Texas Guvernør Forbyder Vaksinepas Med Utøvende Ordre

6. April 2021

Texas guvernør Greg Abbott utstedte en utøvende ordre tirsdag morgen som forbød opprettelse eller bruk av et “vaksinepas”. Det forbyr statlige etater eller politiske underavdelinger i Texas å opprette et “vaksinepass” eller kondisjoneringstjenester på en persons COVID-19 vaksinasjonsstatus.

Texas guvernør forbyder vaksinepas med utøvende ordre

“Hver dag går Texans tilbake til det normale livet ettersom flere får en trygg og effektiv COVID-19-vaksine. Men, som jeg har sagt hele tiden, er disse vaksinene alltid frivillige og blir aldri tvunget, ”sa guvernør Abbott i en video som kunngjorde ordren.

“Regjeringen bør ikke kreve at noen texaner viser bevis på vaksinasjon og avslører privat helseinformasjon bare for å gå om i deres daglige liv.”

“Det er grunnen til at jeg har utstedt en bekendtgjørelse som forbyr myndighetsvaksinepass i Texas,” fortsatte Texas-guvernøren.

“Vi vil fortsette å vaksinere flere texanere og beskytte folkehelsen – og vi vil gjøre det uten å tråkke på texanernes personlige friheter.”

Abbott understreket viktigheten av vaksiner for å redusere spredningen av COVID-19 og redusere alvorlig sykdom som resulterer i sykehusinnleggelser og dødsulykker.

Lone Star State er i ferd med å ha administrert mer enn 13 millioner vaksinedoser innen utgangen av denne uken, forklarte guvernøren.

“Vi vil fortsette å vaksinere flere texanere og beskytte folkehelsen,” konkluderte Abbott, “og vi vil gjøre det uten å tråkke på texanernes personlige friheter.”

I tillegg til å påvirke statlige byråer og lokale myndigheter, gjelder ordensbekjennelsen også enhver offentlig eller privat enhet som mottar eller vil motta offentlige midler på noen måte for å kreve at vaksinasjonsstatus blir presentert fra forbrukerne før de yter tjenester.

Sykehjem, statsstøttede bosentre, hjemmefasiliteter og langvarige omsorgsfasiliteter har lov til å fortsette å kreve dokumentasjon på vaksinasjonsstatus.

Av Bob Price, Breitbart.com  / Referanse: YouTube.comSkrik Fra Israel: Vaksiner Er Den Nye ‘Renhetstesten’Forrige InnleggKjendiser Presser Nå Til Dyre Og Meningsløse ‘Health Seal’ -Ordning Som Kan Gjøre Konkurs For Små BedrifterNeste Innlegg

Relaterte Artikler

kjendiser presser nå til dyre og meningsløse "helsemessige" ordninger som kan gjøre småbedrifter konkurs

KORONAVIRUSNYHETER

Kjendiser Presser Nå Til Dyre Og Meningsløse ‘Health Seal’ -Ordning Som Kan Gjøre Konkurs For Små Bedrifter

HAFHAF6. April 2021

skrik fra vaksiner fra Israel er den nye 'renhetstesten'

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Skrik Fra Israel: Vaksiner Er Den Nye ‘Renhetstesten’

HAFHAF6. April 2021

klaus schwab

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNIVAKSINER

Tyrann Klaus Schwab Erklærer Uvaksinerte Mennesker Som En Trussel Mot Menneskeheten

HAFHAF5. April 2021

cdc oppdaterer 2 509 dødsfall etter eksperimentelle covid 19 'vaksiner' (nå lik total dødsfall registrert etter vaksiner det siste tiåret)

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

CDC-Oppdatering: 2 509 Dødsfall Etter Eksperimentelle COVID-19 ‘Vaksiner’ (Nå Tilsvarer Totale Dødsfall Registrert Etter Vaksiner For Siste Tiår)

HAFHAF5. April 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.