Lånt: DENNE MÅ BARE DELES I ØST OG VEST. OG I DALSTRØKA INNAFOR.

Kan være et bilde av 1 person og tekst

Klokken tikker for Erna. Hennes dager som Statsminister går mot slutten. Hennes håndtering av en «pandemi» (som ikke er en pandemi) setter streken for hennes anstrengelser for å avvikle Norge som nasjon. Stener Kvinnsland har gjort en god jobb. Han er en mann med moral, han har gjort en analyse, han har veid for og i mot, og han har felt sin dom. Det kan ikke ha vært lett for ham. Ubehaget var godt synlig da han la frem sin redegjørelse. Jeg følte med ham. Tidlig i livet befant vi oss på samme arbeidplass, han var tilbakeholdene, reflektert, og en person man kunne stole på. Han ble fysiolog (så vidt jeg husker), jeg ble biokjemiker. Med jevne mellomrom dukket han opp i media, alltid med en god aura rundt seg. Også denne gangen. Auraen gjorde inntrykk også på Erna. Hun visste at hun ville bli refset, og hun viste at dette var en skjebnedag for henne. Det var tydelig at Erna følte et ubehag. Stener har gjort en god jobb – denne gangen også.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.