Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

6. Mars 2021

av Ethan Huff

Pfizers koronavirus-vaksine drepte 40 ganger mer De eksperimentelle Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksinene fra Pfizer som ble kjørt i produksjon og distribusjon via Donald Trumps ” Operation Warp Speed ” -program dreper langt flere eldre enn det såkalte “viruset” selv. ville hatt.

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

En ny analyse av data levert av det israelske helsedepartementet konkluderte med at Pfizer og BioNTechs messenger RNA (mRNA) genterapiinjeksjoner allerede har drept “omtrent 40 ganger flere (eldre) mennesker enn selve sykdommen ville ha drept” i løpet av de siste fem årene. ukes vaksinasjonsperiode.

Piggybacking på forskning fra tilbake i januar som fant at kinesiske virusvaksiner er “ikke tryggere” enn selve viruset, indikerer denne siste studien Trump-vaksinene for å forårsake mer død i stedet for å forhindre det.

Dr. Hervé Seligmann, fakultetsmedlem ved Aix-Marseille-universitetet i Frankrike, demonstrerte ved hjelp av en full matematisk analyse at blant “de vaksinerte og over 65 år døde 0,2%… i løpet av tre ukers periode mellom doser, derav ca. 200 blant 100 000 vaksinerte. ”

“Dette skal sammenlignes med 4,91 døde blant 100 000 som dør av COVID-19 uten vaksinering,” la han til.

Pfizers Koronavirus-Vaksine Drepte 260 Ganger Flere Unge Mennesker Enn Selve Viruset

Seligmann og kollegene hans fant ut at situasjonen er enda verre for yngre mennesker som får knekt med Pfizers Kina-virusinjeksjoner.

Blant de under 65 år drepte vaksinene 260 ganger flere mennesker enn det som ville ha dødd av selve viruset.

“Dette skumle bildet strekker seg også til de under 65 år,” skrev forskerne. I løpet av fem ukers vaksinasjonsprosess døde “0,05% som betyr 50 blant 100 000.”

“Dette skal sammenlignes med 0,19 per 100 000 som dør av COVID-19 (som) ikke er vaksinert … Derfor økte dødsfallet i denne aldersgruppen med 260 (ganger) i løpet av denne fem ukers perioden av vaksinasjonsprosessen, sammenlignet til deres naturlige COVID-19 dødsrate, ”la de til.

Seligmann, som også har en biologi-grad fra det hebraiske universitetet i Jerusalem , erklærte at han og hans team “ikke har noen konflikter eller interesser annet enn å ha barn i Israel.”

Seligmann og hans kollega fortsatte med å fastsette at disse tallene sannsynligvis vil være altfor lave fordi de bare redegjør for dødsfall som skjedde i “den korte tidsperioden” og ikke inkluderer “AVC og hjerte (og andre) hendelser som følge av den inflammatoriske reaksjoner. ”

Tallene “tar heller ikke hensyn til langsiktige komplikasjoner,” forklarte han videre.

Med andre ord er det bare dumt å få en Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksine basert på vitenskapen.

“Sykdommen” har nesten ingen risiko for komplikasjoner for de aller fleste mennesker som “kontraherer” den, og likevel har millioner av mennesker der ute vært overbevist om å ta eksperimentelle “vaksiner” som produsentene ikke er ansvarlige for i tilfelle skade. eller død.

Husk at disse rapporterte skader og dødsfall bare inkluderer de som skjedde kort tid etter at vaksinene ble administrert. Det gjenstår å se hvordan disse vaksinasjonene påvirker alle andre på mellomlang og lang sikt.

Som avslørt av America’s Frontline Doctors (AFLDS), gir de antistoffavhengige forbedringseffektene (ADE) av disse kinesiske virusvaksinene ingen beskyttelse overhodet mot viruset, og vil faktisk gjøre folk som mottar dem mer utsatt for sykdom senere på veien. .

“I stedet for å beskytte personen, forårsaker [det] en mer alvorlig eller dødelig sykdom når personen senere blir utsatt for SARS-CoV-2 i naturen,” bestemte AFLDS.

“Vaksinen forsterker infeksjonen i stedet for å forhindre skade.”

På grunn av dette fraråder AFLDS mennesker på det sterkeste å få noen av disse eksperimentelle vaksinene .

Seligmann og hans medforskere anerkjenner farene som er involvert, og gjør det samme og kaller denne massevaksinasjonskampanjen for ” en ny Holocaust .”Doctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått JabbedForrige Innlegg460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I StorbritanniaNeste Innlegg

Relaterte Artikler

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

lege som hånet mot koronavirus-vaksinere, dør

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETERVAKSINER

Doctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått Jabbed

HAFHAF6. Mars 2021

dr.  reiner fuellmich

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Legal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal’ For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF6. Mars 2021

MP, medisinske eksperter og offerfamilier krever etterforskning om dødsfall som feilaktig er sertifisert som covid 19

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERFALSKE FLAGGNYHETER

Parlamentsmedlemmer, Medisinske Eksperter Og Offerfamilier Krever Forespørsel Om Dødsfall Feil Sertifisert Som COVID-19

HAFHAF5. Mars 2021

Legg igjen en kommentar