Tore B. Krudtaa..25.03 2021 Erna Solberg fra siste pressekonferanse:

I familien så er det allmøte – dvs. demokrati – men når det gjelder styringen av landet er det flere diktatorer som styrer. Fortrinnsvis meg selv, helseministeren og direktøren i Folkehelseinstittutet. For folk flest kan det se ut som at vi tre styrer landet alene, at det liksom er vi som er diktatorene. Men det er en feil oppfatning da landet egentlig styres av WHO og av Bill Gates. Dette høres kanskje litt rart ut for folk flest – men det er her 100 års koronahemmelighold kommer inn. Norge er nemlig bakbundet via avtaler med WHO om hva vi skal gjøre og ikke gjøre – i forhold til den planlagte pandemien og det nøye planlagte økonomiske ragnarokket. At landet i realiteten styres av WHO og Gates – betyr bl.a. at jeg sånn rent praktisk sett får mer tid til å feire 60-års-lag – noe jeg og familien vil fortsette med – hver uke – til jeg blir 70 år. Jeg vil med dette få takke samtlige avis- og nyhetsredaksjoner i Norge for at de ikke graver i disse avtalene med WHO – og hvem som har signert disse avtalene på vegne av Norge. Hvis de hadde gjort det – og publisert resultatene av funnene – ville det trolig ha ført til et folkeopprør – med påfølgende straffeforfølgelse av de mest sentrale bak koronabedraget. Heldigvis forstår de presstituerte viktigheten av å holde slik avslørende informasjon hemmelig. Folkeopprør og straffeforfølgelse er nemlig noe fæle greier. Istedet for å bli straffeforfulgt for landssvik og bedrageri – tar jeg nå en for laget – og betaler med glede en fillebot for å ha brutt de uansvarlige og tullete korona-forskriftene og -lovene. En svært interessant greie med mine planlagte “lovbrudd” er at nå kan pressen fråtse i denne saken i ukevis – og skape ett inntrykk av at de bedriver ekte gravejournalistikk. På den måten – ved ha fokus på noe helt annet enn hva som er viktig – vil folk flest i uoverskuelig fremtid heie på de presstituerte – og tro at disse gjør en samfunnsnyttig jobb. Det er slik indoktrinering og propaganda virker. Det ville faktisk ikke overraske meg om folk flest vil fortsette å stemme etter det vi politikere nå har gjort mot folket og nasjonen. Gjør de det er det kjempekoselig – men jeg har andre planer. Fra neste år av – vil jeg bidra med planlagte pandemier – på et internasjonalt plan. Nå har jeg ødelagt det jeg klarer av økonomi for bedrifter, familier og enkeltpersoner i Norge. Etter å ha holdt på med dette i over 8 år, eller kanskje hele min politiske karriere – begynner jeg å bli litt lei. Jeg når nemlig ikke ut til nok mennesker ved å jobbe nasjonalt. Dessuten er det mye mer penger å tjene på å jobbe med disse tingene internasjonalt – og ikke minst – det er mye deiligere bløtkake på kontinentet. Men en ting skal jeg gjøre før jeg forlater gamlelandet – det er å bidra til at folk skal koronatestes i hue og rævva – nær sagt døgnet rundt. For med flere falske positive tester – kan vi og de presstituerte skape en kontinuerlig følelse av katastrofe. Med folk i panikkmodus – nær sagt døgnet rundt – kan vi forme samfunnet slik WHO, Gates og deres bakmenn ønsker det – med full støtte fra de fleste av landets innbyggere. Hilsen Erna – med satirestemme. Foto: Høyre, CC BY-NC 2.0 Bildet er digitalt massert av Krutt Media

Kan være et bilde av en eller flere personer, folk som står og tekst

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.