9. april: mRNA-vaksiner kan redigere genene dine gjennom “retrointegrasjon” … og DNA-skaden kan overføres til fremtidige generasjoner

Fredag ​​9. april 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig kreft , dårlig helse , dårlig medisin , badscience , kreft , avfolkning , DNA , infertilitet , mRNA , pandemi , transkripsjon , vaksinekrig , vaksiner.

Kopier URL4,120VISNINGER

Bilde: 9. april: mRNA-vaksiner kan redigere genene dine gjennom "retrointegrasjon" ... og DNA-skaden kan overføres til fremtidige generasjoner

Natural News ) For hver dag som går, blir det stadig mer åpenbart at mRNA-vaksiner er et dødsvåpen mot menneskeheten. Nå lærer vi at mRNA-vaksiner kan utgjøre en trussel mot levedyktigheten til den menneskelige arten takket være det faktum at det eksisterer en mekanisme der mRNA-sekvenser kan transformeres til DNA og settes inn i ditt menneskelige genom.

Dette betyr at det er en mulighet for at mRNA-vaksiner kan gjøre deg til en “genetisk konstruert” organisme, med potensielt katastrofale konsekvenser for din egen helse, så vel som å påvirke fruktbarheten og fremtidige generasjoner. Det er teknisk mulig at mRNA-vaksiner kan forårsake utbredt infertilitet, fødselsskader eller forferdelige dødsfall ved å endre menneskelig DNA.

Problemet er at ingen vet med sikkerhet hvor mange som kan bli påvirket på denne måten fordi det ikke er utført langsiktige sikkerhetsforsøk. Dermed deltar folk som tar vaksinen akkurat nå, uvitende i et globalt vaksineeksperiment som kan endre deres egne gener og fjerne dem fra det menneskelige genbassenget.

I virkeligheten kan mRNA-vaksiner være den kraftigste vektoren for såkalt ”naturlig utvalg” vi noen gang har sett, uansett hvor folk fjerner seg fra genbassenget ved å gjøre sine egne reproduksjonsevner ikke-funksjonelle.

Dette er alt dekket i detalj på nettstedet for barnehelseforsvaret .

Det er fokus for dagens podcast fra Situation Update, sammen med mange andre kommentarer, inkludert sjokkerende ny informasjon om en forfatter av en svart bok som fremmer en bønn om å “hate hvite mennesker.” Det ser ut til at den nye “toleransen” er å be Gud om å hate hvite mennesker. “Hat” er den nye progressivismen.

Også teknologibedrifter kaster milliarder av dollar i oppstart som vil høste blodet til barn og deretter overføre det til kroppene til betalende kunder. Snart ser det ut til at det å høste blod fra barn blir en FDA-godkjent forretningsmodell. Amerika er i ferd med å bli et “vampyr” -samfunn som drives av menneskehandlere, medisinske vampyrer og vaksine-zombier.

Få full informasjon om alt dette og mer i dagens situasjonsoppdatering:

Brighteon.com/27f909c9-1761-4b38-9b0b-5cd4611f6b7b

https://www.brighteon.com/embed/27f909c9-1761-4b38-9b0b-5cd4611f6b7b

Du finner en ny podcast hver ukedag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreportForrige:8. april 2021: mRNA-vaksiner kan føre til at kroppen din slår ut PRIONER som “spiser hjernen din” som Mad Cow Disease4,120VISNINGER

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig kreft

9. april: mRNA-vaksiner kan redigere genene dine gjennom “retrointegrasjon” … og DNA-skaden kan overføres til fremtidige generasjonerCDC: Hjertesykdom og kreft er fortsatt de viktigste årsakene til amerikanske dødsfall til tross for koronaviruspandemienAnsiktsmasker er snøret med kreftfremkallende giftige kjemikalierKreftfremkallende kjemikalier som finnes i håndrensere laget under pandemienLastebil med radioaktivt uran krasjer i North CarolinaBOMBSHELL: Engangsblå ansiktsmasker funnet å inneholde giftig, asbestlignende stoff som ødelegger lungeneTopp 10 matvarer og drikkevarer du sannsynligvis INGEN IDÉ inneholder kjemiske plantevernmidlerAmerikanske forskere oppdager mer enn 50 kjemikalier fra hverdagsprodukter hos gravide og nyfødteBayer vil ikke be høyesterett om å omgjøre Roundup-kreftdommenKvinner som nylig ble injisert med eksperimentelle covid-vaksiner, viser symptomer på BREAST CANCER

Legg igjen en kommentar