Dr. Scott Jensen, WHO Confirm: ‘We’ve All Been Played’ På COVID-19

8. Mars 2021

I økende grad blir det stilt alvorlige spørsmål om det faktiske grunnlaget for å erklære en pandemi og det økende antall avbøtende politikker som blir implementert av regjeringer og selskaper.

dr.  scott jensen, som bekrefter 'vi har alle blitt spilt' på covid 19

Når er en -sak virkelig en sak?

Dessuten gjenspeiler sakstallene og dødstallene som har blitt spionert de siste 12 månedene av regjeringer i Storbritannia, EU, USA og mange regjeringer over hele verden, faktiske COVID-tilfeller og COVID-?

Faktisk har Verdens helseorganisasjon (WHO) selv innrømmet at hele grunnlaget for å samle “saksnummer” siden begynnelsen av denne “globale pandemien” faktisk er ugyldig.

I direktivet som ble publisert i slutten av januar, uttalte organisasjonen at medisinsk fagpersonell ikke burde bruke PCR-testing med høye syklusterskler (CT) på grunn av den høye sannsynligheten for å generere falske positiver hos mennesker, og også at PCR-testen ikke skulle brukes som eneste beregning for diagnostisering og bør ledsages av en profesjonell klinisk diagnose.

Med andre ord: PCR-testen kan ikke med rette brukes som et medisinsk diagnostisk verktøy, og likevel har den blitt mye brukt som sådan de siste 12 månedene. Denne innrømmelsen burde ha alvorlige implikasjoner for enhver folkehelseansvarlig, politiker og mediaredaktør på planeten, men stillheten er øredøvende – da de fleste rett og slett ignorerer dette faktum.

Følgende direktiv ble gitt 20. januar 2021 av WHO:

Beskrivelse av problemet: WHO ber brukerne følge instruksjonene for bruk (IFU) når de tolker resultater for prøver testet ved hjelp av PCR-metodikk.

Brukere av IVD må lese og følge IFU nøye for å avgjøre om manuell justering av PCR-positivitetsterskelen anbefales av produsenten.

WHO-veiledning Diagnostisk testing for SARS-CoV-2 sier at det er nødvendig med nøye tolkning av svake positive resultater (1). Syklusterskelen (Ct) som er nødvendig for å oppdage er omvendt proporsjonal med pasientens virusmengde. Hvis testresultatene ikke samsvarer med den kliniske presentasjonen, bør en ny prøve tas og testes på nytt med samme eller annen NAT-.

WHO minner IVD-brukere om at sykdomsutbredelse endrer den prediktive verdien av testresultatene; ettersom sykdomsutbredelsen avtar, øker risikoen for falske positive (2).

Dette betyr at sannsynligheten for at en person som har et positivt resultat (SARS-CoV-2 oppdaget) virkelig er infisert med SARS-CoV-2, avtar etter hvert som prevalensen avtar, uavhengig av den påståtte spesifisiteten.

De fleste PCR-analyser er indikert som et hjelpemiddel for diagnose, og derfor må helsepersonell vurdere ethvert resultat i kombinasjon med tidspunktet for prøvetaking, prøvetype, analysespesifikasjoner, kliniske observasjoner, pasienthistorie, bekreftet status for eventuelle kontakter og epidemiologisk informasjon.

I tillegg ble det fra begynnelsen av ‘pandemien' oppmuntret til vilkårlige og brede retningslinjer for symptomdiagnose for COVID, og ​​ikke overraskende tilsvarte dette en fullstendig forsvinning av sesonginfluensa.

Tidligere Minnesota-statslovgiver, Dr Scott Jensen MD, forklarer hvorfor dette er helt avgjørende, og hvordan vi alle har blitt spilt de siste 12 månedene. Se:

Mer om emnet her: Right On Cue For Biden, WHO Admits High-Cycle PCR Tests Produce Massive COVID False Positives

https://www.bitchute.com/embed/0EVU2QAMgGCs/

Kilder: 21stCenturyWire.com ; BitChute.comHva Om Tredje Verdenskrig Allerede Har Startet, Er Det Som Ingenting Du Noen Gang Har Forventet?Forrige InnleggForskning: Masker Forårsaker Tannkjøttsykdom, Noe Som Øker Dødsrisikoen For Coronavirus Med 900%Neste Innlegg

Relaterte Artikler

tusenvis protesterer mot koronavirusrestriksjoner og vaksiner i rumensk hovedstad (eu)

KORONAVIRUSNYHETERVAKSINER

Tusenvis Protesterer Mot Restriksjoner Og Vaksiner Mot Koronavirus I Den Rumenske Hovedstaden (EU)

HAFHAF8. Mars 2021

lancet 50 75% av positive pcr-tester er ikke smittsomme mennesker

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Lancet-Artikkel: 50-75% Av ‘Positive' PCR-Tester Er IKKE Smittsomme Mennesker

HAFHAF8. Mars 2021

forskningsmaske munn forårsaker tannkjøttsykdom, noe som øker risikoen for coronavirus med 900%

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Forskning: Masker Forårsaker Tannkjøttsykdom, Noe Som Øker Dødsrisikoen For Coronavirus Med 900%

HAFHAF8. Mars 2021

hva om verdenskrig III allerede har startet, er det bare som ingenting du noen gang forventet?

SAMMENSVERGELSEKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTYRANNI

Hva Om Tredje Verdenskrig Allerede Har Startet, Er Det Som Ingenting Du Noen Gang Har Forventet?

HAFHAF8. Mars 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.