Virkningen i havet om sprayingen av kjemikalier fra fly. 29.03 2021.

Det er 2 ting dere skal legge merke til etter at flyen har lagd stripa og der det fra før er et “naturlig” skylag:

1 – Blir det mørkt skylag etter en stund…så ser man at det mørke skylaget “beveger” seg og det naturlige skylaget er forholdsvis stand by. Man vil se at det mørke skylaget kommer nærmere jorda og i de fleste tilfeller går over til “tåke”.

2. Når solstrålene treffer “stripa/sløret” etter flyet oppstår det et fargespekter (rødfarge). Solstrålene omdanner stoffene som blir sluppet ut til svoveldioxid(svovel gir rødfargen) det samme stoffet som er på ei fyrstikk. Når svovel blandes med vann(som er i skyene eller når disse partiklene når havflaten blir det til svovelsyre. Svovelsyra gjør at det blir mangel på oksygen og alt liv i havet/sjøen dør.

Med all den sprayen som har foregått over Østersjøen Skagerak, Kattegat og Nordsjøen viser det nå at bla torsken ikke formerer seg. Det finnes ikke torsk hverken i Østersjøen eller Oslofjorden. Fiskerne som fra Østfold som tidligere fiska torsk har gitt opp torskefiske. Det er heller ikke lov å fiske torsk i Oslofjorden.

NRK hadde for en stund siden et innlegg der en havforsker mente at forurensningen kom fra spillvann(kloakk). Skal prøve å finne innlegget. Mao så er sprayingen et IKKE tema blandt forskere i Norge. Vi har sett at det siste året har blitt sprayet enormt fra Trøndelag og nordover…Norskehavet og over i Atlanteren ..Island..Grønland og Arktis hvor skreien holder til. Fiskere i nord sier at det er merkbart mindre skrei/torsk i havet i år sammenlignet med tidligere år.

Siden havet er er større i areal i disse områdene vil det ta lenger tid med hva jeg mener fisken er iferd med å utryddes. En annen ting man skal merke seg er at det fiskes fiskearter som man tidligere ikke fantes i nordområdene. Hovedårsaken er at de sprayer og varmer opp vannet og den fisken vil da følge Golfstrømmen nordover.

Her er verstingen:

Videoen tatt opp nov 2020 ved Stryken en ettermiddag ca kl. 16.00.Videoene viser et fly som slipper ut FLYVEASKE. Flyveaske består av metaller oa grunnstoffer som er malt til pulveraktig stoff i blalndet humus for å binde stoffene sammen. Denne flyveasken ligger gjerne i mindre plastbeholdere og har en egen kompressor som “spyler” asken ut. Asken vises som en sort sky og gjerne da korte striper som brer seg ut ganske raskt. Når solstråler treffer disse partiklene “smelter” disse partiklene og får da gjerne en rødaktig farge. Det oppstår en reaksjon mellom de forskjellige grunnstoffene som gjør at fargene oppstår.

 13.0kt 2020 I kveld· så jeg et program på NRK 1(ser sjelden på den kanalen men dette programmet ville jeg se: Natur i endring).Jeg har siden jeg var guttunge interessert meg for naturen og da spesiellt fiske. Jeg har oppigjennom åra fisket i elver og tjern spesielt østlandet(nå innland)samt lakseelver i N Norge, N.Sverige og N.Finland med flue, mark og sluk. Jeg må innrømme at fiskelysten har minska de siste årene med følgende begrunnelser:På 60 tallet fiska jeg i Trysilelva og Osensjøen samt noe i Ljørdalen (Trysil). Samme hva jeg brukte og samme hvor jeg fiska fikk jeg fisk..og da de fleste fiskeslag som fantes. I 2009 var jeg en tur i Trysilelva og prøvde på de samme plassene og ved noenlunde samme tidsperspektiv. Fikk jeg fisk? Etter å ha prøvd ved flere tidspkt av døgnet ga jeg opp. Snakket for ikke lenge siden med folk i Trysil som sa at å fiske i elva hadde de gitt opp. Det eneste fisket ble foretatt med garn noe som visstnok ikke er lov lenger. Hva de hadde kommet frem til var sur nedbør årsaken.Mitt neste fiskested over flere år tilbake var Vestfjella der de satte ut fisk i tjerna helt tilbake til 50 -60 tallet. På 70 tallet begynte det allerede da å minske med fiskebestanden. Det var så godt som tomt for fisk og det ble foretatt kalking på 80-90 tallet noe som gjorde at det tok seg opp litt.For 2 år siden prøvde jeg i de tjerna som det angivelig skulle være fisk og fikk da kun noen småfisk. Jeg var der i en periode da fisken burde være over vannflaten etter insekter….men det var helt dødt. Trist å se var det.For 2 år siden hadde jeg planlagt å besøke en tidligere arbeidskollega for å fiske laks i Torneåelva i N Finland(der jeg i 2000 tok min første og eneste laks..10kg). Det ble det ikke noe av da vannstanden i elva var for stor og derved dårlig fiske. I fjor fikk jeg vite at laksefiske i den elva var veldig dårlig og det kom av at vannet i Østersjøen var så surt at fisken døde på vei inn når den skulle i elva for å gyte. Det samme gjelder for torskefiske lenger ut i Østersjøen/Kattegat var stoppet opp og det er nå forbudt med torskefiske.

Oppsummert: Igjen så skylder forskere på utslipp fra fabrikker fra Polen, Tyskland og UK som eneste årsak. Tidligere ble også jordbruket skyldnere men det har de gått mer bort ifra da det er lagt ned jordbruk i nærheten av de fleste elver spesiellt i Norge og Sverige. Elefanten i rommet ble ikke nevnt med ett ord…nemlig spraying av giftstoffene med fly(Chemtrails) der mengden av bla aluminium og svovel har økt spesielt siden 2009 da Stoltenbergregjeringa godtok denne sprayingen. Så jeg gjentar for ørtende gang her i gruppa at norske og svenske politikere tillater at det drepes fisk og etter hvert også alt liv i naturen med spraying av disse giftstoffene og det UTEN at verken politikere eller forskere vil innrømme årsaken. Dette og alt det andre våre politikere driver med i nåtid må nå folk skjønne at dette er en villet hendelse som ut ifra avtaler som er inngått(Agenda 21-30) og som VI folket NÅ MÅ ta fatt i før vår natur er totalt ødelagt for all tid. NÅ MÅ folk komme seg vekk fra TV og mobil og ut i naturen for selv å se at naturen er i ferd med å kollapse og VI med den. Ha en fortsatt fin mandag…om du/dere klarer å løsrive dere fra skjermene.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.