Skrik Fra Israel: Vaksiner Er Den Nye ‘Renhetstesten’

6. April 2021

Som spådd i fjor, blir vaksinepass rullet ut over hele verden, inkludert USA

Som rapportert av Ron Paul i sin Liberty Report, 1,2 som streamet direkte 29. mars 2021, ser Biden-administrasjonen “seriøst på å etablere et slags føderalt vaksinepasssystem, der amerikanere som ikke kan (eller ikke vil) bevise for regjeringen de har fått jabb med den eksperimentelle vaksinen vil bli lovlig behandlet som annenrangs borgere. ”

skrik fra vaksiner fra Israel er den nye 'renhetstesten'

Paul advarer om at dette systemet “raskt vil forvandle seg til en kopi av Kinas ‘sosiale kreditt’ -system , der uønsket oppførsel straffes sterkt.”

Jeg har sagt det samme i mange måneder nå, og det er all grunn til å mistenke at det virkelig er dit vi er på vei.

Hør faktisk på Ilana Rachel Daniels følelsesmessige bønn fra Jerusalem, Israel, der det nå kreves et “Green Pass ” hvis du ønsker å komme inn på et antall offentlige arenaer og delta i samfunnet.

Daniel, som emigrerte fra USA til Israel for 25 år siden, er helserådgiver, aktivist og informasjonsoffiser for et nytt politisk menneskerettighetsparti kalt Rappeh.

COVID-19-dataene støtter ganske enkelt ikke utrullingen av denne typen drakoniske tiltak, ettersom viruset tydeligvis er i tilbakegang og har blitt endemisk i de fleste deler av verden.

I fravær av en alvorlig, virkelig massiv dødelig trussel (som COVID-19 ikke er), må det å vise vaksinepapirer for å reise og gå inn på bestemte sosiale arenaer klart mer å pålegge regjeringskontroll fra oven og ned enn å ivareta folkehelsen .

Vi Ser På Slutten Av Menneskelig Frihet I Vesten

Obligatoriske vaksinepass vil være enormt diskriminerende, og er helt ærlig meningsløse, med tanke på at de såkalte COVID-19 “vaksinene” ikke fungerer som vaksiner .

De er designet for å redusere symptomene når den inokulerte personen blir smittet, men de forhindrer faktisk ikke dem i å bli smittet i utgangspunktet, og de forhindrer ikke spredning av viruset.

Som sådan er vaksinepas ikke annet enn lojalitetskort, noe som viser at du har sendt deg til å være en laboratorierotte for en eksperimentell injeksjon og ingenting mer, for i virkeligheten er vaksinerte individer ikke tryggere enn uvaksinerte.

Det er en virkelig mindboggling ruse, og med mindre nok folk er i stand til å se det for hva det er, vil verden heller bokstavelig talt bli omgjort til en fengselsplanet .

Som nevnt av Clinton-rådgiveren og forfatteren Naomi Wolf (som jeg håper å intervjue i nær fremtid), vil obligatoriske COVID-19-pass staver “slutten på menneskelig frihet i Vesten .”

I et intervju med Fox News ‘Steve Hilton, 28. mars 2021, sa hun: 3,4

“Vaksinepass høres ut som en fin ting hvis du ikke forstår hva disse plattformene kan gjøre. Jeg er administrerende direktør for et teknologiselskap. Jeg forstår hva disse plattformene kan gjøre. Det handler ikke om vaksinen, det handler ikke om viruset, det handler om dataene dine.

Når dette ruller ut, har du ikke noe valg om å være en del av systemet. Det folk må forstå er at enhver annen funksjonalitet kan lastes på plattformen uten problemer i det hele tatt.

Den kan slås sammen med Paypal-kontoen din med den digitale valutaen din. Microsoft snakker allerede om å slå det sammen med betalingsplaner.

Nettverket ditt kan bli sugd opp. Den geografisk plasserer deg overalt. Din kreditthistorikk kan inkluderes. All din medisinske historie og helsehistorie kan inkluderes.

Dette har allerede skjedd i Israel, og seks måneder senere hører vi fra aktivister at det er et todelt samfunn, og at i utgangspunktet aktivister blir utstøtt og overvåket kontinuerlig. Det er slutten på det sivile samfunn, og de prøver å rulle det ut over hele verden.

Det er absolutt så mye mer enn et vaksinepass … Jeg kan ikke understreke nok at det har makten til å slå av livet ditt, eller slå på livet ditt, la deg engasjere deg i samfunnet eller bli marginalisert. “

Største Medisinske Eksperiment I Verdenshistorien

Som bemerket av Donald Rucker, som ledet Trump-administrasjonens helse-IT-kontor, vil individuell sporing som følger med vaksinepasset også hjelpe tjenestemenn til å evaluere effektiviteten og langsiktig sikkerhet av vaksinene. Han sa til The Washington Post: 5

– Sporing av vaksinasjoner er ikke bare for vaksinepass. Sporing av vaksinasjoner er et bredere spørsmål om “vi gir et nytt biologisk middel til hele landet,” mer eller mindre. “

Med andre ord vet helsepersonell godt at denne massevaksinasjonskampanjen er terningkast.

Det er det største medisinske eksperimentet i verdenshistorien, og vaksinesertifikater vil tillate dem å spore alle de millioner testpersonene.

Dette alene skulle være årsak nok til å avslutte alle diskusjoner om vaksinemandater, men den eksperimentelle naturen til disse injeksjonene blir fullstendig ignorert.

Igjen, ved å skamme folk som er bekymret for å delta i et medisinsk eksperiment og truer med å utelukke dem fra samfunnet, viser myndighetene at dette ikke er til fordel for det bedre.

Det handler ikke om folkehelse. Det handler om å skape lojale undersåtter – mennesker som bokstavelig talt er villige til å ofre livet sitt og barna sine på forespørsel fra regjeringen, uten spørsmål.

Vaksinasjoner Er Den Nye ‘Renhetstesten’

Wolf peker også på den forferdelige historien til IBM, som utviklet et lignende, men mindre sofistikert system med hullkort som gjorde det mulig for Nazityskland å skape et to-lags samfunn og til slutt lette tilretteleggingen av jøder for utryddelse. Jeg vil publisere en hel artikkel om dette om et par dager.

Det er nok å si at noen av de mest grufulle delene av historien gjentar seg rett foran øynene våre, og vi må ikke vende oss bort fra denne stygge sannheten. Å gjøre det kan vise seg å være langt mer dødelig enn COVID-19 noen gang var.

Den korte videoen over viser en 93 år gammel overlevende fra Holocaust som sammenligner maskering som, som en jøde, som må ha på seg en gul stjerne for å markere deres samfunnsstatus.

Men den gang forsto alle hva som skjedde, sier hun.

På intet tidspunkt ble de løyet for og fortalt at bruk av stjernen var for deres eget beste, og det er det som skjer nå. Så i så måte er den nåværende situasjonen langt mer lumsk.

Hun sier “hykleriet i den offentlige fortellingen”, som hevder at vi trenger å bruke masker for å beskytte det gamle, “er helt uutholdelig.”

“Jeg vil gjerne dø i en tilstand av frihet,” sier hun, “enn å leve slik.”

Hun legger til at i hennes alder er forventet levealder kort, og hun vil gjerne bytte sin død mot de neste generasjoners liv og lykke.

Hun vil at de yngre generasjonene skal ha friheten “til å leve sine liv, slik jeg har levd mine.”

“Å se folk urenke barna sine med masker er noe helt uutholdelig for meg,” sier hun.

Vaksineopplysninger er, etter mitt syn, enda mer sammenlignbare med den jødiske gule stjernen, men i omvendt retning.

Å ikke ha sertifikatet vil være den gule stjernen i vår tid, som vil gjøre det mulig for bedriftseiere, myndighetspersoner og omtrent alle andre å behandle deg som en annenrangs borger og nekte deg tilgang til alt fra utdanning, jobb og reiser til rekreasjon, sosiale engasjementer og daglig handel – alt under falsk dekke av at du er en biologisk trussel mot alle de som har blitt vaksinert.

I følge den offentlige fortellingen er vaksinesertifikater et sentralt aspekt for å få livet tilbake til det normale, men virkeligheten er det fullstendige omvendte, ettersom de vil innlede et markant annet samfunn som er alt annet enn normalt.

Florida Bucks Trenden

Som innbygger i Florida må jeg applaudere regjeringen Ron DeSantis som kunngjorde 29. mars 2021,6 at han vil utstede en kjennelse som forbyr lokale myndigheter og bedrifter å kreve vaksinesertifikater .

Han ber videre statslovgiveren om å lage et tiltak som lar ham signere det i lov.

“Det er fullstendig uakseptabelt at verken regjeringen eller den private sektoren pålegger deg kravet om at du viser bevis på vaksine for å bare delta i det normale samfunnet, ” sa han.

Stater og land som bestemmer seg for et slikt krav, er også nødt til å møte problemet med vaksinasjonssertifikater for det svarte markedet, som allerede har begynt å dukke opp.7,8

Som rapportert av Daily Beast har 9,10 en rekke helsearbeidere blitt tatt for å skryte av å ha smidd vaksinasjonskort på sine sosiale medier.

Tilsynelatende har de ennå ikke innsett internettets offentlige natur, men det er utenfor poenget.

I Florida ble en mann som jobbet i et webdesignfirma sparket etter å ha lagt ut en TikTok-video som annonserte falske vaksinekort, 11 og i Israel, der det to-lags samfunnet allerede dannes, ble en mann nylig arrestert for å lage og selge smidde COVID- 19 vaksinasjonssertifikater, som nå kreves for å komme inn på restauranter, barer, klubber, hoteller, svømmebassenger og andre offentlige arenaer over hele landet.

Rundt om i verden blir folk også arrestert for å administrere falske vaksiner13,14,15,16,17 og selge falske COVID-19-tester.18,19

Eugenics And Hygiene Obsessions

Selv om det ofte betraktes som dårlig politikk å sammenligne noe med naziregimet, blir sammenligningene lettere identifiserbare for dagen, noe som gjør dem vanskelig å unngå.

Bortsett fra parallellene som kan trekkes mellom maske iført og / eller vaksine “papirer” og den jødiske gule stjernen, er det nazistens firetrinnsprosess for å avhumanisere jødene, 20 – fordommer, syndebukk, diskriminering og forfølgelse – en prosess som indoktrinerte det tyske folket til å være enig i, eller i det minste følge planen om å begå folkemord.

I dag bygger den offentlige fortellingen ikke bare fordommer mot mennesker som nekter å bære masker eller få en eksperimentell vaksine, men bruker også friske mennesker som syndebukker fra begynnelsen, og skylder spredningen av viruset på asymptomatisk infiserte mennesker.

Med utrullingen av vaksinesertifikater, går vi fast inn i diskrimineringsområdet. Det siste trinnet vil medføre forfølgelse av ikke-vaksinerte personer.

Dette i seg selv harker også tilbake til naziregimet, som var besatt av “helseretningslinjer” som til slutt førte til massespoeling av “urene” jøder.

Som rapportert av Gina Florio i en Evi Magazine-artikkel i desember 2020: 21

“Da Hitler først kom til makten i Nazi-Tyskland, startet han en rekke folkehelsearrangementer. Han startet med å sette opp helsescreeninger over hele landet, sende varebiler rundt til hvert nabolag for å utføre tuberkulosetesting, etc.

Neste gang var fabrikkrenhet – han lanserte en robust kampanje som oppmuntret fabrikker til å fullstendig forny sin plass, rengjøre hvert hjørne grundig … Etter fabrikkene var neste oppdrag å rydde opp i asylene …

Det som startet som tilsynelatende uskyldige eller velmenende folkehelsekampanjer, spiret raskt inn i en utryddelse av raser og grupper av mennesker som ble ansett som skitne eller ekkle.

Kort sagt, begynnelsen av Hitlers styre var en konstant utvidelse av hvem som var forurenset og hvem som var uren …

Vi ser en besettelse med å dekke ansiktene våre hele tiden, slik at vi ikke sprer sykdom eller dødelige bakterier. de fleste offentlige steder vi går inn på, vil ikke engang tillate oss å komme inn uten å stryke hendene i håndrenseren; og folk handler livredde for noen som ikke har på seg maske.

Ingen kan si med et rett ansikt at dette er normal oppførsel … Vi ser til og med folk forfekter en slags sporingsenhet for å vise at en person er vaksinert eller “ren” nok til å komme inn på et sted … La oss håpe vi alle kan lære erfaringer fra fortiden, og vi er ikke vitne til at historien gjentar seg. ”

Historien Gjentar Seg Selv

Faktisk er alle som ber om vaksinesertifikater – som ble en del av den offentlige fortellingen tidlig i pandemien – skyldige i å følge i den velbårne fotsporene til denne beryktede diktatoren, og gjenta de samme mønstrene som ble universelt fordømt etter fallet til Det Tredje Riket.

Å fremheve dem alle vil være for stor en oppgave for en artikkel, så to grelle eksempler må være tilstrekkelig.

I desember 2020 tvitret Andrew Yang, en gründeradvokat med politiske ambisjoner, følgende: 22

“Er det en måte for noen å enkelt vise at de har blitt vaksinert – som en strekkode de kan laste ned til telefonen? Det burde være … Tøft å ha massesamlinger som konserter eller ballspill uten verken masseadopsjon av vaksinen eller et signalmiddel. “

Signaliserer du hva, om ikke din “urene” biofarlige tilstand? I sin Tweet i mars 2021 var jusprofessor, politisk kommentator og tidligere amerikansk advokat for det vestlige distriktet i Pennsylvania, Harry Litman, mer direkte om den dårlige hensikten bak vaksinesertifikater og sa: 23

“Vaksinepass er en god idé. Blant annet vil det skille ut den fortsatt store kontingenten av mennesker som nekter vaksiner, som vil bli utelukket fra å gjøre mange ting jevnaldrende kan gjøre. Det burde bidra til å bryte motstanden. “

Kommentarer som disse viser at vaksinepass handler om å skape begrunnelse for segregering, diskriminering og eliminering av visse grupper av mennesker, i dette tilfellet folk som ikke vil være en del av det eksperimentelle vaksineprogrammet.

Begrunnelsen er at de er for “urene”, for “usikre” til å delta fritt i det offentlige samfunn og derfor må identifiseres og stenges utenfor. I virkeligheten handler det egentlig om å identifisere det som ikke samsvarer.

Under nazistiden ble de som var bestemt for segregering, diskriminering og eliminering identifisert av deres tilknytning til jødedommen (det er kontrovers om jødedommen er et spørsmål om rase, etnisitet, religion, nasjonal identitet eller familiebånd, som du kan lære mer om på JewInTheCity.com, 24 men alle var relevante kriterier i nazistenes jakt på jøder).

I dag gir den globale eliminasjonsstrategien avkall på slike identiteter, og fokuserer i stedet på å identifisere hvem som vil gå sammen med programmet og hvem som vil være en ikke-samsvarende bråkmaker.

Kort sagt, vaksinepass er en enhet for å identifisere hvem de trofaste fagene til den ikke-valgte eliten er, og hvem ikke.

De som ikke er villige til å komme inn i den nye verden av teknokratisk styre uten oppstyr, er de som må elimineres, og viljen til å være prøveemne for en uprøvd eksperimentell behandling er lakmusprøven. Det er egentlig ikke mer komplisert enn det.

Er Du Klar Til Å Være En Utstøtt?

Dette er i hovedsak konklusjonen som Mike Whitney også trekker, detaljert i en nylig artikkel25 lagt ut på The Unz Review.

Jeg vil oppfordre deg til å lese hele artikkelen da den kortfattet oppsummerer årsakene bak den nåværende sensuren. Jeg har nådd ut til Whitney og håper å kunne intervjue ham om dette i nær fremtid.

I sin artikkel påpeker han at atferdspsykologer har vært ansatt av regjeringen for å fremme COVID-19-vaksinasjonskampanjen og maksimere vaksineopptaket.

De har også et “hurtigresponserteam” på plass for å angripe meningene til de som stiller spørsmålstegn ved den “offisielle fortellingen.”

Mike fremhever også en rapport fra National Institutes of Health26 med tittelen “Vaksinasjonskommunikasjon COVID-19: Anvendelse av atferds- og samfunnsvitenskap for å adressere vaksinehilsen og fremme vaksinetillit”, som viser intensjonen om å gjøre vaksinevegrere til sosiale utstøtte som et verktøy for å tvinge samsvar.

“Dette er veldig skummelt ,” skriver Whitney

“Statens agenter identifiserer nå kritikere av COVID-vaksinen som deres dødelige fiender. Hvordan kom vi hit? Og hvordan kom vi til et punkt der regjeringen retter seg mot folk som ikke er enige med dem? Dette er langt utenfor Orwell . Vi har gått inn i et skummelt alternativt univers …

Hvis atferdspsykologer bidro til å forme regjeringens strategi for massevaksinering, i hvilken annen politikk var de da involvert? Var dette de ‘profesjonelle’ som trylte fram pandemirestriksjonene?

Ble masker, sosial distansering og låsing fremmet av ‘eksperter’ som en måte å undergrave normale menneskelige forhold og påføre det amerikanske folket den maksimale psykologiske smerten?

Var hensikten å skape en svak og underdanig befolkning som villig ville akseptere demontering av demokratiske institusjoner, den dramatiske omstillingen av økonomien og innføringen av en ny politisk orden? Disse spørsmålene må besvares …

Vaksinasjon ser ut til å være det avgjørende problemet i det minste de neste årene. Og de som motstår statens påbud, vil i økende grad finne seg utenfor; utstøtte i sitt eget land. ”

Vil Du Adlyde?

Som beskrevet i “ Vil du adlyde de kriminelle autoritærene? ”Milgram-eksperimentet fra 1962 (innebygd ovenfor for din bekvemmelighet), testet grensene for menneskelig lydighet mot autoritet, og beviste at de fleste ganske enkelt vil følge ordre, selv når disse ordrene strider mot deres egen dømmekraft.

De vil begå fryktelige voldshandlinger mot andre bare fordi de ble fortalt at det er OK av en autoritetsperson.

Vi har allerede sett eksempler på dette i løpet av det siste års maskemandater.

Plutselig følte folk seg bemyndiget til verbalt å trakassere, pepperspray og fysisk angripe andre bare for ikke å ha på seg en maske.

Familier ble sparket av fly fordi småbarn ikke hadde på seg maske. Folk ble til og med skutt for den alvorlige “forbrytelsen” av å ikke ha på seg en maske.

Hvis disse tingene fikk skje over bruk av masker, kan man bare forestille seg hva som vil bli tolerert, hvis ikke oppmuntret, når vaksinebevisene får full effekt.

Det mest åpenbare svaret er å ta et sterkt standpunkt mot overføring til umenneskelighet, uansett om du synes COVID-19-vaksinasjoner er en god idé eller ikke.

Spørsmålet er, vil du? På mange måter vil månedene og årene fremover teste etikken og menneskeheten til hver enkelt av oss.

National Vaccine Information Center (NVIC) la nylig ut mer enn 50 videopresentasjoner fra den femte internasjonale offentlige vaksinekonferansen om betaling, som ble holdt online 16. til 18. oktober 2020, og gjorde dem tilgjengelig for alle gratis.

Konferansens tema var “Protecting Health and Autonomy in the 21st Century” og det presenterte leger, forskere og andre helsepersonell, menneskerettighetsaktivister, trossamfunnsledere, konstitusjonelle advokater og borgerrettighetsadvokater, forfattere og foreldre til vaksineskadde barn som snakket om vaksinevitenskap. , politikk, lov og etikk og smittsomme sykdommer, inkludert koronavirus og COVID-19 vaksiner.

I desember 2020 publiserte et britisk selskap falsk og villedende informasjon om NVIC og konferansen, som fikk NVIC til å åpne hele konferansen for gratis visning.

Konferansen har alt du trenger for å utdanne deg selv og beskytte dine personlige friheter og friheter med hensyn til helsen din.

Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten. Jeg var foredragsholder på denne bemyndigende konferansen og oppfordrer deg til å se disse videopresentasjonene før de sensureres og tas bort av den teknokratiske eliten.

Av Dr. Joseph Mercola , forfatteren av ” The Truth About COVID-19 “, hvor han undersøker opprinnelsen til dette viruset og hvordan eliten bruker det til sakte å ødelegge din personlige frihet og frihet. Du vil også lære hvordan du kan beskytte deg mot denne sykdommen og hva du kan gjøre for å kjempe tilbake mot de teknokratiske herrene.Kilder og referanser:

Peter Navarro: Fauci Er En Sosiopat Og Må Holdes Ansvarlig For Forbrytelser Mot MenneskehetenForrige InnleggTexas Guvernør Forbyder Vaksinepas Med Utøvende OrdreNeste Innlegg

Relaterte Artikler

disney arresterer nå sine egne gjester som nekter kovide temperaturkontroller

KORONAVIRUSTYRANNI

Disney HÅNGER Nå Sine Egne Gjester Som Nekter Temperaturkontroller

HAFHAF7. April 2021

kjendiser presser nå til dyre og meningsløse "helsemessige" ordninger som kan gjøre småbedrifter konkurs

KORONAVIRUSNYHETER

Kjendiser Presser Nå Til Dyre Og Meningsløse ‘Health Seal’ -Ordning Som Kan Gjøre Konkurs For Små Bedrifter

HAFHAF6. April 2021

Texas guvernør forbyder vaksinepas med utøvende ordre

NYHETERVAKSINER

Texas Guvernør Forbyder Vaksinepas Med Utøvende Ordre

HAFHAF6. April 2021

senatens hjelpekomité avholder høring om å gå trygt tilbake til jobb og skole under pandemi

KORONAVIRUSTYRANNI

Peter Navarro: Fauci Er En Sosiopat Og Må Holdes Ansvarlig For Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF6. April 2021

Legg igjen en kommentar