Tucker Carlson: Canadas COVID-Interneringsleirer Krenker ‘De Mest Grunnleggende Menneskerettighetene’

4. April 2021.

Den populære Fox News-verten snakket også om det som kalles ‘ Great Reset ‘.

LifeSiteNews ) – Fox News-programleder Tucker Carlson tok sikte på Canadas politikk om å karantene reisende i “utpekte fasiliteter” – hoteller som eksperten kalte “interneringsleirer”.

tucker carlson canada's covid interneringsleirer krenker 'de mest grunnleggende menneskerettighetene'

“Hva om naboen din plutselig ble farlig sinnssyk og begynte å holde folk gislet i huset sitt?” spurte Carlson.

“Canada, landmassen rett nord og vår største enkeltstående handelspartner, som vi deler den lengste internasjonale grensen i verden med, tok et dramatisk skritt mot legitim farlig autoritærisme,” fortsatte han. “Ja, Canada.”

Carlson henviste til den liberale regjeringens COVID-19-politikk angående kanadiske innbyggere som kommer tilbake fra utlandet og tester positivt for coronavirus.

Mandag leverte statsminister Justin Trudeau en melding til nasjonen som ba kanadiere om å avbryte ferieplaner og fortelle dem hva de kunne forvente når de kom tilbake fra nødvendige reiser.

“Hvis du flyr tilbake til landet, må du vise et negativt PCR-testresultat før du går ombord i flyet,” sa Trudeau .

“Når du lander, må du ta en ny PCR-test. Du må da vente på et godkjent hotell, og for egen regning, til resultatene dine kommer tilbake. ”

“Hvis resultatene dine blir negative for COVID-19, vil du kunne reise hjem og fullføre den obligatoriske karantenen der,” la han til.

Det var imidlertid den neste delen av meldingen som inspirerte Carlsons frykt for kanadiernes grunnleggende menneskerettigheter.

“Hvis testresultatene dine kommer tilbake positive, må du umiddelbart karantene i bestemte regjeringsanlegg. Dette er ikke valgfritt, ”advarte Trudeau.

Som svar sa Carlson at “utpekte regjeringsanlegg” i andre land umiddelbart vil bli forstått som “interneringsleirer.”

Tyrannical New Bill: Quarantine camps & Tvangsvaksinasjoner – Dette må stoppe NÅ!

Imidlertid så verken den amerikanske regjeringen eller de amerikanske mediene ut til å ha lagt merke til menneskerettighetsbruddene så nær hjemmet.

“Trudeaus interneringspolitikk har vært på plass siden forrige måned, og så vidt vi kan fortelle, har ingen store amerikanske nyhetsnettverk nevnt det,” erklærte verten.

“Heller ikke vårt utenriksdepartement, som vanligvis ser ut til å eksistere for å lage ulykkelige lyder om brudd på menneskerettighetene rundt om i verden.”

Carlson foreslo at Canadas rykte som et lite spennende sted hadde gjort det mulig for Trudeau å komme seg unna interneringsleirer, og at Canada ikke lenger var et kjedelig sted.

“Plutselig er Canada en åpenbar krenker av de mest grunnleggende menneskerettighetene,” sa han. “Mislykkes en COVID-test, og de vil låse deg uten en prøveperiode.”

Han la til at alle som prøver å unngå å bli arrestert i et “interneringsanlegg”, kan få en million dollar bot og tre års fengsel .

Den amerikanske nyhetslederen tillot seg litt grov humor på den kanadiske statsministerens regning og sa:

“Det er morsomt, Trudeau virket alltid som en munter idiot, iført rare kostymer og yammer om mangfold. Hvem visste at han var Mussolini? ”

Carlson beskrev også de underforholdsmessige forholdene der kanadiere holdes når de tester “positive” for COVID-19: mangel på mat og vann , lås som mangler dører, til og med seksuelle overgrep .

Han siterte den kanadiske forretningsmannen Mitch Beaulieu, hvis beretning om å bli ført til et bestemt regjeringsanlegg hørtes ut, sa Carlson, som en kidnapping.

Pundit svingte også med Canadas nasjonale, skattefinansierte kringkaster, Canadian Broadcasting Corporation (CBC) for å ha rapportert pålegg fra Ottawa om at kanadiere ikke skulle tro på “desinformasjon” om interneringsleirer .

“CBC forsikret kanadiere om at regjeringen forberedte” frivillige karantene, “rapporterte Carlson.

“Ja, frivillig i den forstand at det er obligatorisk, og det er det de er.”

Carlson bemerket at Canada har “falt etter” på vaksinasjonsprogrammet, og gitt unnskyldningen for at de hadde trodd mer enn andre land i den globale forsyningskjeden. Ordet “global” inspirerte eksperten til nye sarkasmer.

“Å, de trodde at hele globalismen fungerte. Det viste seg å være en feil. Men i stedet for å innrømme at globalistisk dumhet er problemet, bestemte Justin Trudeau seg for å straffe sine egne borgere, sa Carlson.

“Det er hans feil, og befolkningen blir straffet. Kjenner du igjen den impulsen? Det burde det, fordi nyliberalisme alltid er den samme, uansett hvor du finner den. ”

Andre poeng han tok opp som sikkert er deprimerende for kanadiere, er at ingen andre smittsomme sykdommer blir behandlet på den måten, og at selv om kanadiere blir frarådet å komme tilbake fra utlandet, blir 400 000 nye innvandrere ønsket velkommen til landet i løpet av de neste åtte månedene. .

Til slutt viste Carlson videoopptak av Trudeau som feiret muligheten pandemien hadde gitt for ” Great Reset .”

I dette, sa Fox News-verten, likte Trudeau John Kerry, som sa at Amerika allerede har gjort en stor tilbakestilling og er i “begynnelsen av en ekstremt spennende tid.”

“For maktgale ledere som håper å eliminere århundrer med konstitusjonelle begrensninger på sine egne ambisjoner, er det virkelig en spennende tid,” spottet Carlson. “Kan det som skjer i Canada skje her? Det er spørsmålet.”

Fordi selv amerikanere som har blitt vaksinert blir beordret til å fortsette å bruke masker, lurer Carlson på hva som kan planlegges for folk i USA som nekter å adlyde – kanskje holdes uten rettssak.

“Tror det ikke kunne skje i Amerika?” spurte han. “Det skjedde akkurat i Canada.”

Det har også skjedd i Australia , New Zealand og Storbritannia .Sentralbank Er En Motor For KorrupsjonForrige InnleggTSA Har Aldri Stoppet En Terrorist, Men De Har Vært ‘Lovlig’ Ranende Reisende I ÅrevisNeste Innlegg

Relaterte Artikler

vårt senat vedtok nettopp en konsentrasjonsleirregning for å tvinge mennesker i leirer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOTYRANNI

NY-Senatet Vedtok Nettopp En Konsentrasjonsleirregning For Å Tvinge Mennesker I Leirer

HAFHAF5. April 2021

tsa har aldri stoppet en terrorist, men de har "lovlig" ranet reisende i årevis

POLITISTATTYRANNI

TSA Har Aldri Stoppet En Terrorist, Men De Har Vært ‘Lovlig’ Ranende Reisende I Årevis

HAFHAF5. April 2021

tyskland 31 tilfeller av blodpropp i hjernen fra astrazenecas covid 19-vaksine

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Tyskland: 31 Tilfeller Av Blodpropper I Hjernen Fra AstraZenecas COVID-19-Vaksine

HAFHAF4. April 2021

ifølge vitenskap og nyere data trenger ingen i usa å bruke maske, sosial avstand, bli hjemme eller holde virksomheten stengt

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

I Følge Vitenskap Og Nyere Data Trenger INGEN I USA Å Bære En Maske, Sosial Avstand, Bli Hjemme Eller Holde Virksomheten Stengt

HAFHAF3. April 2021

Legg igjen en kommentar