Hva Om Tredje Verdenskrig Allerede Har Startet, Er Det Som Ingenting Du Noen Gang Har Forventet?

8. Mars 2021

Verdens nasjoner vil trenge å gjøre mye, mye mer hvis de skal oppnå målene for reduksjon av CO2-utslipp som er fastsatt i Paris klimaavtale .

Og for å oppnå dette, sier rapportens hovedforfatter Corinne Le Quéré, må det være tilsvarende en global låsing hvert annet år.

hva om verdenskrig III allerede har startet, er det bare som ingenting du noen gang forventet?

Krigsvåpen endret seg dramatisk fra den spansk-amerikanske krigen til begynnelsen av første verdenskrig som brukte fly til å føre krig.

Og overgangen fra WWI til WWII så et annet paradigmeskifte primært med den banebrytende teknologien utviklet av nazistene med sine V1-cruisemissiler og V2-rakettdrevne ballistiske missiler.

Og WWIII som startet i fjor omtrent på samme tid i mars i fjor. Vel, den krigen bruker våpen som ingen bortsett fra kanskje hardcore bibeltroende noen gang så komme.

“Se blant hedningene, og se på og undre deg underfullt; for jeg vil utføre et verk i eders dager, som dere ikke vil tro, selv om det blir fortalt dere.” Habakkuk 1: 5 (KJB)

COVID-19-vaksinestøtten er det 21. århundres ekvivalent med skuddet som er hørt rundt om i verden med alt rundt det som biometrisk digital identifikasjon , vaksinepass , Green Zones, Bill A416 , globale lockdowns , og selvfølgelig den vedvarende boogey-mannen til klimaendringer , alt utgjør krigsvåpen ikke mot et virus, men mot hver eneste person på planeten jorden.

COVID-19-viruset vil en dag være alt annet enn glemt, men de dystopiske systemene som den nye verdensordenen akkurat nå innfører, vil ikke gjøre det.

De nye konsentrasjonsleirene er digitale [og noen ganger til og med fysiske ], og bolt-action Springfield 1903 av WWI-berømmelse er erstattet av en sprøyte som inneholder mRNA-vaksiner . Målet de skyter på er deg.

Les også: respektert lege som studerte biovåpen mener Covid-19 jabs er en form for ‘våpenmedisin’

Så mye skjer globalt akkurat nå, ettersom verden forbereder seg på å motta Antikrist etter at pretribuleringens bortrykkelse av kirken har funnet sted, at det er vanskelig for noen å holde tritt med det hele, også oss her på NTEB.

Men med det vi ser og med det vi vet, kan vi trygt konkludere med at de bibelske siste dagene ble lansert i fjor, og vi er allerede i den andre, om ikke tredje fasen av angrepet.

Mange av dere har skrevet til meg og sagt at arbeidsgiveren deres tvang deg til å vaksinere deg eller miste jobbene dine. Mange forteller meg fra hele verden hvordan nasjonene deres alle lanserer obligatorisk digital identifikasjon og ting som Green Pass .

En pastor i Canada sitter i fengsel for å forkynne evangeliet og nekte å legge ned kirken sin.

Bill Gates ble plutselig USAs største gårdseier , og hva tror du han vil gjøre med alt det landet?

Hvis du har ventet på at WWIII skal begynne, er du nesten et år for sent.9 Luftrensende Husplanter Til Stuen DinForrige Innlegg

Relaterte Artikler

CDC: 1265 DEAD 25.212 Skader etter eksperimentell COVID-19 mRNA 'vaksiner'

KORONAVIRUSVAKSINER

CDC: 1265 DEAD 25.212 Skader Etter Eksperimentell COVID-19 MRNA ‘Vaksiner’

HAFHAF7. Mars 2021

første uke med covid eksperimentelle vaksiner i Sør-Korea 7 døde og mer enn 2800 skadd

KORONAVIRUSHELSEVESENVAKSINER

Første Uke Med COVID Eksperimentelle Vaksiner I Sør-Korea: 7 DØDE Og Mer Enn 2800 Skadde

HAFHAF7. Mars 2021

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

HAFHAF6. Mars 2021

Legg igjen en kommentar