COVID Natural Remedies BANNED som DOJ og FTC søker å stille leger som fremmer vitamin D, C, sink, etc. 22.04 2021.

av Brian Shilhavy
Editor, Health Impact News

Da mennesker i Europa begynte å dø av dødelige blodpropper kort tid etter å ha mottatt eksperimentelle COVID-injeksjoner i forrige måned (mars 2021), startet noen land kriminelle etterforskninger på grunn av dødsfallene, inkludert Italia som startet en etterforskning  etter drap etter at flere mennesker døde etter injeksjonene.

Her i USA, fra og med denne uken, oppgir CDC at de har mottatt 3 486 rapporter om mennesker som dør etter de eksperimentelle COVID-injeksjonene.

Så hva blir den amerikanske regjeringens svar på alle disse dødsfallene rapportert? Undersøker de dem for å se om legemiddelfirmaene opptrer kriminelt?

Nei, forrige uke kunngjorde justisdepartementet at de skulle begynne å håndheve en ny lov som ble undertegnet i loven i desember av da president Donald Trump, noe som gjør det ulovlig for alle å markedsføre ikke-farmasøytiske produkter som behandlinger for COVID-19.

Loven kalles “COVID-19 forbrukerbeskyttelsesloven.”

Navnet er imidlertid feilmerket, da det ikke beskytter forbrukerne mot farlige produkter som kan skade eller drepe dem, for eksempel de eksperimentelle COVID “vaksinene”, men det beskytter legemiddelindustrien i stedet ved å eliminere ytringsfriheten for ikke-farmasøytiske midler mot COVID-19.

Denne loven bør egentlig kalles “COVID-19 Pharmaceutical Protection Act.”

Og det første offeret som led under denne nye loven, er en St. Louis kiropraktor som anbefalte vitamin D og sinktilskudd til sine klienter, og er nå siktet for en kriminell.

Slik er tilstanden med “lov” i dag i USA, hvor det føderale strafferettssystemet, så vel som kongressen, beskytter kriminelle, Big Pharma-selskaper med rapark lenger enn noen meksikanske narkotikakartelloperatører, og angriper lovlydige borgere for å praktisere sine konstitusjonelle rettigheter, som ytringsfrihet om alternative helsemedisiner, som helt klart er en trussel mot Big Pharma.

Ellers, hvorfor skulle de bruke så mye tid og ressurser på å ta seg av alternative behandlere som ikke skader noen, men i stedet er “skyldige” i å helbrede eller forebygge sykdom uavhengig av Big Pharma-medisiner?

Ingen dør av vitamin C, vitamin D, sinktilskudd eller andre naturlige rettsmidler, og hvis man fremmer disse midlene, blir de nå behandlet som kriminelle.

Feds på vitaminer og COVID: Hold kjeft eller betal!

av Alliance for Natural Health

Mer galskap fra den føderale regjeringen truer leger med $ 10.000 bøter hvis de forteller deg vitenskapen om hvordan vitaminer og mineraler kan hjelpe med COVID. Handlingsvarsel!

Justisdepartementet (DoJ)  kunngjorde nylig  den første håndhevingsaksjonen mot “villedende markedsføring” av COVID-behandlinger. Saken involverer en kiropraktor i Missouri som angivelig har annonsert at et vitamin D og sinktilskudd kan forhindre eller behandle COVID – påstander som er godt støttet i den vitenskapelige litteraturen. Dette er en urovekkende og opprørende opptrapping i den føderale regjeringens handlinger mot leger og helsepersonell som informerer publikum om naturlige måter å holde seg sunne under pandemien, og understreker behovet for å endre loven for å tillate fri flyt av informasjon om mat og kosttilskudd.

Tidligere sendte FDA og FTC  hundrevis av advarselsbrev  til leger og klinikker som diskuterte rollen som naturlige medisiner som fremmer folkehelsen under pandemien. Deretter ble en strategi på plass for å gjøre det mulig for FTC å følge disse helsepersonellene med mer kraft. Den  COVID-19 Consumer Protection Act ble innført 20. desember th  i hus og Senatet, og deretter lagt til en bevilgninger bill 21. desember 27. desember th  den ble undertegnet i loven.

Det er riktig: rett før juleferien, da regjeringen visste at fokus ville være et annet sted, ble denne loven innført, begravet i en utgiftsregning for å skjule den ytterligere, og signert i lov – alt innen sju dager.

Loven “forbyr villedende handlinger eller fremgangsmåter knyttet til behandling, kur, forebygging, avbøtende eller diagnose av COVID-19,” brudd på dette kan føre til sivile straffer. Vedtekt  tillater  FTC å vurdere $ 10.000 for hvert brudd; flere bøter kan deles ut basert på ett enkelt krav. Statlige lover om forbrukerbeskyttelse kan også komme i kraft, slik at potensielle gruppesøksmål kan tillates.

Dette er en klar advarsel til de som er innen helseyrke: enten skyv vaksiner og medisiner for COVID-19, eller hold munnen.

DoJs handlinger er forbløffende. For det første er vi midt i en pandemi og har ikke tid til å vente på de pågående RCT-ene – som kan ta år – når sterke kliniske bevis viser at kosttilskudd som utgjør liten risiko kan være nyttige. Og bevisene vi har for ting som vitamin D og sink er sterke. Vi har  nylig gjennomgått  bevisene for vitamin Ds rolle i COVID, og ​​bemerket dusinvis av studier som viser COVID-pasienter med høyere vitamin D har bedre resultater, for ikke å nevne vitamin Ds nøkkelrolle i immunfunksjonen. Det er også  kliniske studier som  bekrefter  vitamin Ds evne til å forhindre øvre luftveisinfeksjoner.

Sink er også utrolig viktig for immunfunksjonen. Selv om det er mer vanlig i utviklingslandene, anslås  det at 12 prosent av amerikanerne er  i fare for sinkmangel. Vi vet at  immunfunksjonen er kompromittert  med sinkmangel; faktisk, de med lave nivåer av sink har  mye større risiko  for å bli innlagt og opplever alvorlig COVID sykdom. Det er økende  bevis  for sinkens rolle i å redusere alvorlighetsgraden av COVID-19 sykdom og også i COVID-  forebygging .

Det er utrolig uansvarlig for den føderale regjeringen å målrette helsepersonell som formidler informasjon om disse viktige næringsstoffene. Vi kan hjelpe til med å rette opp dette galt med lovgivningen vår som tillater fri flyt av informasjon om kosttilskudd.

Handlingsvarsel! Skriv til kongressen og oppfordre dem til å støtte lovgivning som tillater fri flyt av informasjon om kosttilskudd. Vennligst send meldingen din umiddelbart.

Les hele artikkelen på Alliance for Natural Health .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.