Rainer Prang 13.03 2021

NORSK PROSTITUSJON I KINA

Kina driver slavehandel, undertrykker uigurene, terroriserer Hong Kong og bygger seg opp militært i Asia, men laks er de glad i ???? Norsk laks er de til og med veldig glade i, og da er det er det åpenbart at Erna Solberg & co ofrer det aller meste av menneskerettigheter og sunn fornuft, for å tekkes kineserne.Kinas forhold til Norge havnet på frysepunktet i 2010, da Nobelkomiteen i Oslo ga fredsprisen til den opposisjonelle kineseren Liu Xiaobo. Kineserne advarte nasjonen Norge, men Nobelkomiteen jobber uavhengig av stat og regjering, og ga Liu Xiaobo prisen. Da smalt døra til Kina igjen for norsk næringsliv. Da en annen “fiende av Kina” skulle til Norge i 2014, fredsprisvinneren fra 1989 Dalai Lama, var det ingen av de daværende i regjeringen Solberg som turde å møte ham. Utenriksminister Børge Brende (H) sa at årsaken var den ekstraordinære situasjonen med Kina, som i realiteten betød null laks i eksport til kineserne og et nullpunkt i annen handel.SMISKET SEG TIL VENNSKAP MED PENGERSå var det noen som kom opp med en fiks ide om å drive bistandshjelp overfor kineserne, og “smøre opp de riktige kanalene” med penger. Tidenes norske sjarmoffensiv ble igangsatt, og til Kina reiste Erna Solberg, daværende utenriksminister Børge Brende (H), daværende næringsminister Monica Mæland (H) og en delegasjon på over 200 mennesker i mars 2017.Lederne i de store norske selskapene ble med på turen, for er det noe ledere i store norske selskaper skjønner er det at kinesernes “lave driftskostnader” er fine greier. Slaver, fanger og generelt lavtlønte skal jo ikke ha stort av betaling, og selve produksjonsprosessene – nær sagt uansett hva du skal produsere – er ikke underkastet de aller sterkeste miljøkravene, slik vi gjør det her hjemme.Slike “krypende tilnærminger” hjelper på kinesisk sinnelag, og når Erna også bladde opp bistandsmidler, ja da kunne man begynne å handle igjen. I perioden 2014 – 2020 har Norge banet vei for “vennskapet med Kina” med utbetalinger av bistandsmidler til Kina på 581,6 millioner kroner.STORMAKT MED UNDERTRYKKELSE SOM VÅPENFolkekongressen i Kina har nylig vedtatt en ny økonomisk femårsplan som skal bidra til at Kina blir mindre avhengig av både eksportinntekter og import av teknologi.Strategien om å handle og forbruke mer innenlands i Kina har kommet etter en flere år lang handelskrig med USA. Trump og amerikanerne har satt foten ned for teknologieksport til Kina og utfordret landets stilling som verdens største produsent av enkle fabrikkvarer. Kineserne har derfor måttet pønske ut en ny økonomisk strategi som gjør landet mindre sårbart.Den kinesiske økonomien vokste ifjor med 2,3 prosent og blir antakelig den eneste store økonomien med BNP-vekst i 2020.Erna Solberg og hennes utenriksminister Ine Eriksen Søreide ser ikke ut til å plages veldig av Kinas framferd i Sør-Kina havet , der kineserne provoserer naboene ved å trenge inn på deres territorier med militære farkoster. Det å flytte hundretusener av uigurer til andre steder i landet har ført til en uttynning av minoriteten i området der de tradisjonelt hører hjemme. Kina anklages for å ha satt hundretusener av uigurer i arbeidsleire. Lite protester fra Erna og Eriksen Søreide til dette.Det er en økende frykt for at Kina vil gripe inn militært for å stanse protestene i Hongkong. Politiet har innført demonstrasjonsforbud og kinesiske soldater har allerede ankommet Hongkong. Erna bruker ikke eget brevpapir på å sende “en skarp protest” mot det Kina mener er “et internt kinesisk anliggende”. Ine Eriksen Søreide har ikke verken ropt eller visket noe i sakens anledning, og den kinesiske ambassadøren i Norge er ikke “innkalt på teppet” i UD.Det er i det hele tatt lite “kameratene til Erna” i EU, Merkel, Macron, Löfven & co sier om Hongkong-situasjonen. Det å hindre en reprise i Hongkong av hendelsene for 32 år siden på Tiananmen-plassen i Beijing, da regimet brutalt slo ned massedemonstrasjoner med dødelig utgang for mange, er et ikke-tema i Norge og ellers i den vestlige verden, og årsaken er penger og handel.Av nøyaktig samme årsak som at amerikanske industrigiganter stilte seg side om side sammen med Joe Biden i USAs presidentvalg, for å få bedret relasjonene til Kina og dermed tjene mer penger, av samme årsak holder Erna og andre vestlige ledere kjeft.”Money talks bullshit walks”DU MÅ IKKE SÅ INDERLIG VEL TÅLE….«Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv!» (Arnulf Øverland).Men Erna tåler på nordmenns vegne mye fra Kina, og det er pengene som snakker. Høyre har vist mer enn noe annet norsk, politisk parti at de er opptatt av penger, og det ser altså ut til at de aller rikeste i Norge har tjent best på å ha Høyre & co i regjering.For mange av oss er det nærmest uforståelig at ikke Fremskrittspartiet benyttet anledningen til å parkere Erna-regjeringen i samtalene om inneværende års statsbudsjett. Istedet feiget Frp ut, og Erna Solberg kan dermed kjøre videre på en utenrikspolitikk, som bøyer unna for Kina, FN og EU, samt en spraylakkering av utenlandske regimer med rundt 40 milliarder årlig i bistand.Det er et paradoks, at Norge med sittende regjering og de aller fleste stortingspolitikerne med åpne øyne går inn for økte klimaavgifter og planer om CO2-lagring, elektrifisering m.v., og det snakkes endog om å fase ut olje- og gassindustrien og et “grønt skifte” her hjemme på berget, mens kineserne fortsetter å herje miljømessig.Norge leverer 0,1 prosent av de menneskeskapte CO2-utslippene på i alt 4 prosent. Kina er i andre enden av skalaen, og Kinas betydning for de globale utslippene av CO2 er iøynefallende. Kina passerte USA som landet med størst utslipp av CO2 fra fossil energi og industri i 2006. I 2020 sto Kina med 10,4 milliarder tonn CO2 for 30 prosent av utslippene i verden.Allikevel holder Erna kjeft om kinesernes “griseri”, der man blant annet bygger nye kullkraftverk ukentlig. Erna var glad at Trump ble fjernet som president og at Biden overtok. Årsak: Da kommer USA tilbake i “Paris-avtalen” igjen, som langt på vei demper økonomisk vekst i vestlige land og USA, mens Kina kan fortsette som før, og årsaken er at Kina “en eller annen gang der fremme” vil komme til å justere kursen i retning “Paris-avtalen”, noe blant annet Erna Solberg tror på.Helt til sist Covid19:Da kineserne hadde sitt “uhell” i Wuhan var det mange land verden over som reagerte kraftig. Hva industri, næring og enkeltpersoner har tapt på det Trump kalte “Kina-viruset” er det ingen tall på. Det er uvirkelige tall.Donald Trump skrudde igjen kranen for FNs WHO, da han mente de pyntet på sannheten knyttet til “Kina-viruset”. Erna Solberg og hennes regjering var skeptiske til Trumps håndtering av WHO og spyttet inn mer penger i WHO på Norges vegne. Nylig kunne vi se at WHO hadde vært på “inspeksjonstur” til Kina og Wuhan, og de kom nokså slukøret tilbake. WHO hadde ikke frie tøyler til å inspisere om det var flaggermusføde eller “en laboratorie-feil” som lå bak “Kina-viruset”. Kineserne foretok selv rapporteringen og “granskingen” og atter en gang møtes dette av øredøvende taushet fra Erna Solberg.Det er mange årsaker til å ikke gjenvelge Erna Solberg, og hennes underdanighet overfor Kina er en av disse.

Kan være et bilde av 4 personer, folk som står og tekst som sier 'OREG NORCE MAE MAKE CHINA GREAT AGAIN'

Legg igjen en kommentar