Maskemunn forårsaker tannkjøttsykdom, noe som øker dødsrisikoen for coronavirus med 900%

Søndag 7. mars 2021 av: Ethan Huff
Merkelapper: bakterier , dårlig helse , dårlig medisin , badscience , komplikasjoner , coronavirus , covid-19 , død , tannkjøttsykdom , infeksjoner , maske i munnen , masker , pandemi , periodontitt , folkehelse , luftveisinfeksjoner

Maskemunn forårsaker tannkjøttsykdom, noe som øker dødsrisikoen for coronavirus med 900%

Søndag 7. mars 2021 av: Ethan Huff
Merkelapper: bakterier , dårlig helse , dårlig medisin , badscience , komplikasjoner , coronavirus , covid-19 , død , tannkjøttsykdom , infeksjoner , maske i munnen , masker , pandemi , periodontitt , folkehelse , luftveisinfeksjoner
Omgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL2.620VISNINGER

Bilde: Munn i masken forårsaker tannkjøttsykdom, noe som øker dødsrisikoen for coronavirus med 900%

Natural News ) Ny forskning har fastslått at en person med tannkjøttsykdom som tester “positiv” for Wuhan coronavirus (), er ni ganger mer sannsynlig å dø enn et “positivt” tilfelle uten tannkjøttsykdom.

Publisert i Journal of Clinical Periodontology , bestemte studien at pasienter med tannkjøttsykdom viste blodmarkører for betennelse i hele kroppen, noe som kan være årsaken.

“Resultatene av studien antyder at betennelsen i munnhulen kan åpne for at coronavirus blir mer voldelig,” sa studieforfatter professor Lior Shapira fra Hebrew University i Israel.

“Munnhygien bør være en del av helseanbefalingene for å redusere risikoen for alvorlige Covid-19-utfall,” la den valgte presidenten til European Federation of Periodontology til.

Periodontitt er en alvorlig form for tannkjøttsykdom som rammer opptil halvparten av alle voksne over hele verden. Hvis den blir ubehandlet, kan den spre seg i hele kroppen og resultere i død.

Studien omfattet 568 pasienter fra Qatar som fikk diagnosen Kinainfluensa mellom februar og juli 2020. Av disse hadde 40 “komplikasjoner”, inkludert innleggelse i ICU, plassert i ventilator eller død.

Andre faktorer som kroppsmasseindeks (BMI), astma, diabetes, hjertesykdom, blodtrykk og røyking ble også tatt i betraktning når vi samlet dataene.

Til slutt ble pasienter med tannkjøttsykdom funnet å ha en 8,81 ganger høyere dødsrisiko enn de andre. Disse samme pasientene med tannkjøttsykdom hadde også mellom 3,54 og 4,57 ganger større risiko for å måtte gå til intensivbehandling eller bli satt i ventilator på grunn av deres tilstand.

“Hvis det er etablert en årsakssammenheng mellom periodontitt og økt forekomst av uønskede resultater hos Covid-19-pasienter, kan etablering og opprettholdelse av periodontal helse bli en viktig del av omsorgen for disse pasientene,” skrev forfatterne.

Masker forårsaker tannkjøttsykdom, noe som betyr at masker øker risikoen for koronavirusdød

Tilbake på sommeren ble det avslørt at vedvarende bruk av masker blir en ledende årsak til tannkjøttsykdom.

To tannleger på Manhattan kom fram for å si at de ser horder av nye pasienter med tannkjøttsykdom, alt sammen fordi de bruker masker med jevne mellomrom.

Så hvis masker forårsaker mer tannkjøttsykdom og tannkjøttsykdom, øker en Wuhan coronavirus (Covid-19) pasientens risiko for komplikasjoner og død, er den eneste logiske konklusjonen med alt dette at masker øker risikoen for Covid-19-død .

Lykke til med å finne noen vanlige nyhetskilder som er villige til å koble disse punktene. Ingen ser ut til å ville snakke om hvordan masker er noe annet enn den “snille” og “kjærlige” tingen å gjøre, mens man ignorerer det faktum at bruk av maske ikke en gang gir noen beskyttelse, ifølge den nyeste vitenskapen .

“Dette kan bidra til forverring av pasienter med Covid-19 og øke risikoen for død,” sier professor Mariano Sanz fra Complutense-universitetet i Madrid i Spania.

Orale bakterier, sier Sanz, som festes i folks masker hele dagen, blir lett inhalert, slik at den kan infisere lungene og forårsake alvorlige helseproblemer.

“Sykehuspersonalet bør identifisere Covid-19 pasienter med periodontitt og bruke orale antiseptika for å redusere smitte av bakterier,” sier han.

Studien understreker videre den veletablerte sammenhengen mellom periodontitt og lungesykdommer som astma, lungebetennelse og kronisk obstruktiv lungesykdom. Og å bruke en maske forverrer bare risikoen for å utvikle disse komplikasjonene ytterligere.

“Denne studien legger til ytterligere bevis for sammenhengen mellom oral helse og luftveisforhold,” avslutter Shapira. “Periodontitt er en vanlig sykdom, men kan forebygges og behandles.”

Flere relaterte nyhetshistorier om Wuhan coronavirus (Covid-19), masker og dødelige infeksjoner finnes på Pandemic.news .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

NYPost.com

WashingtonExaminer.com

NaturalNews.comForrige:Nå vaksinerer de gorillaer i dyrehagen for koronavirus

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.