Første Uke Med COVID Eksperimentelle Vaksiner I Sør-Korea: 7 DØDE Og Mer Enn 2800 Skadde

7. Mars 2021

Sør-Korea avsluttet sin første uke med utrulling av etterlengtede Covid-19-vaksinasjoner i landet med tusenvis av mistenkte bivirkninger på AstraZenecas vaksine, hvorav syv resulterte i dødsfall.

Antallet som døde etter jab steg med fire de siste to dagene, ifølge en rapport lørdag av Sør- Koreas Disease Control and Prevention Agency (KDCA), som etterforsker hendelsene.første uke med covid eksperimentelle vaksiner i Sør-Korea 7 døde og mer enn 2800 skadd

En sykehjemsarbeider i Seoul vises i forrige uke og mottar Sør-Koreas første Covid-19 vaksinasjonsskudd. © Reuters / Jung Yeon-je – Bildekilde .

Vaksiner ble administrert til mer enn 296 000 mennesker, eller omtrent 0,6 prosent av landets befolkning, i løpet av den første uken av lanseringen.

Sør-Korea har rapportert mer enn 2800 bivirkninger fra Covid-19-vaksiner , men bare 24 av disse tilfellene ble ansett som alvorlige, inkludert de syv som resulterte i død.

Alle de 24 alvorlige tilfellene involverte personer som fikk AstraZeneca jab, som var den første vaksinen som ble godkjent for bruk i Sør-Korea.

De aller fleste doser som hittil har blitt gitt er AstraZeneca-vaksinen.

Seoul har også en kontrakt om å motta millioner av doser av Pfizer-BioNTech Covid-19-vaksinen , men store forsendelser er ikke planlagt å starte før neste måned.

Rundt 5000 Pfizer-BioNTech-jabs har blitt gitt i Sør-Korea så langt, og ingen rapporteres å ha forårsaket en alvorlig bivirkning.

Sør-Korea har generelt noen av de høyeste vaksinasjonsratene i verden, og har noen av de mest effektive Covid-avbøtende anstrengelsene.

Men landet har gått sakte med å administrere vaksiner, angivelig fordi tjenestemenn trodde at deres Covid-19-suksesser ga dem den luksusen å fokusere på sikkerhet over hastighet.

Sør-Korea har rapportert mer enn 92.000 tilfeller av Covid-19 blant sine 52 millioner innbyggere, og bare 1.632 dødsfall per lørdag.

Til sammenligning har Storbritannia, som har en befolkning på rundt 67 millioner, hatt mer enn 4,2 millioner tilfeller og 124 000 dødsfall.

Men Sør-Korea pådro seg en vaksinskrekk i fjor høst, da minst 83 mennesker døde kort tid etter å ha tatt sesongmessige influensaskudd.

KDCA sa at de ikke fant bevis for at noen av disse dødsfallene var forårsaket av skuddene.

I motsetning til de alvorlige allergiske reaksjonene som angivelig er knyttet til Covid-19-vaksinen, var det ingen rapporter om anafylaktisk sjokk som følge av influensastikk.

De fleste av menneskene som døde etter å ha tatt sesongens influensaskudd var eldre og hadde underliggende medisinske tilstander.

I det minste involverte de første få dødsfallene etter Covid-19-vaksinen personer som var eldre, hadde underliggende medisinske tilstander eller begge deler.

“Vi snakker virkelig om mennesker som er sterkt rammet av svært alvorlige underliggende sykdommer …”, sa Dr. David Kwak fra Soonchunhyang universitetssykehus torsdag i et Arirang News-intervju.

“Vi må ta hensyn til alvorlighetsgraden av de underliggende forholdene de hadde før de mottok vaksinasjonen.”

Kilde: RT.com460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I StorbritanniaForrige InnleggPutins Tidligere Stabssjef Kaller Trump En Mester Mot Den Nye VerdensordenNeste Innlegg

Relaterte Artikler

9 luftrensende potteplanter til stuen din

HELSEVESEN

9 Luftrensende Husplanter Til Stuen Din

HAFHAF7. Mars 2021

CDC: 1265 DEAD 25.212 Skader etter eksperimentell COVID-19 mRNA 'vaksiner'

KORONAVIRUSVAKSINER

CDC: 1265 DEAD 25.212 Skader Etter Eksperimentell COVID-19 MRNA ‘Vaksiner’

HAFHAF7. Mars 2021

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

Legg igjen en kommentar