Ivar Kvistaas 22.04 2021 VARSKO HER!!! Dagens bombe!!!

NB. Dette er fra et innlegg. Kommentarer vil bli lagt til.

Selve vaksinen er smittekilden. MRNA endrer vår DNA og smitter både dyr og mennesker. Må vi innføre vaksinefrie soner? Ja! Dette har jeg jo sagt en god stund nå. Alle vaksinerte er smittebomber for de ikke vaksinerte. De må i karantene etter å ha tatt sprøyta. Det betyr at du må ta noen runder med Bioenergetisk Boost, før jeg besøker deg, siden du sikkert har omgitt deg med mange smittekilder sørpå. Men husk på en positiv ting: Den som ikke har tatt vaksine selv, får jo bare overført biologisk smitte, -og kan nødvendigvis ikke få overført disse DNA endrende mRNA tingene. Vi blir immune mot Coronaen uansett. ✌️❣️✌️❣️✌️❣️✌️ Vaksinen går inn i alle cellene i kroppen og får kastet ut alle Corona bakterier/virus som alle mennesker har masse av fra før i kroppen, som del av sitt immunforsvar og virus/bakterielle mangfold. Står man i nærheten av en slik person, blir man smittet. Er man immun, takler kroppen det, og da merker man ikke noe.

Legg igjen en kommentar