Situasjonsoppdatering, 29. mars: Demoner MATERIALISERER seg i starten av episk KRIG mot menneskeheten

Mandag 29. mars 2021 av: Mike Adams
Merkelapper: Anti Kristus , kaos , kollaps , demonisk , demonisme , demoner , sluttider , stor tilbakestilling , Lucifer , profeti , Åpenbaring , Satan , Satanisk , åndelig krig

Bilde: Situasjonsoppdatering, 29. mars: Demoner MATERIALISERER seg i starten av episk KRIG mot menneskeheten

Natural News ) Som vi ser i mye delte medierapporter og overvåkingsbilder , materialiseres nå humanoidformede demoner i økende grad som en oppkjøring til Satans krig mot menneskeheten. Bedrifter som Nike promoterer åpent “Satansko” som er dekket av sataniske bilder og hevder å inneholde en dråpe faktisk menneskelig blod.

Hollywood og musikkindustrien dobler ned på deres åpne tilbedelse av Lucifer, og DEMONcrats sørger for at barnehandel med åpne grenser forblir i full drift, slik at en jevn tilførsel av barn kan gjøres tilgjengelig for barnoffer og sataniske ritualer som involverer ekstraksjon av levende blod og adrenokrom.

Vaksinebedrifter kunngjør i mellomtiden starten på medisinske eksperimenter på på seks måneder gamle spedbarn som bruker laget med abortert humant fostervev, som er en måte som Satan-tilbedere er i stand til å “kreve” barn for Satan. I tillegg til det demoniske angrepet på menneskeheten, er Netflix i ferd med å forby alle pro-Kristus-filmer og dokumentarer, selv mens den fremskynder tidsplanen for utrulling av trolldomsshow for barn.

Vi lever nå i et fullstendig demonisk, Luciferian-angrep mot menneskeheten og Gud, og ingenting kommer til å bli bedre før Kristus kommer tilbake.

For å overleve trengselsårene, må vi:

  • Overlev den totale kollapsen i det komplekse samfunnet, inkludert strømnettet, , elektroniske finansielle systemer og komplekse forsyningslinjer.
  • Overlev alle de flere vektorene av våpen som nå blir distribuert mot menneskeheten, inkludert våpeniserte vaksiner, terroristiske myndighetsoperasjoner, , fluor, , plantevernmidler og fryktinduserende journo-terrorisme fra bedriftsmediene.
  • Etter at infrastrukturen kollapset, vil vi også trenge å overleve zombiebølgen som kommer fra de venstreorienterte byene, hvor de Satan-tilbedende, uforberedte massene vil vifte ut og lete etter mat og sjeler å konsumere når de utgjør kaos og ødeleggelse landet (en pest av menneskelige gresshopper).
  • Når du har overlevd zombiedødsbølgen, trenger du fortsatt å overleve Guds dom, noe som betyr at du må ha rett med Gud før den siste dagen for oppsigelse kommer. Ellers vil all din beredskap og overlevelsesinnsats telle for ingenting, ettersom du blir vurdert som uverdig for Guds beskyttelse og sendt til helvete for evig tid, for å sitte sammen med Fauci og Clintons for alltid . (Ugh, tanken …)

Dagens situasjonsoppdateringspodcast dekker alt dette og mye mer. Lytt og del overalt:

Brighteon.com/c3eb6d3e-f254-4003-a35a-56d3035312da

https://www.brighteon.com/embed/c3eb6d3e-f254-4003-a35a-56d3035312da

Finn en ny situasjonsoppdatering hver ukedag på:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Se flere nyheter om demonisk angrep og satanisk ondskap på DemonicTimes.comForrige:Situasjonsoppdatering 26. mars: Vaksinerte mennesker går biologiske tidsbomber og en trussel mot samfunnet

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.