Staten er en front for de frimureriske jødiske sentralbankmennene som eier sin “gjeld”.

Rakovsky fortalte sin forhør at bankfolkene skapte den kommunistiske staten som en “maskin med total makt” uten sidestykke i historien. Tidligere, på grunn av mange faktorer, ” var det alltid rom for individuell frihet . Forstår du at de som allerede delvis hersker over nasjoner og verdslige regjeringer  har pretensjoner for absolutt dominans?  Forstå at dette er det eneste de ennå ikke har nådd. ” (vekt min)
“Målet med frimureriet  er kommunismens triumf.” 

“Bankers Seek Totalitarian Power” Oppdatert fra 2013av Henry Makow, Ph.D.

De fleste mennesker tror kommunisme er en ideologi dedikert til å forkjempe arbeidere og fattige. Dette var en utrolig vellykket bråk som manipulerte millioner.

Bak denne gjenstanden er “kommunisme” viet til å konsentrere all rikdom og makt i hendene på det sentrale bankkartellet (Rothschilds og deres allierte) ved å forkle det som statsmakt . 

Det sentrale bankkartellet er det ultimate monopolet. Den har et nesten globalt monopol over statlig kreditt. Hensikten er å oversette dette til et monopol over alt – politisk, kulturell, økonomisk og åndelig. Én verdensregjering = Rothschild-monopol = kommunisme.

gun-control.jpgEnhver ideologi som ytterligere konsentrerer rikdom og makt i hendene på “Staten” er kommunismen i en annen form. Disse ideologiene – sosialisme, liberalisme, fascisme, nykonservatisme, sionisme og feminisme – er fronter for “kommunisme”, og er organisert og finansiert av det sentrale bankkartellet.   Aktuelle hendelser er alle designet av sentralbankerne for å øke regjeringsmakten.

DEN RØDE SYMFONIEN

Etter protokollene til de eldste i Sion, er “Den røde symfoni”  den fineste åpenbaringen av den virkelige tilstanden i vår verden.373px-Rakovsky_and_trotsky_circa_1924_trimmed.jpg“The Red Symphony” er et forhør fra 1938 av Stalinist Secret Police (NKVD) av Christian Rakovsky, en sovjetisk innside sett her sammen med jøde og Rothschild-agent, Leon Trotsky.eller i Des Griffin, Fourth Reich of the Rich.

Jeg introduserte dette eksplosive 50-siders dokumentet til leserne mine i 2003. Det fjerner sløret fra moderne historie og forklarer den virkelige betydningen av revolusjon, kommunisme, frimureri og krig. Det var ikke ment å bli offentlig kjent. Oversetteren, Dr. J. Landowsky, laget en uautorisert kopi.

Det menneskelige eksperimentet er truet av private interesser som har overgått funksjonen til å skape penger overalt.

Moderne historie gjenspeiler den gradvise prosessen der de overfører all formue og makt til seg selv, ødelegger den vestlige sivilisasjonen og skaper en verdenspolitistat. I 1938 kunne Rakowsky si at hele verden kontrolleres av sabbatere (Illuminati, frimurer) jødiske bankfolk og deres allierte.

I sin selvbiografi, My Life , skrev Leon Trotsky: “Christian G. Rakovsky … spilte en aktiv rolle i det indre arbeidet til fire sosialistiske partier – bulgarsk, russisk, fransk og rumensk – for til slutt å bli en av de ledere av den sovjetiske føderasjonen, en grunnlegger av Communist Internationale, president for den ukrainske sovjet av folks kommissærer, og den diplomatiske sovjetiske representanten i England og Frankrike … “

Rakovsky, hvis virkelige navn var Chaim Rakover, ble dømt til døden i Stalins rensing av den trotskittiske fraksjonen av partiet. Han prøvde å redde seg selv ved å levere en melding til Stalin fra Illuminati.

onenation.jpgI prosessen,Rakovsky fortalte sin forhør at bankfolkene skapte den kommunistiske staten som en “maskin med total makt” uten sidestykke i historien. Tidligere, på grunn av mange faktorer, ” var det alltid rom for individuell frihet . Forstår du at de som allerede delvis hersker over nasjoner og verdslige regjeringer har pretensjoner for absolutt dominans? Forstå at dette er det eneste de ennå ikke har nådd. ” (vekt min)

En skadelig styrke lammer vårt nasjonale liv. Rakovsky identifiserer det: “Tenk deg selv, hvis du kan et lite antall mennesker som har ubegrenset makt gjennom besittelse av reell formue, og du vil se at de er de absolutte diktatorene til børsen og [økonomien] … Hvis du har nok fantasi da … vil du se [deres] anarkiske, moralske og sosiale innflytelse, dvs. en revolusjonerende … Forstår du nå? “

“… De skapte kredittpenger med sikte på å gjøre volumet sitt nær uendelig. Og for å gi det lydens hastighet … det er en abstraksjon, et tankevesen, et tall, tall, kreditt, tro. … “(s.245-246)

Selvfølgelig trenger de å beskytte kredittmonopolet sitt ved å opprette en “verdensregjering.” Dette forhindrer ethvert land i å utstede sin egen kreditt (penger) eller avvise gjelden. 

MARXISME

Den revolusjonære bevegelsen, som definerer moderne historie, var et middel til å institusjonalisere bankmakt ved å ødelegge den gamle ordenen. Marxismen, “før den er et filosofisk, økonomisk og politisk system, er en sammensvergelse for revolusjonen.”

gorby.jpgRakovsky håner den “elementære marxismen … den demagogiske populære” som brukes til å lure intellektuelle og massene. (238) Marx ble ansatt av Rothschild for å lure massene. Rakovsky sier Marx “ler i skjegget av hele menneskeheten.” (Griffin, 240) Selvfølgelig nevnte Marx aldri Rothschilds. (243)

Når det gjelder frimureri: “Enhver frimurerorganisasjon prøver å skape alle nødvendige forutsetninger for triumfen for den kommunistiske revolusjonen; dette er det åpenbare målet for frimureriet,” sier Rakovsky, en høytstående murere selv.

Målet med revolusjonen er ikke mindre enn å omdefinere virkeligheten når det gjelder bankmannenes interesser. Dette innebærer markedsføring av subjektiv sannhet fremfor objektiv sannhet. Hvis Lenin “føler noe for å være ekte”, er det virkelig. “For ham var hver virkelighet, hver sannhet relativ i møte med den eneste og absolutte: revolusjonen.”

Dette er kabalisme: Kabalistiske jøder skaper virkelighet fordi de tror at de er kanalen for Guds vilje. (Med andre ord har menneskeheten falt for et gigantisk svindel.)

Hvitt er med andre ord svart og opp er nede. Slik var det i Sovjetunionen; og nå i Vesten blir sannhet og rettferdighet erstattet av politisk diktat. “Politisk korrekthet” et bolsjevikisk begrep er nå i vanlig bruk. Dermed ble homofili som psykiatere alltid betraktet som en utviklingsforstyrrelse, et “livsstilsvalg” i 1973 av politisk diktat. Nå oppfordrer offentlige skoler heterofile barn “til å eksperimentere med sin seksualitet.” Dette er usunt og unaturlig, men det er det Satanisme og “revolusjon” egentlig handler om, og velter den hilsen iboende orden.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

bancer.jpgRakovsky undrer seg over at “benkene der de fettete vekselretterne satt på å handle i sine penger, nå er blitt omgjort til templer, som står storslått i hvert hjørne av moderne storbyer med sine hedenske søyleganger, og folkemengder drar dit … for å bringe med en sine forekomster av alle sine eiendeler til guden for pengene … “

Han sier Sovjet femkantet stjerne representerer de fem Rothschild brødre med sine banker, som besitter enorme ansamlinger av rikdom, den største noensinne har kjent.”

Er det ikke rart at Marx aldri nevner dette faktum? Rakovsky spør. Er det ikke rart at under revolusjoner, mobs aldri angripe bankfolk, deres herskapshus eller banker?

WAR

Krig er måten sentralbankerne fremmer dagsordenen på. Rakovsky sier at Trotsky sto bak drapet på erkehertug Ferdinand (som utløste WWI.) Han husker uttrykket som ble brukt av moren til de fem Rothschild-brødrene: “‘Hvis sønnene mine vil ha det, blir det ingen krig.’ Dette betyr at de var voldgiftsmennene, mesterne i fred og krig, men ikke keisere. Er du i stand til å visualisere faktum av en slik kosmisk betydning? Er ikke krig allerede en revolusjonerende funksjon? Krig? Kommunen. Siden den gang hver krig var et gigantisk skritt mot kommunismen. “

rathenau.jpgEtter drapet på [Illuminati-medlem Weimar utenriksminister] Walter Rathenau i 1922, gir Illuminati politiske eller økonomiske stillinger bare til mellommenn, sier Rakowsky. “Åpenbart for personer som er pålitelige og lojale, noe som kan garanteres tusen måter: Man kan altså hevde at disse bankfolk og politikere [i offentligheten] – bare er menn av halm … selv om de opptar svært høye steder og er laget for å virke som forfatterne av planene som gjennomføres. ” Tenk Barack Obama.

I 1938 skisserte Rakovsky tre grunner til den kommende andre verdenskrig. Den første er at Hitler begynte å trykke sine egne penger. “Dette er veldig alvorlig. Mye mer enn alle eksterne og grusomme faktorer i nasjonalsosialisme.”

For det andre er den “fullt utviklede nasjonalismen i Vest-Europa et hinder for marxismen … behovet for ødeleggelse av nasjonalisme er alene verdt en krig i Europa.”

Endelig kan ikke kommunismen seire med mindre den undertrykker den «fortsatt levende kristendommen». Han refererer til den “permanente revolusjonen” som dateres fra Kristi fødsel, og reformasjonen som “dens første delvise seier” fordi den splittet kristendommen. Dette antyder at “konspirasjonen” også inneholder en rasemessig eller religiøs faktor.

“I virkeligheten er kristendommen vår eneste virkelige fiende siden alle de borgerlige staters politiske og økonomiske fenomener. Kristendommen som kontrollerer individet, er i stand til å annullere den revolusjonerende fremskrivningen av den nøytrale sovjetiske eller ateistiske staten.”

Nå fremmer sentralbankerne tredje verdenskrig som i “The Clash of Civilizations.” Erstatt islam for kristendommen ovenfor, og setter “kristne” imot dem.

KONKLUSJON

Den nye verdensorden skaper en falsk virkelighet som representerer vår mentale slaveri. Legioner av eksperter, professorer og politicos håndhever sine forskrifter. Dette er argentur (“agenter”) det er referert til selvfølge i The Protocols of the Elders of Zion .

1_2_trump_9-11.jpg(Ikke la deg lure av frimureren og sionisten Donald Trump. Han legitimerer psyopene i Los Vegas og Florida.)
Samfunnet er totalt undergravert. Regjering, utdanning, underholdning og nyhetsmedier er i hendene på det sentrale bankkartellet. Privat sektor synger fra samme sangbok om emner som “mangfold.” Det samme gjelder tenketanker, stiftelser, frivillige organisasjoner, profesjonelle foreninger og store veldedige organisasjoner. Etterretningsbyråer betjener sentralbankerne. ( Denne artikkelen “Hvordan Fed kjøpte økonomiprofesjonen” er malen for alle yrker.)

Som et resultat er samfunnet hjelpeløst for å løse sitt virkelige problem: konsentrasjonen av makt i hendene på Cabala-troende bankfolk. Vi blir stymmet av den falske anklagen om “antisemittisme” når de fleste jøder er uvitende om det store bildet. Det mangler ikke på lakeier, ofte frimurere og frimureriske jøder, som er villige til å dele byttet fra bankirenes svindel. Dette definerer “suksess” i dag.

Menneskeheten er dømt så lenge disse bankfolkene kontrollerer samfunnet. Hva er løsningen? Nasjonaliser sentralbankene, avvis gjeld opprettet fra ingenting, bryt karteller, spesielt Hollywood og media, og iverksett streng offentlig kampanjefinansiering. I tillegg trenger vi en åndelig vekkelse, en tilbakevending til sann religion, eller i det minste en bekreftelse av Gud og en moralsk orden.

Men så lenge folk oppfatter sine interesser når det gjelder status quo, er problemene våre systemiske og vil ikke forsvinne. 


Relatert: Nok et falskt flagg i Florida?———- A 5.40 min Video viser Real Florida School Shooter 
——– 1938 Avhør Bared Illuminati Jewish Conspiracy   (del 1 av Red Symphony) ———-  Money is Slavery by Proxy   (The Solution to Bankster Tyranny) 

Barney Frank- “Vi prøver på hver front å øke regjeringsrollen.”

Zero Hedge (10./13. Mars) – Vår korporatisme ser ut som kommunismenotat
fra Krister: KJENTE TROTSKY-SITAT (1917): “Vi må gjøre Russland til en ørken befolket av hvite negre som vi skal pålegge et tyranni som det mest forferdelige østlige despoter drømte aldri om. Den eneste forskjellen er at dette vil være et venstreorientert tyranni, ikke et høyreorientert tyranni. Det vil være et rødt tyranni og ikke et hvitt.
trotsky (1) .jpg

“Vi mener ordet” rødt “bokstavelig talt fordi vi skal kaste slike flommer av blod som vil gjøre alle menneskelige tap i det kapitalistiske krigsskjelvet og bleke til sammenligning. De største bankfolk over havet vil jobbe i nærmest mulig kontakt med oss Hvis vi vinner revolusjonen, vil vi etablere sionismens makt på vraket av revolusjonens begravelse, og vi skal bli en makt før hele verden vil synke ned på kne. ​​Vi skal vise hva virkelig makt er. Ved hjelp av terror og blodbad, skal vi redusere den russiske intelligentsiaen til en tilstand av fullstendig dumhet og idioti og til en dyreeksistens … For øyeblikket er våre unge menn i skinnjakker, som er sønnene til urmakere fra Odessa, Orsha, Gomel og Vinnitsa, vet hvordan du skal hate alt russisk!Hvilken glede de har i å fysisk ødelegge den russiske intelligensen – offiserer, akademikere og forfattere! … “

aken fra “Memoirs” av Aron Simanovich, en gullsmed ved retten til tsarens keiserlige majestet.

Referanser:
1.) Yuri Begunov, “Secret Forces in the History of Russia”, St. Petersburg, 1995.
2.) “Memoirs of Aron Simanovich”, sitert i Vladimir Stepins “The Nature of Zionism”, Moskva, 1993, oversatt fra russisk til engelsk av Clive Lindhurst.

Første kommentar av CK:Hele verden lever under kommunisme, folk legger ikke merke til det nå.Under såkalt kapitalisme eier sentralbankene selskapene og selskapene eier regjeringen.
Under kommunisme eier sentralbankene regjeringen og regjeringen eier selskapene.
En venn delte med meg “bankfolk fremmer mistillit blant folket og de vil at folk skal stole på bankfolk i stedet for hverandre. Det er som å stole på skorpionen som forgifter hvert land.”

 Dan:

Trotsky-Rockefeller.jpgNelson Rockefeller bestilte dette veggmaleriet av den meksikanske kommunistiske maleren Diego Rivera i løpet av 1930-tallet. Rockefeller selv er portrettert skulder til skulder med Leon Trotsky, omgitt av andre berømte kommunister, inkludert Karl Marx. Den ble opprinnelig vist i RCA (nå GE) -bygningen i Rockefeller Center, New York.  Rockefeller fikk det stille fjernet under det antikommunistiske tilbakeslaget av huset på høringer fra Unamerican Activity Committee i Kongressen. I dag er den permanent installert en hel vegg i andre etasje i kunstpalasset (Palacio Bellas Artes), i et hjørne av Alameda Central i Centro Historico i Mexico City. 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.