Luftstrøm gjennom en turbofanmotor med høy bypass.

Nedenfor er en populær animasjon som viser driften av en turbofanmotor med høy bypass.

Luften som passerer gjennom det ytre dekselet kalles “bypass air” (de lilla pilene nedenfor). Denne luften blåses ganske enkelt gjennom motorkanalen uten å bli forbrennet. I likhet med historiske propellfly skyves luft rett og slett ut på baksiden av motoren av “viften”, som er en stor sirkulær serie med kniver som spinner foran på motoren. Denne bypassluften gir omtrent 85% av total skyvekraft.

Luften som går gjennom den indre kjernen (de røde pilene nedenfor) mater turbinmotoren og blir omtrent 15% av den totale skyvekraften. Denne luftstrømmen blir eksos fra forbrenningen av jetbrensel (i det vesentlige parafin) i turbinen.

Nedenfor er en avskjæring av turbofanmotoren med høy bypass som driver Boeings nye 787 Dreamliner-kommersielle fly: A Rolls Royce Trent 1000. Legg merke til den enorme størrelsen på viften foran på motoren.

Rolls Royce Trent 1000 turbofanmotor med høy bypass som driver den nye Boeing 787 Dreamliner.

Når du ser på de to separate luftstrømmene fra baksiden av motoren, ser vi en doughnutformet ytre ring som avgir bypass-luft (lyseblå) og en indre kjerne av luft som er eksos fra turbinmotoren (rød).

Sett fra baksiden av motoren, viser den lyseblå ytre ringen området hvor bypassluft slippes ut fra turbofanmotoren. Den røde indre sirkelen viser området der det eksisterer forbrent eksos. Basis fotokreditt: https: / / www.youtube.com/watch? v = wtJ02DRyomI

Aerosol Injection

Mange etterforskere har oppdaget noe ekstremt viktig. De massive fjærene som sendes ut fra høy-bypass turbofans, sendes ofte bare fra bypass-luftstrømmen, ikke fra turbinens eksos. Teleskopisk fotografering (nedenfor) viser forskjellen i utseende mellom bypassluften og den klare eksosstrømmen.

Base Photo Credit: https: / / www.youtube.com/ watch? V = wtJ02DRyomI

Disse observasjonene har dype implikasjoner.

Siden den ytre ringen av bypassluft som ikke forbrennes, er fylt med partikler som er tette nok til å se med det blotte øye, må vi spørre oss selv:

Hvordan kan uforbrent luft som går gjennom en vifte danne massive kondensvann?

Enkelt sagt, det kan ikke.

Den eneste rimelige forklaringen er at kjemiske aerosoler injiseres i bypass-luftstrømmen i motoren, og selvfølgelig har vi laboratorietester på bakken for å vise den resulterende forurensningen av regnvann .

I denne videoen, se nøye hvordan den ytre ringen av high-bypass luft inneholder synlige aerosoler mens den forbrenne indre kjernen i luften er klar. Dette er et definitivt bevis på at disse fjærene ikke er kondensstier, og dette fører oss til den eneste logiske konklusjonen vi kan komme til basert på disse observasjonene:

Kjemiske aerosoler injiseres i motorens ytre høy-bypass luft.

Spill av video

(video) Jet Trail Bifurcation: Definitive Evidence of Intentional Aerosol Injection via Bypass Air – Global Skywatch

Videokilde: http://vimeo.com/117636919
Beslektet artikkel: Chemtrails: The Exotic Weapon

Hva med ikke Bifurcated Plumes? Injiseres aerosoler?

Ikke alle disse massive fjærene vi ser på himmelen er splittet (splittet). Hvordan kan vi vite om disse fjærene er kontrailer?

Når du analyserer ikke-bifurcated plumes, enten plumes er lange eller korte, gjelder alle de tidligere dekkede punktene fremdeles, og det samme gjelder andre viktige bevis:

(1) High-bypass turbofans avgir ikke nok vann til å skape kontrailer iskrystaller (med mindre det er en sjelden vanninjeksjonsmotor, som Spey 512, hvorav bare rundt 50 fortsatt er i bruk i Storbritannia).

(2) Betingelser for dannelse av motorkontrail er svært sjeldne. Videre gjelder dette punktet bare jetmotorer fordi turbofans med høy bypass ikke avgir tilstrekkelig vann til å produsere fjær.

(3) Betingelser for dannelse av motorkontrail forekommer bare i høyder for høye til å sees fra bakken. Videre gjelder dette punktet bare for jetmotorer fordi høy-bypass turbofans ikke avgir tilstrekkelig vann til å produsere fjær.

(4) Historiske observasjoner viser at høy-bypass jetplommer nesten ikke eksisterer før de plutselig begynte å dekke himmelen bokstavelig talt over natten mellom 1995 og 2000, avhengig av sted.

(5) Test av overflatevannsmetallforurensning(primært aluminium og barium) viser at vann-metallnivåer korrelerer med observerte fjærhendelser. Med andre ord, når plume frigjøres, viser overflatevann dramatiske økninger i de oppgitte metaller (California vanntester. Video kommer snart.).

(6) Miljøsensitive mennesker i mange land oppdager luftforurensning og lider av symptomer som er korrelert med observerte fjærhendelser. Disse symptomene korrelerer med symptomer på metaller som finnes i overflatevannstester.

Disse punktene og andre gir en overveldende mengde bevis for at metaller og andre forurensninger forsettlig frigjøres under observerte fjærhendelser.

Flere todelte stier

Se videoen nedenfor mellom 1:01 og 1:02.

Spill av video

(video) Jet Trail Bifurcation: Definitive Evidence of Intentional Aerosol Injection via Bypass Air – Global Skywatch

I denne videoen er fjærene så godt delt at det er mulig å estimere posisjonen til kjemiske injektorer i bypass-luften.

Spill av video

(video) Jet Trail Bifurcation: Definitive Evidence of Intentional Aerosol Injection via Bypass Air – Global Skywatch

Disse bildene viser tydelige indikasjoner på at en aerosol blir injisert i bypassluften til disse motorene. Disse fjærene er tydelig delt når de går ut av motorene.

[Koblet bilde]
[Koblet bilde]

Dette bildet peker på den klare avgrensningen som gjenstår fra bypass-luftinjektorer.

[Koblet bilde]

Kilde: https: / / www.facebook.com/ photo.php? Fbid = 1437292669655794 & set = pcb.10158510098385302 & type = 3 & theater Relaterte lenker High-Bypass Turbofans produserer IKKE Contrails. Så hva er disse linjene i himmelen? Hvordan vedvarende aerosolplumer endres til korte ikke-vedvarende plumer for å lure offentligheten som er Ken Caldeira Contrails, eksisterer IKKE ifølge eldre luftfartsbøker Global Skywatch eksponerer Contrail-myten

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.