Tyskland: 31 Tilfeller Av Blodpropper I Hjernen Fra AstraZenecas COVID-19-Vaksine

4. April 2021

Tyskland har rapportert om 31 tilfeller av blodpropp i hjernen fra AstraZeneca COVID-19-vaksine. Tilfellene er assosiert med CSVT eller sinusvenetrombose i henhold til den tyske regulatoren, og 19 av 31 tilfeller er knyttet til trombocytopeni eller mangel på blodplater.

tyskland 31 tilfeller av blodpropp i hjernen fra astrazenecas covid 19-vaksine

Bruk av AstraZeneca COVID-19-vaksine har allerede blitt suspendert i mange europeiske land [og mange andre land rundt om i verden ] på grunn av dens negative bivirkninger. Den tyske vaksineregulatoren rapporterte også 31 tilfeller av blodproblemer etter AstraZeneca-jab i Tyskland.

Paul Ehrlich Institute (vaksineregulator i Tyskland) sa at det har registrert 31 tilfeller av en sjelden blodpropp i hjernen etter at folk ble vaksinert mot COVID-19 med en AstraZeneca-jab. Ni av disse tilfellene har resultert i dødsfall, la PEI til .

De tyskregistrerte tilfellene er assosiert med CSVT eller sinusvenetrombose i henhold til PEI. 19 av 31 tilfeller er knyttet til trombocytopeni eller mangel på blodplater.

To av Berlins statlige sykehusgrupper (Vivantes og Charite) har også suspendert administrering av denne jab til kvinner under 55 år i en egen utvikling.

Som rapportert av GreatGameIndia tidligere, undersøker selv amerikanske føderale tjenestemenn COVID-19-vaksinemottakere som utviklet den sjeldne blodsykdommen trombocytopeni , med minst flere tilfeller som resulterte i død.

Amerikanske føderale helsemyndigheter anklaget AstraZeneca for å ha tatt med ”utdatert informasjon” og gitt misvisende data for å utnytte effektiviteten til COVID-19-vaksinen i en amerikansk studie.

EU hadde bedt om et nødvaksinemøte etter at opptil et titalls europeiske nasjoner bestemte seg for å slutte å bruke AstraZeneca COVID-19-vaksinen på grunn av alvorlige blodproppshendelser rapportert i mange land.

Den norske overlege og lege Pal Andre Holme som undersøkte de tre innlagte sykehusarbeiderne, bekreftet at det faktisk var AstraZeneca COVID-19-vaksinen som forårsaket de sjeldne blodproppene på grunn av uventet immunreaksjon .

I mellomtiden har AstraZeneca omdøpt og endret navnet på sin COVID-19-vaksine fra CoviShield til Vaxzevria .

Flyttet er fordi selskapet sliter med å overbevise folk om at vaksinen er trygg midt i kontroversen om at AstraZeneca COVID-19-vaksine forårsaker blodpropp .

Kilde: GreatGameIndia.comUniversal Basic Income (UBI) Er Veien Til LivegenskaperForrige InnleggSentralbank Er En Motor For KorrupsjonNeste Innlegg

Relaterte Artikler

tucker carlson canada's covid interneringsleirer krenker 'de mest grunnleggende menneskerettighetene'

KORONAVIRUSFEMASTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Tucker Carlson: Canadas COVID-Interneringsleirer Krenker ‘De Mest Grunnleggende Menneskerettighetene’

HAFHAF4. April 2021

ifølge vitenskap og nyere data trenger ingen i usa å bruke maske, sosial avstand, bli hjemme eller holde virksomheten stengt

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

I Følge Vitenskap Og Nylige Data Trenger INGEN I USA Å Bruke En Maske, Sosial Avstand, Bli Hjemme Eller Holde Virksomheten Stengt

HAFHAF3. April 2021

cdc-regissør 'vaksinerte mennesker bærer ikke covid 19' - avslutt masketeateret nå!

KORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

CDC-Regissør: ‘Vaccinated People Do Not Carry Covid-19’ – Rand Paul: ‘End The Mask Theatre Now!’

HAFHAF3. April 2021

florida videregående studenter advarte om at de vil bli "utdannet" hvis de ikke blir tatt på seg en maske

STYREKORONAVIRUSTANKEKONTROLL

Florida Videregående Studenter Advarte Om At De Vil Bli “Utdannet” Hvis De Ikke Blir Tatt På Seg En Maske

HAFHAF3. April 2021

Legg igjen en kommentar