VISSTE DERE AT VESKEBÆREREN TIL ERNA…BØRGE BRENDE ER LAKEI TIL SHWAB, WORLD ECONOMIC FORUM? 1994 GJENTAR SEG!!

World Economic Forum Vil At Du Skal Bruke En Mikrochipdrevet Smart Maske Som Forteller Deg Når Du Får Frisk Luft

12. April 2021

av Geoffrey Grider

De kaller det ‘fremtidens maske’, og den fremtiden er tydelig beskrevet i Daniel og Åpenbaringen, det er det som skjer akkurat nå. Smart Mask.

verdensøkonomiske forum vil at du skal bruke en smartmaske med mikrochip som forteller deg når du har lov til å ha frisk luft

Her i den frie staten Florida har vi ikke maskemandat, men overalt jeg ser ser jeg flertallet av mennesker med en maske på ansiktet.

Hvorfor det? Fordi det siste året av den fryktløsende terrorkampanjen som ble ført av den nye verdensordenen for å få deg til å underkaste seg deres ikke-vitenskapelige diktater, har vært utrolig vellykket.

Fylket mitt her i Florida har en dødelighet på 0,951% fra COVID-infeksjoner, men likevel forblir folk i frykt. Gjør deg nå klar for smarte masker som forteller deg når det er “OK ​​å ta et pust av frisk luft.”

“Og han fikk alle, både små og store, rike og fattige, frie og bånd, til å motta et merke i sin høyre hånd eller i pannen: Og at ingen kunne kjøpe eller selge, bortsett fra den som hadde merket, eller dyrets navn eller nummeret på navnet hans. Her er visdom. Den som har forståelse, skal telle dyrets antall; for det er antallet av mennesker; og hans nummer er seks hundre og seks og seks. ” Åpenbaringen 13: 16-18 (KJB)

De forvirrede, demoniske galningene på World Economic Forum i 2020 ga oss den store tilbakestillingen , så vel som de tidlige stadiene av den fjerde industrielle revolusjonen , og den 7. april på deres Twitter-feed fortalte de oss om neste trinn i planen for å bringe hele verden underlagt den nye verdensordenen – smarte masker.

De kaller det ‘fremtidens maske’, og den fremtiden er tydelig beskrevet i boken Daniel og Åpenbaringen.

Se videoen nedenfor på BreathTech S3:https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1379720605235175433&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2021%2F04%2Fwef-microchip-powered-smart-mask.html&theme=light&widgetsVersion=e1ffbdb%3A1614796141937&width=550px

Jeg kan bare forestille meg at når Microsoft er ferdig med å implementere ‘Daily Pass’ i Los Angeles Unified School District med sine 500 000 medlemmer kombinert studentmasse, kan de bare rulle ut smarte masker.

BreathtechS3.mp4 fra Biman LIyanage på Vimeo .

Minner meg om historien vi gjorde på Netflix-serien ‘ Stretch Armstrong ‘ hvor alle stilte opp for å motta et SmartMark.

Smart Mark, smart maske, uansett hvordan du skjærer den, alt tar i samme retning og fører deg til samme destinasjon. Den eneste veien ut er opp på fly nr. 777 , sørg for at flyet ditt er booket.Stater Med Høyest Mulig Vaksinasjons- Og Maskeoverensstemmelse Som Føler Mest Belastning Med Nye SykehusinnleggelserForrige Innlegg

Relaterte Artikler

stater med høyest frekvens av vaksinasjon og maskeoverensstemmelse som føler seg tyngst av nye sykehusinnleggelser

KORONAVIRUSVAKSINER

Stater Med Høyest Mulig Vaksinasjons- Og Maskeoverensstemmelse Som Føler Seg Tyngst Av Nye Sykehusinnleggelser

HAFHAF12. April 2021

Belgia må løfte 'alle covid 19-tiltak' innen 30 dager, bestemmer domstolen i Brussel

KORONAVIRUSNYHETER

Belgia Må Løfte ‘Alle COVID-19-Tiltak’ Innen 30 Dager, Domstolen I Brussel

HAFHAF12. April 2021

en annen covid myte dør døden

KORONAVIRUS

En Annen Covid-Myte Dør: CDC Oppdaget Infeksjonsrisikoen Ved Å Berøre En Overflate Er ‘LAV’

HAFHAF12. April 2021

verdens helseorganisasjon avviser vaksinepass på grunn av bekymringer om jab-effektivitet

KONTROLLKORONAVIRUSVAKSINERWHO

Verdens Helseorganisasjon Avviser Vaksinepass Over Problemer Med Jab-Effektivitet

HAFHAF11. April 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.