Tilbake Til Slaveri: The Great Reset, Tracked & Traced, And A Cashless Society

16. Januar 2021

Hvordan markedsfører og implementerer du et finansielt system som ingen ønsker hvis de forstår dets fulle – en endring så stor at den ikke bare vil bety slutten på valutaen slik vi kjenner den, men en total revisjon av suverenitet og individuelle rettigheter?

I intervjuet ovenfor, som er en del av dokumentasjonen i full lengde, ” Planet Lockdown “, beskriver en finansguru Catherine Austin Fitts – utgiver av The Solari Report2 – den kompliserte, “rotete” planen om å bruke den nåværende helsevesenskrisen til å konstruere en total nyinnspilling av verdens valutaer og hele vår livsstil.

Great Reset Cashless Society

Sammenlignet overgangen til å gjete sauer til et slakteri, forklarer Fitts hvordan pandemien stiller folk opp for å være avhengige av sine regjeringer for beskyttelse mot en usynlig fiende ( COVID-19 ) og deretter bruke for å hindre folk i å leve det som en gang ble ansett som et normalt liv.

Besetningsmentaliteten inkluderer å oppmuntre gjeldsinneslutning til det punktet at folk blir desperate etter enhver form for kontantstrøm som kan hjelpe dem med å dekke sine daglige levekostnader, til de villig gir opp rettighetene i bytte for lettelse som tilbys dem.

Poenget er at et slaverisystem, gjennomsyret av ideologiene til transhumanisme og teknokrati, blir skapt rett under nesen til folket i verden – og den nåværende låsingen, stenging av små bedrifter og omdefinering av “normal” er alt en del av et planlagt globalt styresystem som vil avslutte suverenitet og individuelle rettigheter, med mindre det er stoppet nå.

Slutten På Valutaer

Som forklart av Fitts, arbeider sentralbankene for tiden med å få et nytt økonomisk transaksjonssystem online. Dette vil være CBDC, også kjent som sentralbankens digitale valutaer.

Dette er en av grunnene til at jeg tror på det sterkeste at å ha kryptoaktiva som Bitcoin, Ethereum og Polkadot , kan tjene til å beskytte deg mot planen deres. Ikke bare vil de sette pris på alt fra 10 til 100 ganger, men de er desentraliserte og kan vaksinere deg og din familie mot denne skumle planen.

Imidlertid er det nye systemet ennå ikke helt klart, så mens de fremskynder utrullingen av systemet – som Fitts beskriver som “slutten på valutaer”, prøver de også å forlenge levetiden til det nåværende systemet. , som krasjer.

Problemet, som nevnt tidligere, er hvordan implementerer du et finansielt system, globalt, ikke mindre, som ingen ønsker?

Du skremmer mennesker med en usynlig fiende, for eksempel et , og kapitaliserer deretter på den frykten og sier at dette nye systemet er nødvendig fordi pandemien ødela det gamle systemet.

Pandemien tillater også implementering av nye, mer invasive overvåkningssystemer. Det er sporing og sporing av infeksjoner, selvfølgelig, men det er ikke alt.

Som Fitts bemerket, “Hvis du kan få folk til å gjøre sitt arbeid og utdannelse på nettet, kan du lytte til alt de sier.”

Allerede har pandemiske tiltak sterkt begrenset folks evne til å samle og dele informasjon ansikt til ansikt. Internetsensur fra Big Tech har desimert informasjonsdeling enda lenger.

Til slutt er det de prøver å få folk til å kjøpe seg en løsning før de forstår de fullstendige konsekvensene av å gjøre det.

Sentralbankens Digitale Valuta

Så, hva er dette nye systemet? Det er viktigere at det er et transaksjonssystem som ikke er basert på valuta slik vi kjenner det. Som forklart av Fitts, er det et sosialt kontrollsystem.

Ved å fjerne papirvaluta og erstatte den med en helt digital sentralbank digital valuta (CBDC), kan din evne til å delta i transaksjoner slås av og på.

En artikkel 3 på Federal Reserve- nettstedet 13. august 2020 diskuterer de antatte fordelene med et CBDC. Det er enighet mellom eksperter om at de fleste store land vil implementere CBDC i løpet av de neste to til fire årene.

Mange antar at disse nye CBDC-ene vil være veldig like eksisterende kryptovalutaer som Bitcoin, men det er ikke tilfelle.

Det er viktig å forstå at Bitcoin er desentralisert. Regjeringer kunne begrense det, men de kunne aldri ta det ned, da det er det sterkeste datanettverket i verden og ikke er i stand til å bli tatt ned.

Interessant, de siste seks ukene, har det sett eksplosiv takknemlighet og har tredoblet seg i pris. Mange eksperter spår at det vil øke ytterligere 10 ganger det neste året.

Mens desentraliserte kryptoer som Bitcoin er en rasjonell strategi for å velge bort det eksisterende sentralbankstyrte systemet, vil CBDC bli sentralisert og fullstendig kontrollert av sentralbankene. De vil ha “smarte kontrakter” som lar bankene overvåke og kontrollere livet ditt.

Alt du kjøper og selger vil bli overvåket, og straff kan ivaretas hvis en transaksjon, din oppførsel eller dine tanker anses som uønskede. Som forklart av Fitts, er også den transhumanistiske agendaen en del av dette.

For eksempel, gjennom bruk av injeksjoner eller andre måter å få biosensorer inn i deg, vil din fysiske kropp være bokstavelig talt knyttet til det økonomiske systemet.

Allerede er det fire pilot-CBDC-programmer på gang ved People's Bank of China, Eastern Caribbean Central Bank, Bank of Korea og Sveriges (Sveriges) Riksbank. Sand Dollar CBDC-prosjektet på Bahamas er allerede live

Som nevnt i en artikkel fra 30. desember 2020 på Coindesk.com:55

“2021 vil… se at mange sentralbanker fortsetter å øke sin utviklingsinnsats… CBDCs forsknings- og designinnsats har vokst kraftig gjennom 2020. Den europeiske sentralbanken (ECB) intensiverer sitt arbeid med en digital euro, mens… det amerikanske sentralbanksystemet er midt i en rekke forskningsprosjekter, blant annet i samarbeid med MITs Digital Currency Initiative. ”

Hva Har Lockdowns Oppnådd?

Ifølge Fitts er formålet bak lockdowns å dramatisk sentralisere økonomisk og politisk kontroll.

Kort fortalt er målet med lockdowns å gjøre folk avhengige av statsstøtte ved å ødelegge deres evne til å tjene en uavhengig inntekt. Hun gir følgende eksempel:

“Vi har 100 små bedrifter på Main Street i et . Du erklærer dem uvesentlige, stenger dem, [og] plutselig kan Amazon, Walmart og de store kassebutikkene komme inn og ta bort alle markedsandeler.

Folket på Main Street må fortsette å betale kredittkort eller pantelån, så de er i en gjeldsfelle, og de er desperate etter å få kontantstrøm for å dekke gjeld og dag-til-dag-utgifter.

I mellomtiden har du det føderale reserveinstituttet en form for kvantitativ lettelse der de kjøper bedriftsobligasjoner og gutta som tar opp markedsandelen i utgangspunktet kan finansiere fra 0% til 1%, mens alle på Main Street betaler 16 % til 17% rente på kredittkortene uten inntekt. Så i utgangspunktet har du dem over fatet, og du kan ta bort markedsandelen deres … ”

En Krig Som Ingen Andre

Uten tvil er dette en økonomisk krig mot arbeiderklassen. Siden begynnelsen av pandemien rundt mars 2020 har den største overføringen av formue skjedd, fra middelklassen til de rikeste blant oss.

Tilbake i august 2020 rapporterte Bloomberg6 at mer enn halvparten av alle eiere av småbedrifter fryktet at virksomhetene deres ikke ville overleve. De hadde rett.

Ifølge en økonomisk konsekvensrapport fra september 20207 fra Yelp hadde 163735 amerikanske bedrifter stengt dørene per 31. august 2020, og av disse var 60% – totalt 97 966 bedrifter – permanent nedlagt.8

I mellomtiden har den kollektive formuen på 651 milliardærer i USA økt med mer enn 36% (1 billion dollar) siden pandemien begynte.9

Som bemerket av Frank Clemente, administrerende direktør for Americans for Tax Fairness, “Aldri før har Amerika sett en slik opphopning av rikdom i så få hender.” 10

En artikkel11 i The Defender av 14. desember 2020 gjennomgår hvem som har hatt størst nytte av pandemiske tiltak, fra finans- og teknologiindustrien til farmasøytisk og militærintelligens sektor.

“Jeg vil beskrive som … institusjonen for kontrollen som er nødvendig for å konvertere planeten fra demokratiske prosesser til teknokrati,” sier Fitts. “Det vi ser på er en endring i kontrollen og konstruksjonen av nye kontrollsystemer. Tenk på dette som et statskupp. ”

I hovedsak vil viruset få skylden for all vår økonomiske ødeleggelse, fra erosjonen av våre trygdemidler til de tomme kassene i statskassen, og svaret vil være å gå over til dette teknokratiske kontrollsystemet forkledd som en ny, mer praktisk finansiell transaksjon. system.

Opptøyer Som En Eiendomsoppkjøpsplan

I intervjuet forklarer Fitts også forskning gjort av teamet hennes som viser opprøret som skjedde i 2020 først og fremst skjedde i mulighetssoner i byer som har sentralbank.

Den amerikanske økonomiske utviklingsadministrasjonen beskriver mulighetssoner som “et økonomisk nødstedt samfunn der private investeringer under visse betingelser kan være berettiget til skatteincitamenter til gevinst.” 12

Fitts er litt sløvere i beskrivelsen, og sier mulighetssoner er en skattemekanisme som gjør at velstående individer kan unngå kapitalgevinstskatt når de selger aksjer. Ved å overføre inntektene til mulighetssonesinvesteringer, kan de unngå å betale kapitalgevinstskatt.

“Så dette er utrolig lønnsomt,” sier hun og legger til:

“Da jeg først så hvordan alle bygninger og virksomheter som ble ødelagt … var helt i bunnen av mulighetssonen, begynte jeg å le, og jeg sa:” Jeg var assisterende sekretær for boliger. Det er ikke noe opprørsmønster, det er en eiendomsoppkjøpsplan. ‘”

I hovedsak, ved å legge ned private virksomheter i mulighetssonene, og deretter plyndre og bokstavelig talt brenne dem til bakken i noen tilfeller, kan disse virksomhetene og bygningene kjøpes opp for ingenting. “Det kalles katastrofekapitalisme,” sier Fitts.

Nå ble 34 av de 37 amerikanske byene som har en føderal reservebankfilial ødelagt av opptøyer. Hvorfor er dette viktig? For nå som eiendommer kan kjøpes billig, og bygges om med smart – en nødvendighet for et velfungerende teknokratisk system – innebygd.

“Dette gjør det mye billigere å bygge ut de smarte byene rundt de føderale reservebankene,” forklarer Fitts, “som jeg antar at du vil gjøre hvis du skal komme ut med et [sentralbank] kryptosystem.”

Fra Frihet Til Digital Slaveri

Som nevnt tidligere er den transhumanistiske agendaen en del av teknokratiet. Den grunnleggende ideen er å sette inn biosensorer i alle, som Fitts sier kan sidestilles med et operativsystem, som deretter kobles til skyen og andre digitaliserte systemer, for eksempel helsevesenet og økonomiske systemer.

Fitts forklarer:

– Du snakker i utgangspunktet om å kunne identifisere og spore mennesker digitalt i forbindelse med deres økonomiske transaksjoner.

Så det er en verden med null . Men enda viktigere … hvis du deretter oppretter en eller flere sentralbankkryptoer, snakker du nå om et system der hver sentralbank i verden kan stenge deg hver for seg fra å gjøre transaksjoner hvis de ikke liker måten du oppfører deg på.

Mange er kjent med det sosiale kreditsystemet i . Det er veldig likt. Hvis du installerer et smart nett i bilen deres, samfunnet og nå bokstavelig talt i kroppen, har du 24/7 overvåking, og hvis folk ikke gjør det du sier og oppfører deg slik du vil, kan du stenge pengene deres.

Du har også romlig kontroll. Hvis du sier at folk ikke kan reise mer enn 5 miles, er det alt, fordi de er i et komplett digitalt kontrollsystem … Så dette systemet kommer med kontroll over ikke bare din evne til å handle økonomisk … men også veldig sofistikert tankekontroll gjennom media og skyforbindelsene.

Så, transhumanisme og teknokrati går hånd i hånd. Jeg vil beskrive dette som et slaveri-system. Vi snakker om å skifte ut av frihet der vi har frihet til å streife omkring og si hva vi vil, til et komplett kontrollsystem 24/7. ”

https://www.bitchute.com/embed/Qe8lciriDSfZ/

Human Resource Management

Som forklart av Fitts, er det teknokratiske synet på menneskeheten veldig annerledes enn det synet de fleste av oss har på hva det vil si å være menneske.

De fleste vil sannsynligvis være enige med Fitts, som mener mennesker er suverene vesener som er frie av guddommelig autoritet. Dette er synet som er nedfelt i USAs grunnlov og rettighetsloven .

Teknokrati ser derimot på mennesker som en naturressurs, ikke forskjellig fra en oljeavsetning eller husdyr, og de skal brukes som sådan. Mennesker kan være mer eller mindre effektive enn en robot, for eksempel avhengig av jobben, og effektiviteten trumfer menneskeheten.

For å minimere problemer innen dette menneskelige ressursadministrasjonssystemet, må det være maksimal overholdelse med minimal innsats, og det er her sosialteknikk gjennom mediepropaganda (hjernevask), og kommer inn.

Når det er fullstendig implementert, vil kontrollsystemet for det meste være fullt automatisert.

Hvis du for eksempel savner vaksinasjonsdatoen, vil systemet vite det og tilgangen til bank kan bli avbrutt til det registrerer at du fikk skuddet ditt.

Det trenger ikke engang å være et annet menneske involvert, fordi din fysiske kropp, helseposter, geolokalisering, aktiviteter og økonomi er koblet sammen og kan spores i sanntid med kunstig intelligensdrevet programvare som analyserer alt du gjør.

“Kineserne har et system som kalles det sosiale kreditsystemet, og det er veldig knyttet til deres økonomiske transaksjoner og forskjellige evner – reise og [være i stand til å gjøre] andre ting – gjennom sin oppførsel …

Vi snakker om en verden der folk flest er under 24/7 overvåking og deres økonomiske insentiver og deres økonomiske makt er relatert til hvor veloppdragen de er.

Jeg vil egentlig beskrive det som et slaveri-system, fordi det ikke er personlig frihet. Så, til en viss grad, hva teknokrati vil gjøre er å gjøre oss til en lignende type system som det kinesiske sosiale kreditsystemet. “

Ifølge Fitts tenker ikke teknokratene på seg selv å være en del av menneskeheten lenger. De ser på seg selv som adskilte og overlegne oss andre. Og i fremtiden vil de utvilsomt være det, ettersom medisinske fremskritt og teknologi for livsforlengelse er perfekt.

Åpenhet Er Svaret

Den gode nyheten er at mens fellen har blitt sprunget, har døren ennå ikke lukket. Og, som Fitts bemerker, “gjennomsiktighet kan blåse spillet.” Hvis nok folk ender opp med å forstå hva som egentlig skjer, og hva målet med denne ” Great Reset ” er, vil de ikke kunne implementere det.

Den teknokratiske eliten trenger at vi alle treffer passivt, fordi vi er langt flere enn dem. Igjen, det er det pandemietiltakene oppnår.

Vi vokser til å akseptere arbeids- og reisebegrensninger. Vi vokser til å akseptere at regjeringen forteller oss hvor og hvordan vi kan feire høytider, og med hvem. Alt dette ville vært utenkelig for bare et år siden. Men vi kan ikke la denne aksepten fortsette å vokse.

Som nevnt av Fitts, er slaveri den mest lønnsomme virksomheten i verdenshistorien, og med moderne teknologi er full kontroll nå mulig. Alt opprør kan slukkes. Teknologi tillater også en mye mindre gruppe mennesker å utøve enorm makt over massene.

Når det er sagt, er det avgjørende å innse at vi faktisk er de som finansierer og hjelper med å bygge selve kontrollsystemet som er ment å slavebinde oss. Vi jobber for selskaper som bygger systemet.

Vi kjøper produkter fra dem, som lar dem generere de nødvendige inntektene. Hvis vi slutter å kjøpe produktene deres og slutter å jobbe for dem, kan de ikke bygge systemet.

“Løsningen er at alle skal komme rene,” sier Fitts.

“Du er enten for det transhumanistiske slaverisystemet, eller du er for et menneskelig system. Hvis du er for et menneskelig system, må du finne en måte å tjene penger, og engasjere seg sosialt i det menneskelige systemet, og slutte å bygge et transhuman system …

Hjelp ikke regjeringen med å bygge Operasjon Warp Speed . Ikke hjelp [Big Tech] med å finne ut hvordan du kan injisere nanopartikler i kroppen din og koble dem til skyen. Hjelp ikke Big Pharma med å gjøre injeksjoner som forgifter amerikanske barn i hjel.

Ikke hjelp Big Ag med å lage og dyrke GMO-matvarer som forgifter Amerika. Ikke hjelpe regjeringen med å innføre korrupte helsekrisereguleringer som virkelig er katastrofekapitalisme og gjør milliardærer rike. Og av og på og av. ”

Vi har gjort dette før. Den organiske bevegelsen ble for eksempel bygget av gjennomsnittlige mennesker som bestemte seg for å legge tid og penger i et matsystem som var i tråd med deres grunnleggende verdier.

Som et resultat har vi muligheter i dag når det gjelder mat. Det er ikke alle GMOer og falsk mat . Hvis vi ønsker å leve fritt, må vi nå handle på det ønsket, nøye rekonstruere hvordan vi lever og samhandler for å minimere vårt bidrag til det transhumanistiske teknokratiske kontrollsystemet.

Av Dr. Joseph Mercola , forfatteren av Fat for Fuel: A Revolutionary Diet to Combat Cancer, Boost Brain Power, og øke din energi .Kilder og referanser:

50000 Italienske Restauranteiere Planlegger Å Ignorere LåsingForrige InnleggPiloter Og Flygeledere Som Tar COVID-19-Vaksine, Må Vente 48 Timer Før De Utfører Sikkerhetsfølsomme LuftfartsoppgaverNeste Innlegg

Relaterte Artikler

sunn mor, 39, i utah dør av organsvikt fire dager etter moderna covid injeksjon

KORONAVIRUSVAKSINER

Healthy Mom, 39, In Utah Dies Of Organ Failure Fire Days After Moderna COVID Injection

HAFHAF17. Mars 2021

australia kart kloden

SENSURKORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Australske Marinen Fanget I Massive Bivirkninger Av Vaksine Mot Coronavirus VEDDELING

HAFHAF17. Mars 2021

astrazeneca: docente morto era musicista, insegnava clarinetto

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Lærer Dør Timer Etter At AstraZeneca COVID Ble Skutt I Italia – Manslaughter Investigation Launched

HAFHAF17. Mars 2021

Advokater saksøker WHO for 'villedende verden over COVID-19-utbrudd'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGWHO

Advokater Saksøker WHO For ‘Villedende Verden Over COVID-19-Utbrudd'

HAFHAF17. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.