Emergency VACCINE ALERT-utgave: Situasjonsoppdatering, 16. mars 2021

Tirsdag 16. mars 2021 av: Mike Adams

Bilde: Emergency VACCINE ALERT-utgave: Situasjonsoppdatering, 16. mars 2021

Natural News ) Massevaksinasjonen av den menneskelige befolkningen gjør vaksinerte mennesker til “superstamme” -fabrikker som bryter ut mutante, dødelige stammer av coronavirus som kan ødelegge menneskeheten. En toppvaksineforsker (Dr. Bossche) advarer om at massevaksinasjoner kan skape et “ustoppelig monster”, og at massevaksinasjoner under pandemien kan forvandle det relativt ufarlige koronaviruset vi først så (SARS-cov-2) til et dødelig “biologisk våpen . ”

Den nåværende vaksinen nærmer seg ikke bare poenget med å være helt foreldet ettersom virusimmunitet raskt oppnås; det svekker også den medfødte immunresponsen mot fremtidige koronavirusvarianter permanent , og etterlater vaksinerte individer helt sårbare og forsvarsløse mot eksponering for mutante koronavirusvarianter.

Nettoresultatet er den veldig reelle muligheten for en global massedødshendelse som potensielt kan drepe hundrevis av millioner mennesker og knuse verdensøkonomier, regjeringer og hele nasjoner.

Likevel krever den hardnakket, arrogante, kriminelle vaksineindustrien og dens mediepropaganda-pressere vaksiner aggressivt for alle, og er helt uvitende om massedøden de sannsynligvis slipper løs for seg selv og andre.

I min akutte “vaksinevarsel” -utgave av dagens Podcast om Situasjonsoppdatering, avslører jeg sjokkerende konklusjoner fra de offentlige dokumentene til Dr. Bossche, funnet på denne lenken , som staver ut en alvorlig advarsel for menneskeheten. Sørg også for å se gårsdagens innslagshistorie på NaturalNews.com , som gir viktige detaljer om alt dette.

Her er noe av det jeg dekker i dagens podcast:

  • Hvordan de vaksinerte vil drepe de vaksinerte da de alle deler superstammer de avler i sine egne kropper.
  • Hvorfor sunne mennesker må unngå vaksinerte for å unngå superstammene de kaster.
  • Hvordan vaksineindustrien bevisst satte dette opp som et globalt biologisk våpensystem for avfolking, vel vitende om at de kunne hjernevaske den godtroende til å tigge om vaksiner.
  • Hvorfor det allerede er for sent å redde hundrevis av millioner mennesker som kan dø de neste årene som et resultat av dagens risikable massevaksinasjonskampanjer.
  • Hvorfor medfødt immunitet er langt bedre enn kunstig vaksineimmunitet, og hvorfor bare de “medfødte” immunforsvarene sannsynligvis vil overleve de globale superstammene skapt av vaksinene.
  • Dette har alt til felles med supersykehus som MRSA, c.diff, etc., og hvordan leger overbeskrev antibiotika på samme måte som de driver med vaksiner i dag.

Få alle disse detaljene og mer i dagens nødalarmpodcast:

Brighteon.com/e86a8f0d-bae2-4c3c-926d-61c60c6e4c38

https://www.brighteon.com/embed/e86a8f0d-bae2-4c3c-926d-61c60c6e4c38

Oppdag en annen bombe podcast som kommer i morgen tidlig kl:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Kommer i morgendagens podcast: En spesiell diskusjon med tittelen “Vaksine BIOWEAPONS and the engineered EXTERMINATION of the human race.” Ikke gå glipp av det.Forrige:Situasjonsoppdatering, 15. mars – Gjør eiendelene dine usynlige før regjeringen. LOUTING begynner20KVISNINGER

MOTTA VÅRT GRATIS NYHETSBREV PER E-POST

Få uavhengige nyhetsvarsler om naturlige kurer, matlaboratorietester, cannabismedisin, vitenskap, robotikk, droner, personvern og mer.https://www.naturalnews.com/Include-ReaderRegistration-2019-Subscribe-Form-UnderArticle.html

Flere nyheter om dårlig medisin

Leger til EU-regulatorer: Ta opp sikkerhetsproblemer eller stopp utrulling av koronavirusvaksineAussie helseminister Greg Hunt innlagt på sykehus etter å ha fått AstraZeneca coronavirus jabSunn 39 år gammel alenemor dør fire dager etter å ha fått en annen dose Moderna coronavirus-vaksineFauci innrømmer at det ikke er noen vitenskap bak en fortsatt låsning20+ land stanser bruk av AstraZeneca-vaksine, men tilsynsmyndigheter insisterer på at fordelene oppveier risikoenEmergency VACCINE ALERT-utgave: Situasjonsoppdatering, 16. mars 2021Ekspertvirolog oppfordrer WHO til å stanse massevaksinering mot coronavirus, advarer om dødelig “virusimmunflukt”Det kommunistiske Kina drepte vellykket Vesten med koronavirusItalia er klar til å straffeforfølge AstraZeneca for dødelige koronavirusvaksinerDen australske marinen fanget i massive coronavirus-vaksine bivirkninger COVER-UP når sjømenn kollapser i “kritisk tilstand” etter voks

Legg igjen en kommentar