Militær avslører neste trinn med COVID-vaksiner på 60 minutter: Implantable Microchips. 12.04 2021

Video: DARPA jobber med COVID vaksine, implanterbar mikrochip for å oppdage virus

av Steve Watson
Summit News

Pentagons Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) jobber med en COVID-vaksine som vil fungere på alle varianter og har utviklet en implanterbar mikrochip som den sier vil kontinuerlig overvåke menneskekroppen for tegn på viruset.

Pensjonert oberst Matt Hepburn, en lege for infeksjonssykdommer fra hæren som leder DARPAs respons på pandemien,  dukket opp på 60 minutter for  å demonstrere teknologien.

Hepburn hevdet et hetteglass med grønt vevslignende gel, som inneholder brikken,:

“Du legger det under huden din, og det som forteller deg er at det skjer kjemiske reaksjoner inne i kroppen, og det signalet betyr at du kommer til å ha symptomer i morgen.”

“Det er som et” kontrollmotor “-lys,” la Hepburn til, og bemerket at de med brikken “ville få signalet, og deretter administrere en blodtrekk og teste seg selv på stedet.”

“Vi kan ha den informasjonen på tre til fem minutter,” fortsatte Hepburn og la til: “Når du avkorter den tiden mens du diagnostiserer og behandler, stopper du infeksjonen i sporene.”

Se:https://www.youtube.com/embed/No5Bz2eHNtA?feature=oembed&enablejsapi=1

Hepburn erklærte også at DARPA har utviklet et filter for å fjerne viruset fra blodet via en dialysemaskin, og at FDA har godkjent det, og det har allerede blitt brukt på 300 pasienter.

Rapporten 60 minutter fremhever også hvordan femkant har hundrevis av vevsprøver fra soldater og sjømenn smittet med patogener over hele verden, inkludert den spanske influensa fra 1918 som drepte millioner globalt.

Pentagon-forsker, dr. Kayvon Modjarrad, la også vekt på at militæret utvikler en vaksine for COVID i en størrelse, og kommenterer “Dette er ikke science fiction, dette er vitenskapelig faktum.”

“Vi har verktøyene, vi har teknologien, for å gjøre dette akkurat nå,” sa han og forklarte at målet er å vaksinere mennesker mot potensielt dødelige virus som ikke en gang har dukket opp ennå.

“Killervirus som vi ikke har sett eller til og med forestilt oss, vil vi bli beskyttet mot,” erklærte Modjarrad.

Det ble  nylig avslørt  at en tredjedel av medlemmene i aktiv tjeneste hadde valgt å ta COVID-vaksinen, med kilder som hevder at det faktiske tallet sannsynligvis er nærmere halvparten.

Funnet fikk folk som  TIME til å erklære  at “vaksinens nøl” truer nasjonal sikkerhet, og at mens “Disse troppene kanskje ikke blir valgt av innenlandske terrorister, men de er  tydeligvis påvirket av konspirasjonsteoretikere på nettet,  og de bare stol på grunnleggende vitenskap. ”

DARPA-kunngjøringen om implanterbar mikrochipteknologi knyttet til viruset og en vaksine vil sannsynligvis bare tjene til å håndheve bekymringer som media kontinuerlig beskriver som ‘konspirasjonsteorier’.

Les hele artikkelen på Summit News .

Kommenter denne artikkelen på HealthImpactNews.com .

Se også:

Leger over hele verden utsteder ubehag ADVARSEL: IKKE FÅ DEN KOVIDE VAKSINEN !!

Sunn 27 år gammel Chicago-lege DEAD 3 måneder etter COVID-skudd som øker langsiktige sikkerhetsproblemer

5.365 DEAD 238.949 skader: europeisk database over bivirkninger for COVID-19 “vaksiner”

CDC rapporterer 2 794 totale dødsfall etter COVID eksperimentelle “vaksiner” ettersom noen klinikker stopper J & J-skudd på grunn av bivirkninger

Midwin Charles: 47 år gammel MSNBC Legal Analyst DEAD After Experimental mRNA COVID Shot

Legg igjen en kommentar