14. april: Vaksine DEATH WAVE nå ustoppelig … 122 millioner amerikanere nå utsatt for farlig medisinsk eksperiment som ikke kan angres

Onsdag 14. april 2021 

Onsdag 14. april 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig helse , dårlig medisin , badscience , blodpropp , farlig medisin , galskap , medisinske eksperimenter , vaksinekrig , vaksiner
Omgå sensur ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL6.320VISNINGER

Bilde: 14. april: Vaksine DEATH WAVE nå ustoppelig ... 122 millioner amerikanere nå utsatt for farlig medisinsk eksperiment som ikke kan angres

Natural News ) I følge CDC Covid Data Tracker-siden har over 122 millioner amerikanere allerede mottatt minst en dose av en covid vaksine. Det er omtrent 37% av befolkningen, og den øker med nesten 2 millioner mennesker per dag i USA.

Spesielt når amerikanere blir drept av vaksiner, erstatter globalister det amerikanske velgerne ved å bringe inn massive bølger av ulovlige romvesener, hvorav mange er gravide som er klare til å føde ankerbabyer. De kriminelle marxistene som stjal valget i 2020, fortsetter planen om å massemordre ekte amerikanere (med vaksiner og biovåpen) og erstatte dem med kompatible, lavt kvalifiserte ulovlige som vil stemme på sosialistiske utdelinger og frihetsdrepende demokratipolitikk.

Både Johnson & Johnson og AstraZeneca vaksiner forårsaker dødsfall via blodpropp, tydeligvis fordi spike-proteinantistoffet forårsaker blodpropp som beveger seg til hjertet, lungene og hjernen og dreper pasienter fra blodproppene. I går bestilte FDA en landsdekkende stans av J & J-vaksinen fordi så mange mennesker døde. Men til og med mRNA-vaksinene lager også piggproteiner som er koagulanter, og bidrar til blodproppene som kan være dødelige.

Det som er sjokkerende åpenbart på dette tidspunktet er at et sinnsykt vaksineeksperiment er blitt løsnet i Amerika, og det er ingen måte å angre det på. Nå vil over 122 millioner amerikanere være utsatt for risiko for blodpropp, betennelseseffekter på mellomlang sikt og hyperinflammatoriske reaksjoner på fremtidige patogener som sannsynligvis vil dukke opp kommende høst og vinter. Ingen vet helt sikkert hvor mange som vil dø, men det ser ganske sannsynlig ut at vaksinen kan ende opp med å drepe langt flere mennesker enn coronaviruspatogenet.

Nesten ingen som tok vaksinen, har noen anelse om at vaksinene aldri ble utsatt for tradisjonelle, langvarige kliniske studier. De er helt uvitende om at FDA bare tillot vaksinene under bruk av “nødtillatelse”, som per definisjon betyr at vaksinene er medisinske eksperimenter. Uttrykket “uvitende” begynner knapt å beskrive den sjokkerende mangelen på kunnskap som vaksinemottakere lider under, selv om de forteller seg selv at de er “smarte” eller “sunne” for å delta i Big Pharmas globale eksperiment med avfolkning og infertilitet.

Det er viktig at når en persons immunsystem er kompromittert med disse vaksineinjeksjonene, er det ingen måte å angre skaden på . Disse vaksineofrene er nå skadet for livet, og selv om de senere lærer sannheten om vaksineavfyllingsagendaen, eksisterer det ingen behandling, tilskudd eller teknologi som kan gjenopprette kroppen til status før vaksinasjon. De har uforvarende signert sine egne dødsrettigheter, mens de gledelig tenker at de skal vinne sin frihet med tyranniske vaksinepas .

Hvor mange millioner vil dø av covid-vaksinen i løpet av de neste 2-3 årene? Hva vil skje med samfunnet når dødsbølgen sparker inn?

I dagens Situasjonsoppdateringspodcast stiller jeg det viktige spørsmålet om hvor mange millioner som vil dø av vaksinen de neste årene. Vi må også vurdere hvor mange mennesker som blir infertile (både menn og kvinner, og nei, det er ikke noe annet kjønn).

Globalistene bygde det covide biovåpenet og ga det ut over verden nettopp for å presse på for obligatoriske vaksiner som bevisst er utformet for å oppnå global avfolking. Og det ser ut til at det sannsynligvis er 150 – 200 millioner amerikanere som er dumme nok til å melde seg som menneskelige marsvin i et dødelig medisinsk eksperiment for avfolking som er spesielt designet for å eliminere mennesker som er dumme nok til å delta i det.

Dagens situasjonsoppdateringspodcast forteller hele historien:

Brighteon.com/472dffec-22d1-4a68-b244-8d5ed41ac380

https://www.brighteon.com/embed/472dffec-22d1-4a68-b244-8d5ed41ac380

Finn en ny podcast hver dag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:13. april: Vaksineantistoffer FORÅRSAKER blodpropp i hjernen, lungene og hjertet … FDA kaller stopp for J & J-vaksine når dødsfall akselererer

Legg igjen en kommentar