Michael Baxter -16. april 2021

En militærdomstol dømte torsdag tidligere utenriksminister Hillary Clinton for anklager om drap, sammensvergelse om drap, drapstilbehør, handel med barn, fare for mindreårige, forræderi og oppvigling.

De to mannlige, ett kvinnelig offiserpanel avga en enstemmig dom kort tid etter viseadm. John G. Hannink, som påtalte militærets sak mot Clinton, viste sitt siste vitne for påtalemyndigheten, Clintons tidligere strateg og kjæreste, Huma Abedin.

I bytte for mildhet og en bønnavtale, vitnet Abedin om at hun og Clinton hadde “delt” mindreårige barn med sin fremmede eksmannen, Anthony Weiner. Abedin ble presset for å avklare hennes definisjon av ordet “delt”, og kvalifiserte svaret sitt ved å si at de hadde “praktisert” utuktig og lidenskapelig oppførsel mot underprivilegerte mindreårige Clinton hadde importert til USA.

“Amerikanske barn?” Viseadm. Hannink spurte.

“Ja, men ikke først og fremst. De er for enkle å spore. Oftere enn ikke fra fattige land, ”svarte Abedin.

“Vil du fortelle denne domstolen hvordan du tilegnet disse barna?” Viseadm. Hannink spurte.

“Hillary brukte regjeringslegitimasjonen sin. Hun hadde carte blanche som statssekretær, tidligere utenriksminister og tidligere førstedame. Det var lett for henne å bringe foreldreløse barn inn fra steder som for eksempel Syria, Afghanistan eller Irak. Ingen stilte spørsmål. Ingen som leter etter dem, ”svarte Abedin røstende.

Abedin ble bedt om å tallfeste deres bedrifter, og sa at hun ikke kunne telle antall mindreårige gutter og jenter Clinton hadde brakt til USA under påskudd av å gi dem et fruktbart liv, men hun fortalte nemnda at det hadde vært “mange”, hvorav de fleste senere ble “solgt eller donert” til innflytelsesrike medlemmer av Clinton-kabalen.

“Hvem er folket?” Viseadm. Hannink spurte.

“Vi visste aldri, nøyaktig. Det er ikke slik Hillary slengte dem selv. Hun hadde noen som taklet det, og jeg vet ikke personens navn, ”svarte Abedin.

“Og likevel nekter hun fortsatt å snakke,” viseadm. Hannink observerte.

Han spurte nemnda om de hadde hørt nok; at militæret hadde presentert overveldende bevis på Clintons grusomheter mot USA og menneskeheten. I motsetning til en konvensjonell straffesak, minnet han kommisjonen om, at det ikke var nødvendig med enstemmig dom for å dømme Clinton for noen av anklagene. Et flertallsstemme, sa han, ville tilfredsstille rettferdighet.

Nemnda kom til en skyldig dom etter bare fem minutter. De fant Clinton skyldig på alle anklager militæret hadde lagt fram – drapene på Seth Rich, Vince Foster og høyesterettsdommer Antonin Scalia; menneskehandel og mishandling av mindreårige fra Haiti og andre nasjoner fra tredje verden; konspirerer for å myrde en presidentkandidat.

Som hun hadde gjennom hele tribunalet, ble Clinton uhyggelig stille da dommen ble lest, og betjentene anbefalte at hun skulle få dødsstraff for sine forbrytelser. Viseadm. Hannink spurte Clinton om hun foretrakk hvordan militæret fullførte dommen hennes, men likevel nektet hun å snakke.

“Du nektet råd. Du nektet å forsvare deg. Denne nemnda bestemmer derfor at tiltalte, fangen Hillary Rodham Clinton, skal henges i nakken til den er død, ”sa viseadm. Hannink blankt. “Dommen blir fullført 26. april etter kraner.”

Huma Abedin vil møte sin egen militære domstol, på en dato som ennå ikke skal avgjøres, har RRN fått vite.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.