Knut Espegard…24.03 2021..Ikke vær lydig!

Frykt og lydighet er farlig, mye farligere enn Corona!Tenk selv, lytt til din indre stemme, lytt til din samvittighet.Se deg rundt…ser du barna, ser du ungdommen, ser du de gamle, ser du hva myndigheter og media er i ferd med å gjøre med deg, de rundt deg og samfunnet?Er du redd?Ikke vær redd! Vær modig, fri og frimodig. Spør deg selv, vil du leve et liv på kne i frykt, styrt av andre, av politikere og media?Eller vil du leve oppreist, ta egne valg, ta konsekvensene av dine valg, og stå for dine verdier og de ting i livet som betyr noe for deg? Hvilke verdier er viktigst for deg? Er det trygghet, et langt og rutinemessig liv styrt av andre i stadig frykt for å bli syk og dø? Eller vil du gå opp dine egne spor, velge dine egne veier, ta egne valg – og leve, le, elske og ta sjanser – om nødvendig dø i kamp for din gudegitte frihet og retten til å “leve”? Der er ditt valg! Personlig vil jeg heller dø enn å leve et liv på kne i ufrihet og frykt. Merk dere det Erna, Bent, Espen og Bjørn – For noen av oss, er det bedre å dø i kamp for retten til å leve som frie, lidenskapelige mennesker, enn å leve bak låste dører, med munnbind, spriting og to-meters avstand til våre medmennesker i redsel for å dø. Sånne som oss kan bli svingdøra som treffer dere i panna! Ta vare på barna, ikke gjør de redde – gjør de modige!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.