Pave Frans, Igjen, Krever En Ny Verdensorden Og ‘Universelle Vaksiner’

15. April 2021

Lurer dere fortsatt på om Paven har en finger med i dette skuespillet?

av Ethan Huff

I et brev fra 4. april som han sendte til det virtuelle møtet i Verdensbanken og Det internasjonale pengefondet (IMF) våren 2021, ba pave Frans offisielt om et nytt system med “global styring” og “universelle ” for å kurere Wuhan coronavirus ( Covid-19 ) og andre presserende “problemer”.pave francis, nok en gang, krever en ny verdensorden og "universelle vaksiner"

Bildekilde: Julia Goddard / Trumpet

Brevet, som bare nevner “Gud” en gang, snakker om det presserende behovet for å “konfrontere en serie alvorlige og sammenhengende sosioøkonomiske, økologiske og politiske kriser.”

Det nevner vaksiner tre forskjellige tidspunkter mens de deler seg inn og ut av emner relatert til ” klimaendringer .”

“Vi er faktisk i gjeld til selve naturen, så vel som menneskene og landene som er berørt av menneskeskapt økologisk nedbrytning og tap av biologisk mangfold,” hevder Francis.

Fyldt med språk som høres ut som om det ble revet rett fra sidene til (WEF) -sjef Klaus Schwabs manifest ” Great Reset “, Francis ‘brev fortaler for en “grønn økonomisk agenda” for å erstatte det nåværende finansielle systemet.

Gjennom sin åtte år lange periode som pave har Francis adressert WEF direkte ved fire separate anledninger.

Han tillot også Vatikanet å avholde en rundebordshendelse på WEFs årlige sveitsiske konferanseside i .

Francis vil gjerne se “en rettferdig finansiert vaksinesolidaritet” – som betyr “rettferdig” vaksinedistribusjon for det kinesiske viruset over hele verden – for å oppfylle “kjærlighetsloven og helsen til alle.”

Francis nevner også i sitt brev det sekulære broderskapet som er skissert i sin nylige leksikon Fratelli Tutti.

“Her gjentar jeg min oppfordring til regjeringens ledere, bedrifter og internasjonale organisasjoner om å samarbeide om å skaffe vaksiner til alle , spesielt for de mest sårbare og trengende,” skriver Francis.

Pave Frans Vil Ha En En-Verdens Regjering Nå

Rett før brevet ble utstedt, fremmet Francis en ” ny verdensorden “, og argumenterte for at verden burde operere under et enkelt globalistisk styresystem.

“Det er fortsatt et presserende behov for en global plan som kan skape nye eller regenerere eksisterende institusjoner, spesielt de for global styring, og bidra til å bygge et nytt nettverk av internasjonale relasjoner for å fremme den integrerte menneskelige utviklingen av alle folkeslag,” fastholder han.

Ikke en gang nevnes Jesus Kristus i Francis ‘brev, og heller ikke den romersk-katolske kirken. Brevets siste linje nevner “Gud” i en uformell avlogging fra de andre emnene som dominerer innholdet.

Under Francis ‘foreslåtte “modell for gjenoppretting” fra det kinesiske viruset, bør verdens regjeringer søke å generere “nye, mer inkluderende og bærekraftige løsninger for å den virkelige økonomien … og det allmenne felles gode.”

Verden må ikke, sier Francis, “gå tilbake til en ulik og ikke-bærekraftig modell av økonomisk og sosialt liv, hvor en liten minoritet av verdens befolkning eier halvparten av sin formue.”

En måte som verdensledere kan oppnå dette, sier Francis , er å eliminere gjeldsbyrden for verdens “fattigste nasjoner”.

“Å avlaste gjeldsbyrden i så mange land og lokalsamfunn i dag er en dypt menneskelig gest som kan hjelpe folk til å utvikle seg, få tilgang til vaksiner, helse, utdanning og jobber,” sier han.

Ifølge Eric LeCompte fra Jubilee USA Network er 56 prosent av alle land i verden enten allerede i en gjeldskrise eller er på randen til en.

Afrikanske nasjoner lider mest, med 14 av dem sårbare for mislighold og ni andre som allerede er misligholdte eller på randen av det.

“På grunn av gjeldsfellen og pandemien står vi overfor de verste tapene i utviklingen de siste 50 årene,” siteres LeCompte.Arkonene Er Demonene I Det Gamle Testamentet, Og De Kan Ha Og Kontrollere Mennesker Som Lover Dem TroskapForrige InnleggGlobalister Som Forbereder En Ny Krise I Amerika Som Den Store Tilbakestillingsdagsordenen Mislykkes For ØyeblikketNeste Innlegg

Relaterte Artikler

klaus wittman archon

ARCHONSET UFOERRELIGION

Arkonene Er Demonene I Det Gamle Testamentet, Og De Kan Ha Og Kontrollere Mennesker Som Lover Dem Troskap

HAFHAF15. April 2021

cdc 3,005 registrerte dødsfall i vaers etter covid 19 eksperimentelle "vaksiner" - mer enn total dødsfall i vaksinen de siste 13+ årene

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC: 3005 Registrerte Dødsfall I VAERS Etter COVID-19 Eksperimentelle “Vaksiner” – Mer Enn Totalt Antall Vaksinedødsfall De Siste 13+ Årene

HAFHAF15. April 2021

studie fra Tel Aviv universitet coronavirus variant påvirker vaksinerte mennesker 8 ganger mer enn uvaksinert

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

BOM! Studie Fra Universitetet I Tel Aviv: Coronavirusvariant Påvirker Vaksinerte Mennesker 8 Ganger Mer Enn Uvaksinert

HAFHAF13. April 2021

stater med høyest frekvens av vaksinasjon og overholdelse av masker, og føler seg tyngst av nye sykehusinnleggelser

KORONAVIRUSVAKSINER

Stater Med Høyest Mulig Vaksinasjons- Og Maskeoverensstemmelse Som Føler Seg Tyngst Av Nye Tilfeller Til Sykehusinnleggelse

HAFHAF12. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.