Bjørgulf Mortensen…PLAN demien til massemorderne. 23.03 2021

1. Vaksiner og kvakksiner.2. Vaksiner tar 8-12 år å utvikle, skjønt i dag nevnes det ikke av “ELITEN”, les DRITEN.3. Kvakksiner er hva dagens MENGELE-frakker elsker å kalle “vaksiner”. Det har med andre ord null og niks med vaksiner å besteille. 4. De har satt i gang omprogrammering av menneskets DNA- for å hybridisere kroppen- gjøre den om til en slave under NWO, helt uten egne meninger.5. Dette er DJEVELENs mørkeromsarbeide mot menneskeheten, for å RIVE de ut av Guds Hånd, ved å drepe dem.Kvakksinen er tilsatt nano partikler som Bill Gates & Co kokte ihop på bakrommet til dette formålet.Så her ser dere Theragrippers som klyper seg fast i bløtvevet i ganen. De ser ut som stjerner- men ved kroppstemperatur dvs 38 grader- bøyer stjernen seg og klorer seg hull inn i blodårene, slik at giften kommer til hjernen. Hvor skaden så oppstår. Man blir en nyttig idiot for globalistene.

Legg igjen en kommentar