Robert Hansen 01.04 2021 Noen tanker…..

Noen er flink til ditt og noen datt…..Vi er noen som er flink til å avsløre løgn, om det er fra 1 person eller i en større sammenheng media…Vi har en livslang erfaring, da vi stiller spørsmål til alt som blir presentert, vi følger ikke blindt regler og aksepterer ikke blindt..Dette er vanskelig for mange i dag som har sagt fra seg selvråderetten til autoriteter å forstå….Da de ikke vet hva det vil si…Jeg har alltid trent et eller annet for kroppens og hjernens skyld..Det vilsi gjøre noe som gir ubehag for å oppnå vekst…I kickboxing står treneren å brøler til deg, kom igjen du klarer 10 mere ???? Ubehagelig,men deilig etterpå….Programmet i dagens samfunn bygger på å gjøre oss svake, små, late, avhengige av en annen kraft enn egen… De bygger egoet ditt for å fjerne deg fra egen styrke, din bevisthet…De bruker mange teknikker psykisk, fysisk og kjemisk….Mainstream media er styrt av de som har penger og ønsker makt/ styring…Det største våpenet de har kjemisk for å begrense din bevsisthet er fluor… Fluoren er i følge Europeisk helseråd klassifisert på linje med arsenik i 2018.. Den holder dine frekvenser på et lavt nivå, noe de visste allerede under 2 verdenskrig da dette ble tillsatt fangene i konsentrasjonsleire i drikkevannet… Aspartam er også en gift som aldri skulle vært i et menneskes kropp og sånn kan vi fortsette…. I USA går 70 % av befolkningen på daglige medisiner og viser et manipulerende system som behandler symptomer og skaper nye symptomer… Du kryper for herskere og har mistet evnen til å ta vare på deg selv i hjernevasken… I USA får de 72 vaksiner frem til 20 års fødselsdag og er den sykeste befolkningen på denne jord… Farmasøytene selger helse og psyke….Vi lever i en så til de grader manipulert verden at jeg mangler ord…Jeg så løgnen i media i mars 2020 første dag og etter 3 dager var 100 % sikker på det jeg så…. Jeg har ofret et år med å fortelle de som ikke ser og brukt all verdens taktikker for å åpne sinn… Jeg har angrepet egoet som er menneskets svakeste ledd og fått en del motbør… Jeg har prøvd å være den treneren som Nils Arne Eggen som hagler når spilleren ikke følger med..Jeg har kjent på mange dårlige følelser på å være den som gir ubehag for å fremme vekst… Vekst/ forståelse kommer kun ut av ubehag og det er det ikke mange som er vant til i dag…Mange vil si at… det er jo så liten mengde fluor i tannkremen og har liten betydning… Vell, du får over 700 doser i året og den lagres i skjelettet ditt til den gir deg kroniske plager…Innformasjonen vi vokser opp med er den som skaper din verden..Vi er en del som ser utenfor denne begrensede innformasjonen som har blitt skrenket inn for hver generasjon, det naturlige har blitt overskrevet til fordel for det syntetiske… Mye er feil innformasjon og alt er sentralt styrt..Hvis du tror at du ikke har blitt hjernevasket, Gå ta banen…Mennsket er i ferd med å bli visket ut, bare se på kjønnene, mor og far skal byttes til fødeforeldre og gudene vet hva…På tide å våkne og se at verden er alt mulig annet en det du har blitt fortalt som skaper din oppfattelse av verden rundt deg…David Icke gir en liten pekepinn her fra 2018 som kan gi en annerledes oppfatelse en manipulerende media…..YOUTUBE.COMDAVID ICKE ~ “The Mind Control Death Trap” [Age Of Truth TV] [HD]DAVID ICKE: “THE MIND CONTROL DEATH TRAP”Interview by AGE OF TRUTH TV with the legenda

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.