Toppvaksineforsker advarer verden: HALT alle covid-19-vaksinasjoner umiddelbart, eller “ukontrollerbart monster” vil bli sluppet løs

Mandag 15. mars 2021 av: Mike Adams

Kopier URL5,010VISNINGER

Bilde: Toppvaksineforsker advarer verden: HALT alle covid-19-vaksinasjoner umiddelbart, eller "ukontrollerbart monster" vil bli sluppet løs

Natural News ) En toppvaksineforsker ved navn Geert Vanden Bossche, som har jobbet med en rekke vaksinekonsern og organisasjoner, inkludert GAVI, slår alarm om massevaksinering av befolkninger over hele verden med covid-19-vaksiner.

Han sier at covid-19-vaksiner er “strålende” medisin og insisterer på at de jobber på individnivå, men sier at de er “feil våpen” som skal distribueres i global skala når det er høyt trykk av smittsomme patogener.

Da han twitret 3. mars: “Jeg er ekstremt bekymret for virkningen nåværende Covid-19-vaksiner vil ha når de i økende grad blir utplassert i massevaksinasjonskampanjer gjennomført i varmen fra en pandemi. Les min globale ADVARSEL og vitenskapelige bevis. ” Han gir deretter følgende lenke for advarselen:

bit.ly/3q89hWZ

Denne URL-en lenker til et PDF-dokument som vi har lagret av offentlig interesse, og legger det ut på NaturalNews-serverne ved denne lenken (PDF) .

Dokumentet inkluderer lysbilder fra en presentasjon laget av Dr. Bossche med tittelen “Hvorfor skal dagens Covid-19-vaksiner ikke brukes til massevaksinering under en pandemi?”

En vaksineindustri som jobbet med Bill & Melinda Gates Foundation

Før vi går inn i presentasjonen og dens betydning, la oss først se raskt på bakgrunnen til Dr. Bossche. En god beskrivelse tilbys av Dryburgh.com , som dekket denne historien i detalj:

Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, er en vaksineforsker. Han har en lang liste over selskaper og organisasjoner han har jobbet med for å oppdage vaksine og preklinisk forskning, inkludert GSK, Novartis, Solvay Biologicals og Bill & Melinda Gates Foundation. Dr Vanden Bossche koordinerte også Ebola-vaksineprogrammet ved GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunization).

Han er styresertifisert i virologi og mikrobiologi, forfatter av over 30 publikasjoner, og oppfinner av en patentsøknad for universelle vaksiner. For tiden jobber han som en uavhengig vaksinekonsulent.

Med andre ord, du finner knapt noen som er mer kvalifiserte og erfarne som vaksineindustri. Spesielt er Dr. Dossche åpenbart pro-vaksine , og ikke en såkalt “anti-vaxxer.” Likevel, selv fra sitt utsiktspunkt for vaksiner, ser han enorme risikoer og problemer med massevaksinasjonskampanjer, selv om han antar at vaksinene fungerer som de skal.

Dr. Bossche advarer verden om å skape et “ukontrollerbart monster” og gjøre vaksiner til “et biovåpen for masseødeleggelse”

Her er et faktisk sitat fra Dr. Bossche:

Man kunne bare tenke seg svært få andre strategier for å oppnå samme effektivitetsnivå for å gjøre et relativt ufarlig virus til et biovåpen med masseødeleggelse.

Som Dryburgh.com forklarer:

Dr Bossche mener at vaksinologer, klinikere og forskere bare fokuserer på kortsiktige resultater på individnivå og ikke konsekvensene på det globale befolkningsnivået, noe han mener snart vil bli tydelig. Tydelig i form av å ha forvandlet “et ganske ufarlig virus til et ukontrollerbart monster”.

Hans bekymring hviler på ‘immunflukt’. For de som trenger en rask introduksjon til emnet, kan du lese  Jemma Morans artikkel Mutant variation and the fare of lockdowns .

Fortsetter fra dette nettstedet:

Bossche uttaler at de mange nye, “mye mer smittsomme” viralvarianter, allerede er eksempler på “immunflukt” fra vår ‘medfødte immunitet’, og mest sannsynlig ble skapt av myndighetens inngrep selv; de såkalte ikke-farmakologiske inngrepene (NPIer) – dvs. låsing og ansiktsbelegg av tøy. Uoffisielt, men også mer passende kjent som de  ikke-vitenskapelige inngrepene .

Han mener at:

 • Pågående massevaksinasjonsutplasseringer er “svært sannsynlig å ytterligere forbedre” adaptiv “immunforsvar, da ingen av de nåværende vaksinene vil forhindre replikering / overføring av virale varianter”
 • Som sådan, “Jo mer vi bruker disse vaksinene for å vaksinere mennesker midt i en pandemi, jo mer smittsomt vil viruset bli”.
 • Og “Med økende smittsomhet øker sannsynligheten for virusresistens mot vaksiner”.

Han hevder at hans tro er grunnleggende prinsipper som læres i studentens første vaksinologi-klasse – “Man bør ikke bruke en profylaktisk vaksine i populasjoner som er utsatt for høyt smittsomt trykk (noe som nå absolutt er tilfelle da flere svært smittsomme varianter for tiden sirkulerer”).

Han uttaler at for å “fullstendig unnslippe”, det svært muterbare viruset, “bare trenger å legge til noen få mutasjoner i dets reseptorbindende domene”.

Se Del Bigtree fra Highwire forklare de katastrofale konsekvensene av den globale vaksinepushen i denne aktuelle videoen:

Brighteon.com/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

https://www.brighteon.com/embed/257797f0-06fa-4596-be69-af71bb3adc21

Bossche forklarer at vaksiner fungerer på individnivå, men samlet sett skaper enorme risikoer på grunn av “immunflukt”

Som vaksineadvokat mener Bossche at vaksiner fungerer på individnivå og kan skape immunitet mot det tiltenkte patogenet. Samlet sett resulterer imidlertid massevaksinasjoner av store populasjoner under en pandemi i et fenomen kjent som “immunflukt”, noe som betyr at viruset utvikler varianter som er immun mot de tilgjengelige vaksinene. Denne naturlige seleksjonstilpasningen av viruset resulterer i et enda farligere spekter av virusstammer som rømmer fra kroppene til vertene og blir gjeninnført i naturen, nå farligere enn det opprinnelige patogenet vaksinene var designet for å stoppe.

I sin presentasjon advarer Bossche om at covid-vaksiner, “ikke kan kontrollere replikering av mer smittsomme CoV-varianter og til og med kan
føre til immunforsvar.”

Han forklarer at “medfødt immunitet” er avgjørende for å stoppe syklusen av mutasjoner og infeksjoner som driver de “tre forskjellige bølgene” av pandemisykdom. Likevel får den medfødte immuniteten – den naturlige immuniteten uttrykt av mennesker uten vaksiner – ingen anerkjennelse overhodet av det vaksine-galne medisinske etablissementet og globale politiske institusjoner som nå presser på for globale massevaksinasjoner.

Dr. Bossches analyse er avhengig av NACs (ikke-asymptomatiske bærere) rolle for å dempe spredningen av smittsomme virusstammer. Som han advarer, når ikke-NAC-er blir vaksinert, resulterer det i en økning i viral infeksiøsitet blant NAC-er . Sagt på en annen måte, når du massevaksinerer mennesker som ikke viser symptomer, skaper du befolkningsomfattende viral tilpasningstrykk som resulterer i økt viral patogenisitet blant bærere som viser symptomer. Dette driver pandemien i høyt gir med farligere stammer som blir stadig mer smittsomme.

Som han sier, “De resulterende immunfluktvarianter er nå motstandsdyktige mot vaksinen.” Dette gjør vaksinen verre enn ubrukelig … den har faktisk startet utviklingen av superstammer mens den svekker påfølgende immunrespons når nye stammer møter av mennesker som tidligere var vaksinert.

Spesielt, som han sier:

Forbedrede infeksjonsrater fører til økte hastigheter med forbigående seropositivitet i NAC-er; seropositivitet undertrykker medfødt immunitet fordi Ag-spesifikke abs utkonkurrerer NAB for binding til CoV og forhindrer trening av medfødt immunsystem.

Med andre ord undertrykker vaksinen immunforsvaret mens det genererer dødelige superstammer. Det får deg til å lure på: Er dette alt av design?

Mennesker som blir “fullvaksinert” er oppdrettere for “superstammer” av enda mer dødelige patogener

Dr. Bossche fortsetter med å dokumentere hvor viktige tegn allerede dukker opp som peker mot et katastrofalt utfall hvis massevaksinasjoner fortsetter. På side 12 i sin PDF-presentasjon siterer han disse “rare observasjonene” om den nåværende covid-19-pandemien:

 • Utypisk kurs / bølger av pandemi
 • Fremveksten av flere mye mer smittsomme stammer
 • Viral kaste (av mer smittsomme varianter) hos fullvaksinerte personer

Som han forklarer, betyr dette at vaksinen akselererer den adaptive responsen til viruset som danner nye stammer som er langt mer smittsomme og potensielt dødelige … og at disse “superstammene” kommer fra “fullvaksinerte personer”.

Han oppsummerer dette poenget med uttalelsen:

Masseinneslutningstiltak og massevaksinering i NAC-er akselererer INNATE immunforsvar, mens massevaksinering av nonNACs akselererer INNATE og ADAPTIV immunforsvar.

Husk: “NAC” betyr “Ikke-asymptomatisk bærer”, eller en person som viser symptomer og bærer patogenet.

Fenomenet “adaptiv immunflukt” betyr at vaksiner gir naturlig tilpasningstrykk til viruset som resulterer i at superstammer blir opprettet og deretter utgyt av de som allerede var vaksinert. Likevel er disse menneskene ikke immun mot de nye superstammene, så selv de vaksinerte blir smittet med den nye superstammen. Og fordi immunforsvaret deres aldri ble gitt muligheten til å aktivt beseire den første stammen, har de veldig lite håp om å lykkes med å bekjempe den nye superstammen, og mange av disse menneskene vil dø. (Det er min konklusjon, ikke Dr. Bossche, men hans arbeid innebærer denne konklusjonen.)

Advarsel fra Bossche: “Umiddelbar kansellering av alle pågående Covid-19 massevaksinasjonskampanjer bør nå bli den mest akutte helsesituasjonen av internasjonal interesse”

Her er Bossches åpne brev til WHO, der han advarer om at den globale vaksinasjonskampanjen må stoppes umiddelbart, ellers vil menneskeheten betale prisen for å slippe løs et “ukontrollerbart monster.”

Klikk her for PDF av dette brevet, nå speilet på Natural News-serverne .

Åpent brev til WHO: Stopp umiddelbart alle Covid-19 massevaksinasjoner

Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, uavhengig virolog og vaksineekspert, tidligere ansatt i GAVI og The Bill & Melinda Gates Foundation.

Til alle myndigheter, forskere og eksperter over hele verden, som dette gjelder: hele verdensbefolkningen.

Jeg er alt annet enn en antivakser. Som forsker appellerer jeg vanligvis ikke til noen plattform av denne typen for å sette et standpunkt om vaksinerelaterte emner. Som en dedikert virolog og vaksineekspert gjør jeg bare et unntak når helsemyndigheter tillater at vaksiner administreres på måter som truer folkehelsen, absolutt når vitenskapelig bevis blir ignorert.

Den nåværende ekstremt kritiske situasjonen tvinger meg til å spre denne nødanropet. Ettersom den enestående omfanget av menneskelig inngripen i Covid-19-pandemien nå står i fare for å resultere i en global katastrofe uten like, kan ikke denne samtalen høres høyt og sterkt nok ut.

Som sagt er jeg ikke imot vaksinasjon. Tvert imot kan jeg forsikre deg om at hver av de nåværende vaksinene er designet, utviklet og produsert av strålende og kompetente forskere. Imidlertid er denne typen profylaktiske vaksiner helt upassende, og til og med svært farlige, når de brukes i massevaksinasjonskampanjer under en viral pandemi.

Vaksinologer, forskere og klinikere er blindet av de positive kortsiktige effektene i individuelle patenter, men ser ikke ut til å bry seg om de katastrofale konsekvensene for global helse. Med mindre jeg er vitenskapelig bevist feil, er det vanskelig å forstå hvordan dagens menneskelige inngrep vil forhindre at sirkulerende varianter blir til et vilt monster.

Jeg kjører mot klokken og fullfører det vitenskapelige manuskriptet mitt, og det er dessverre sannsynlig at publiseringen kommer for sent, gitt den stadig økende trusselen fra raskt spredte, svært smittsomme varianter. Dette er grunnen til at jeg bestemte meg for å allerede legge ut et sammendrag av funnene mine samt hovedtalen min på det nylige Vaccine Summit i Ohio på LinkedIn.

Forrige mandag ga jeg internasjonale helseorganisasjoner, inkludert WHO, analysen av dagens pandemi basert på vitenskapelig informert innsikt i immunbiologien til Covid-19. Gitt nivået på nødsituasjoner, oppfordret jeg dem til å vurdere mine bekymringer og å innlede en debatt om skadelige konsekvenser av ytterligere ‘virusimmunflukt’.

For de som ikke er eksperter på dette feltet, legger jeg under en mer tilgjengelig og forståelig versjon av vitenskapen bak dette lumske fenomenet.

Selv om det ikke er tid til overs, har jeg ikke fått noen tilbakemelding så langt. Eksperter og politikere har forblitt stille mens de åpenbart fremdeles er ivrige etter å snakke om avslappende infeksjonsforebyggende regler og ‘vårfrihet’. Mine uttalelser er basert på ingenting annet enn vitenskap. De skal bare motsiges av vitenskapen.

Mens man knapt kan komme med feil vitenskapelige uttalelser uten å bli kritisert av jevnaldrende, virker det som eliten av forskere som for øyeblikket råder våre verdensledere, foretrekker å tie. Tilstrekkelig vitenskapelig bevis er brakt til bordet.

Dessverre forblir det uberørt av de som har makten til å handle. Hvor lenge kan man ignorere problemet når det for tiden er enorme bevis på at virusimmunflukt nå truer menneskeheten? Vi kan knapt si at vi ikke visste – eller ikke ble advart.

I dette pinefulle brevet satte jeg alt mitt omdømme og troverdighet på spill. Jeg forventer i det minste fra deg, voktere av menneskeheten. Det haster med det aller hastende. Åpne debatten. For all del: snu tidevannet!

Les resten av hans åpne brev på denne lenken på Natural News-serverne .

Dr. Vernon Coleman er med på å gi global advarsel: Covid-vaksiner kan “utslette menneskeheten”

Dr. Vernon Coleman blir også med på den globale advarselen for menneskeheten, og i denne kritiske videoen avslører Dr. Coleman hvordan covid-19-vaksinen kunne “utslette menneskeheten.” Se nettstedet til Dr. Vernon Coleman ( VernonColeman.com ).

Brighteon.com/0df28628-3b9b-42a3-a4c9-5bec480e8335

https://www.brighteon.com/embed/0df28628-3b9b-42a3-a4c9-5bec480e8335

Morgendagens situasjonsoppdateringspodcast vil fokusere på denne vaksinetrusselen mot menneskeheten

Tirsdag morgen legger jeg ut en spesialutgave av Situation Update-podcasten på Brighteon.com. Se etter det på denne kanalen:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

I den kommende podcasten vil jeg diskutere de globale implikasjonene av Bossches advarsler, inkludert hva som skjer når den andre bølgen av kovide “superstammer” ankommer og begynner å drepe langt yngre mennesker med en sjokkerende høy hastighet.

De som blir vaksinert vil selvfølgelig mest sannsynlig bli drept, og dette vil ha enorme implikasjoner for:

 • Demografi, politikk og valg (langt flere demokrater tar vaksinen sammenlignet med republikanerne).
 • Eiendomspriser og lokale skatteinntekter (eiendom vil kollapse når masseavgivelsen akselererer).
 • Den kommende bølgen av nye lockdowns, enda strengere enn den første bølgen.
 • Hvordan falske nyhetsmedier vil klandre uvaksinerte for alle massedødsfallene.
 • Forstyrrelser i matforsyningen og det kommende året med utbredt matmangel.
 • Den pågående, akselererende redningen og de katastrofale implikasjonene av “redningsøkonomien” der folk får betalt for å unngå å jobbe, og det økonomiske styres av statlige utdelingsark i stedet for produktivt arbeid.
 • Hva den kommende masseutslettingen betyr for aksjemarkedets og pensjonskassens sammenbrudd, da pensjonsbidragskrater og byer kollapser i konkurs på grunn av inntektstap fra produktive borgere (omsetningsavgift, inntektsskatt, eiendomsskatt).
 • Hvordan den globale vaksinekatastrofen vil føre til en global økonomisk kollaps som begynner senere i år og driver oss gjennom 2022.
 • Hvorfor folk som er vaksinert, bør unngås for enhver pris, da de kaster mutante virusstammer og smitter andre rundt dem.

Fang alt dette og mer i morgendagens Podcast for Situasjonsoppdatering, en spesialutgave med fokus på vaksinekatastrofen som nå er nært forestående.

Og forbered deg på det verste, for 2020 var bare en oppvarmingsrunde for det som kommer i 2021 og utover.Forrige:Situasjonsoppdatering, 12. mars – Ti nasjoner stanser covid vaksine; California selskap utsetter ansatte for bisarre CULT treningsleirNeste:Situasjonsoppdatering, 15. mars – Gjør eiendelene dine usynlige før regjeringen. LOUTING begynner5,010VISNINGER

Legg igjen en kommentar