Leger Og Forskere Skriver Til ‘European Medicines Agency’ Advarsel Om COVID-19 Vaksinfare

15. Mars 2021

En gruppe forskere og leger har i dag utstedt et åpent brev der de ber det europeiske legemiddelkontoret (EMA) om å svare på presserende sikkerhetsspørsmål angående COVID-19-vaksiner , eller trekke vaksinenes autorisasjon.

leger og forskere skriver til det europeiske legemiddelkontoret og advarer mot fare for covid 19-vaksine

Brevet beskriver alvorlige potensielle av COVID-19-vaksine-teknologi , advarsel om mulige autoimmune reaksjoner , blodproppsavvik , hjerneslag og indre blødninger, “inkludert i hjernen, ryggmargen og hjertet”.

Forfatterne ber om bevis for at hver medisinsk fare som er skissert “ble ekskludert i prekliniske dyremodeller med alle tre vaksinene før de ble godkjent for bruk hos mennesker av EMA.”

“Hvis ikke alt slikt bevis er tilgjengelig”, skriver forfatterne, “krever vi at godkjenning for bruk av genbaserte trekkes tilbake til alle de ovennevnte problemene har blitt løst ordentlig ved utøvelse av due diligence fra EMA.”

Brevet er adressert til Emer Cooke, administrerende direktør for EMA, og ble sendt mandag 1. mars 2021. Brevet ble kopiert til presidenten for Europarådet og presidenten for EU-kommisjonen.

Det sier:

“Vi støtter i prinsippet bruken av nye medisinske inngrep.” Imidlertid er det alvorlige bekymringer, inkludert men ikke begrenset til de som er skissert ovenfor, om at EMAs godkjenning av -vaksinene var for tidlig og hensynsløs, og at administrasjonen av vaksinene utgjorde og fortsatt utgjør ‘menneskelig eksperimentering'. , som var og fortsatt er i strid med Nürnberg-koden . ”

Du kan lese hele brevet her , og se videouttalelsen av professor Sucharit Bhakdi , professor emeritus i medisinsk mikrobiologi og immunologi og tidligere leder, Institutt for medisinsk mikrobiologi og hygiene, nedenfor:

https://lbry.tv/$/embed/Prof.-Sucharit-Bhakdi-statement-on-EMA-open-letter.ENG/057fcddf043ee5e20771a51fddcfa750c1a1a551?r=FayyUR75HvMmQq1eCV4hP347r5Pvo4K7

I en offentlig uttalelse sa gruppen:

Vi avgav ikke vårt brev før Statens legemiddelverk advarte om at COVID-19-vaksiner kan være for risikable for bruk hos svake eldre, selve gruppen disse vaksinene er designet for å beskytte.

Vi vil legge til at det i kraft av vaksinens virkningsmekanismer stimulerer produksjonen av piggprotein, som har ugunstige patofysiologiske egenskaper, at det også kan være sårbare mennesker som ikke er gamle og allerede syke.

Nye data viser at vaksinebivirkninger er tre ganger så vanlige hos de som tidligere har blitt smittet med koronavirus, for eksempel. Ingen av vaksinene har gjennomgått klinisk testing i mer enn noen få måneder, noe som ganske enkelt er for kort til å fastslå og effekt.

Derfor, som utgangspunkt, mener vi det er viktig å telle opp og evaluere alle som har skjedd innen 28 dager etter vaksinasjon, og å sammenligne de kliniske bildene med de som ikke har blitt vaksinert.

Mer bredt, med hensyn til utvikling av COVID-19-vaksiner, har Europarådets parlamentariske forsamling uttalt i sin resolusjon 2361 27. januar 2021 at medlemslandene må sørge for at alle COVID-19-vaksiner støttes av høykvalitetsforsøk. som er sunne og gjennomføres på en etisk måte.

EMA-tjenestemenn og andre reguleringsorganer i EU-land er bundet av disse kriteriene. De bør gjøres oppmerksom på at de kan bryte resolusjon 2361 ved å bruke medisinske produkter fremdeles i fase 3-studier.

Under resolusjon 2361 må medlemslandene også informere innbyggerne om at IKKE er obligatorisk og sørge for at ingen er politisk, sosialt eller på annen måte presset til å bli vaksinert. Statene er videre pålagt å sikre at ingen blir diskriminert for å ikke motta vaksinen.

Veldig viktig! Legal Team ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal' å prøve globale lockdown-promotorer for forbrytelser mot menneskeheten

Brevet kommer som en begjæring mot britiske regjerings planer for vaksinepas passert 270 000 underskrifter, mer enn det dobbelte av det som kreves for å tvinge til behandling for parlamentsmedlemmers debatt. Begjæringen vil bli diskutert i Storbritannias parlament 15. mars 2021.

For kommentar kontakt professor Sucharit Bhakdi MD , eller førsteamanuensis Michael Palmer MD .

Leger og forskere kan signere det åpne brevet ved å sende navn, kvalifikasjoner, kompetanseområder og praksisland til: Doctors4CovidEthics@protonmail.com .

Kilde: Off-Guardian.org / Referanse: Doctors4CovidEthics.medium.comThrowback To The Swine Flu Hoax: SAME Script, SAME Tactics, SAME Players – 10 Years Before To COVID-19 De Prøvde Det Samme, Men MislyktesForrige InnleggKanadiske Leger Snakker Ut Mot COVID-Begrensninger Fra Myndighetene: Masker Og Vaksiner Ikke Nødvendig!Neste Innlegg

Relaterte Artikler

astrazeneca: docente morto era musicista, insegnava clarinetto

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Lærer Dør Timer Etter At AstraZeneca COVID Ble Skutt I Italia – Manslaughter Investigation Launched

HAFHAF17. Mars 2021

Advokater saksøker WHO for 'villedende verden over COVID-19-utbrudd'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGWHO

Advokater Saksøker WHO For ‘Villedende Verden Over COVID-19-Utbrudd'

HAFHAF17. Mars 2021

Israels vaksinasjonsprogram for 'grønt pass' har skapt en 'medisinsk apartheid'

KONTROLLKORONAVIRUSTYRANNIVAKSINER

Israels Vaksinasjonsprogram ‘Green Passport' Har Opprettet En ‘Medisinsk Apartheid'

HAFHAF16. Mars 2021

vaers 31 079 bivirkninger 1 524 dødsfall fra covid vaksiner!

KORONAVIRUSVAKSINER

VAERS: 31 079 Bivirkninger 1 524 Dødsfall Fra COVID VAKSINER!

HAFHAF16. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.