Rapport: UK Vaksine Pass Skal Rulles Ut INNEN DAGER. Derved følger Erna etter Bårris!

22. April 2021

Den britiske regjeringen skal offisielt rulle ut vaksinepass i løpet av noen dager, ifølge en rapport i The London Telegraph som siterer kilder som har avslørt at Department of Transport har snakket med tjenestemenn i reisebransjen om planene.

i denne fotoillustrasjonen, en symbolsk covid 19 helse

I følge rapporten sa en tjenestemann i en telefonsamtale med medlemmer av turistindustriens beredskapsgruppe: “Vi tar sikte på å gi folk muligheten til å bevise vaksinestatusen når internasjonal reise starter på nytt der andre land krever det. Den tidligste som starter på nytt er 17. mai. ”

To bransjekilder har bekreftet sitatets nøyaktighet, og regjeringen har ikke bestridt det, ifølge Telegraph.

Rapporten bemerker også at systemet bare vil være for britiske mennesker som reiser ut av Storbritannia, og at et bredere internasjonalt vaksinepasssystem vil ta lengre tid å implementere.https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1384564283942506503&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F04%2Fuk-vaccine-passports-to-be-rolled-out.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Det er ikke klart om vaksinepassene ennå vil bli brukt innenlands for å gi tilgang til kinoer, puber, restauranter og arenaer. Imidlertid, som vi har omtalt grundig, har disse planene alltid vært i arbeid , og ethvert grunnleggende system kan lett tilpasses for slike formål.

Som vi rapporterte onsdag , planlegger flyselskapene å avstå fra å kalle de forestående vaksinepassene med det navnet fordi “Det bærer for mange konnotasjoner,” ifølge en flysjef.

EU er også allerede innhyllet på vaksinepassveien, med et blokkbredt  ‘Digital Green Certificate’ -system  som skal rulles ut i juni.

Mange andre land er innstilt på å ta i bruk vaksinepasssystemet , med mange av dem, inkludert Amerika , som prøver teknologien i lås med store teknologier, megakorporasjoner og andre globalistiske enheter.Bill Gates Skal Tale Til FORTY Statsoverhoder På KlimatoppmøtetForrige InnleggUFOer Kan Brukes Som Et Falskt Flagg For Å Innlede Den Nye VerdensordenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

se bill porter innrømme menneskelig avfolkningsprogram

BILL GATESAVFOLKNINGVAKSINER

Se: Bill Gates Innrømmer Programmet For Menneskelig Avfolking

HAFHAF21. April 2021

nå vil de maskere to åringer og i Oregon vil de gjøre masker permanente

KORONAVIRUSHELSEVESENTYRANNIVAKSINER

Nå Vil De Maskere TO ÅR, Og I Oregon Vil De Lage Masker PERMANENT

HAFHAF21. April 2021

tyranni uk vil ikke akselerere gjenåpningen til tross for at dødsulykker er under dødsulykker

KORONAVIRUSTYRANNI

Tyranni: Storbritannia Vil Ikke Fremskynde Gjenåpning Til Tross For At COVID-Dødsfall Er Under Omkomne Til Trafikkulykker

HAFHAF21. April 2021

12 år gammel jente er lammet under 19 forsøk

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

12 År Gammel Jente Er Lammet Under COVID-19-Prøver

HAFHAF20. April 2021

Legg igjen en kommentar