Hva f…en er Agenda 21-30?

Nylig leste jeg i en annen blogg som jeg finner interessant av forskjellige grunner. Bloggeren nevner ‘Agenda 21’ med følgende utsagn:

«Jeg har i dagevis gått rundt og vridd hjernen angående hvordan jeg på best mulig vis skulle kunne presentere pkt som dreier seg om tiltak for å få til et kraftig kutt i verdens befolkning i en FN-avtale som har fått tilnavnet Agenda 21. Mye av det som ligger ute, har like sterke føringer i retning av grusomme komplott som den norske presses skremselbilde av COVID-19, og da er man liksom like langt.

Min agenda, er at folk skal tenke selv, og gjøre seg opp en mening ut i fra de reelle fakta som foreligger.

Til slutt landet jeg på at jeg i første omgang kun vil gjøre oppmerksom på at denne avtalen finnes, for så å overlate til den enkelte å velge hvor en skal ta det derifra. Her anbefales også å ta stilling til hva Bill Gates sier om at vaksiner spiller en betydelig rolle i dette kuttet! En liten heads up syntes imidlertid nødvendig å poengtere, og det er at Taiwan, som ikke er medlem av FN og dermed heller ikke omfattes av Agenda 21 ble regnet COVID-fritt på kun 5(!) mnd. Uten å ha blitt påtvunget hverken lockdown eller nedstenginger».

Jeg er fremdeles litt nysgjerrig på dette med ’Agenda 21’. Jeg føler at det er så mye rart som skjer i verden nå, og at det er veldig mye som ikke henger på greip. Dette med at vår statsminister har prioritert veldig mye av sin tid og enorme summer av statens penger for at hun skal få et sete i FNs sikkerhetsråd føler jeg har noe med dette å gjøre. Det at vi får kun skremme-tall om smitte og død fra FN-land er også noe spesielt.

Hvorfor ønsker ikke media og regjeringen å fortelle litt om land som Taiwan (som ikke er med i FN) som ikke har økende smittetall eller folk som dør av covid? Altså, hvorfor er det så galt å komme med gladmeldinger? Å fortelle om land som har ‘klart det’ ville jo gitt et håp til oss her i Norge, det ville gjort oss glade å se at der er et lys i enden av tunellen.

Hvorfor skal vi ikke glede oss over noe?

Eller ties dette ned fordi at et land med 24 millioner mennesker med høy befolkningstetthet har slått ned smitten på under 5 måneder, mens Norge med sin plass i FN faktisk har drevet med importsmitte og stenger ned landet med sine knappe 5 millioner innbyggere og en befolkningstetthet som er så lav at man har blitt oppfordret av statsministeren om å få flere barn?!

De siste årene har også regjeringen vår, regjeringen i Norge, gitt milliarder på milliarder av kroner til vaksinealliansen GAVI, som samarbeider tett med WHO som er FNs viktigste organ.

Som sagt, jeg får ikke helt grep om dette. Men det heter seg at Agenda 21 kan gi svar. Noen som har noe å fortelle meg? Folkens, hva er Agenda 21, hva går denne ut på?? Vel…fortsettelse følger…da svaret har man sett om man setter ting som skjer i verden idag i en sammenheng!

Legg igjen en kommentar