CDC Later Som At INGEN Blir Skadet Eller Drept Av COVID-19 Vaksiner

Mars 2021.

Det offisielle antallet dødsfall fra Wuhan coronavirus (COVID-19) injeksjoner har nesten doblet seg siden begynnelsen av mars, og Centers for Disease Control and Prevention (CDC ) ser ikke ut til å være i det hele tatt bekymret.

cdc later som om ingen blir skadet eller drept av covid 19-vaksiner

Byrået svarte ikke på en henvendelse fra The Defender om hvordan den undersøker rapporterte dødsfall, om obduksjon blir gjennomført eller ikke, og hvilke standarder som brukes til å avgjøre om vaksinering er årsakssammenheng med en rapportert skade eller død.

Det eneste CDC har gitt så langt er stillhet, noe som er uakseptabelt i lys av det faktum at det nå er mer enn 38 444 rapporter om uønskede effekter fra kinesiske virusstikk i CDCs Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Som denne forfatteren bemerket tilbake i en historie fra begynnelsen av mars, var det 1.170 rapporterte dødsfall knyttet til Wuhan influensaskudd på den tiden.

I dag har antallet økt til 1739 dødsfall sammen med 6286 rapporter om alvorlige skader , som er verre enn de som generelt er klassifisert som bivirkninger.

På dette tidspunktet vet vi ikke engang om helsepersonell rapporterer om alle skader og dødsfall etter vaksinasjon for Wuhan coronavirus (COVID-19) fordi standardene som er brukt er ukjente. CDC ser ut til å ikke ønske noen å vite disse detaljene.

“Per i dag, 11 dager senere, har ikke CDC svart på spørsmålene våre,” skriver Megan Redshaw for The Defender.

“I stedet når vi ringer til dem, svarer de og sier:” De har mottatt e-posten vår, de vil eskalere den, og den er i systemet. “”

“Da vi spurte om vi kunne snakke med personen som gjennomgikk e-posten, fikk vi beskjed om at informasjon ikke kunne gis,” legger Redshaw til. “Da vi sendte dem e-post for å følge opp, mottok vi ikke noe svar.”

J & Js Coronavirus Jab Forårsaker Anafylaktisk Sjokk Hos Mottakere

De siste VAERS-dataene innhentet av Redshaw viser at det i løpet av en uke ble rapportert om 478 tilfeller av vaksinrelatert Bells parese. Av disse skjedde 66 prosent etter vaksinasjon med Pfizer-BioNTech-injeksjonen, mens de resterende 36 prosent, omtrent, var resultatet av Moderna-injeksjonen.

De første Johnson & Johnson (J&J) vaksinene ble også administrert samme uke, noe som resulterte i minst ni tilfeller av anafylaktisk sjokk.

Fordi J&J jab inneholder polysorbat 80, et kjent allergen, mener noen at dette er ingrediensen som er ansvarlig for disse anafylaktiske reaksjonene.

Både Moderna og Pfizer- BioNTech jabs inneholder polyetylenglykol (PEG), et annet kjent allergen som noen har spekulert i, også forårsaker anafylaktiske reaksjoner.

Denne forfatteren spekulerer videre i at kanskje messenger RNA (mRNA) -komponenten i disse to jabs også kan være ansvarlig.

Dataversjonen av VAERS 11. mars 2021 viser også 734 personer som nå er permanent funksjonshemmede etter å ha blitt injisert, sammen med ytterligere 6689 tilfeller av at folk må kjøres til legevakt.

Nesten 4000 har vært nødt til å bli innlagt på sykehus etter deres jabs, 1205 for livstruende komplikasjoner.

Av de 1739 rapporterte dødsfallene skjedde 30 prosent innen 48 timer etter vaksinasjonen, mens 21 prosent skjedde innen 24 timer. 46 prosent av dødsfallene skjedde hos mennesker som ble syke innen 48 timer etter å ha blitt vaksinert.

“Til sammenligning ble det i samme periode bare rapportert 85 dødsfall etter influensavaksiner,” bemerker Redshaw.

Gjennomsnittsalderen for de som dør av injeksjonene er 77,9, viser dataene. Den yngste personen som døde av en kinesisk virusvaksinasjon var 18 år.

Minst 289 gravide som ble injisert, rapporterte også om bivirkninger, inkludert 90 tilfeller av abort eller for tidlig fødsel.

“Ifølge VAERS utviklet tenåringen tretthet, kroppssmerter og hodepine en dag etter mottak av Moderna-vaksinen 3. mars,” avslører Redshaw og bemerker at den yngste rapporterte dødsalderen falt fra 23 til 18.

“Den 5. mars klaget han over smerter i brystet, og døde i søvne senere den dagen.”

Kilde: AFinalWarning.com / Referanse: ChildrensHealthDefense.orgLockdown One Year On – Det Fungerer Ikke, Det Fungerte Aldri Og Det Var Ikke Antatt Å FungereForrige Innlegg

Relaterte Artikler

lockdown ett år på - det fungerer ikke, det fungerte aldri og det skulle ikke fungere

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGSTOR TILBAKESTILLINGTYRANNI

Lockdown One Year On – Det Fungerer Ikke, Det Fungerte Aldri Og Det Var Ikke Antatt Å Fungere

HAFHAF24. Mars 2021

gavi-vaksinealliansen er kilden til terror bak globale lockdowns og vaksine tvang

KORONAVIRUSWHO

GAVI Vaccine Alliance Er Kilden Til Terror Bak Globale Lockdowns Og Vaksintvang

HAFHAF23. Mars 2021

20+ land stanser bruk av astrazeneca-vaksine, men tilsynsmyndigheter insisterer på at fordelene oppveier risikoen

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

20+ Land Avbryter Bruk Av AstraZeneca-Vaksine, Men Tilsynsmyndigheter Insisterer På At Fordelene Oppveier Risikoen

HAFHAF23. Mars 2021

unge mennesker dør nå etter de eksperimentelle injeksjonene Johnson og Johnson Covid

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Unge Mennesker Dør Nå Etter Eksperimentelle Johnson Og Johnson COVID-Injeksjoner

HAFHAF23. Mars 2021

Legg igjen en kommentar