Doctor Who Hånet Mot Coronavirus-Vaksineavvisere, Dør Dager Etter Å Ha Fått Jabbed

6. Mars 2021

av Ethan Huff

Bare noen dager etter at han ble injisert med en Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksine , døde Dr. Witold Rogiewicz, en polsk lege som åpent spottet vaksineskeptikere, fra jabben.

Den offisielle historien er at Dr. Rogiewicz døde av “hjertesvikt”, men det er smertefullt åpenbart at han led den alvorligste bivirkningen av alle som var forbundet med vaksinen: død .lege som hånet mot koronavirus-vaksinere, dør

Bilde: skjermbilde fra videoen som er innebygd nedenfor

Mens han ble injisert, fortalte en maskert Dr. Rogiewicz arrogant kameraet:

“Vaksinere deg selv for å beskytte deg selv, dine nærmeste, venner og også pasienter.”

Han fortsatte med å gjøre narr av “anti-voksxers” og “anti-coviders” som tar for seg det faktum at kinesiske virusvaksiner aldri har blitt testet på lang sikt, og produsentene er heller ikke ansvarlige i tilfelle skade eller død.

“Og for å nevne raskt, har jeg informasjon for anti-voksxers og anti-coviders,” uttalte han på polsk.

“Hvis du vil kontakte Bill Gates, kan du gjøre dette gjennom meg. Jeg kan også tilby 5G-nettverket fra organismen min. Jeg beklager at jeg ikke hadde snakket litt, men jeg fikk bare autisme. ”

Dr. Rogiewicz syntes han var morsom med disse kritikkverdige kommentarene, men lite visste han at vitsen til slutt ville være på ham. I løpet av bare noen få korte dager avsluttet Bill Gates eksperimentelle genterapiinjeksjon Dr. Rogiewiczs liv.

” Om natten gikk vår venn og samarbeidspartner, Dr. Witold Rogiewicz, plutselig bort ,” heter det i et innlegg fra VIP-klinikken der denne pro-vaxxeren arbeidet.

“Vi er ødelagt av denne nyheten. Vi sender vår dypeste medfølelse til familien han elsket veldig godt. Vi kan ikke tro … Witek, vi vil savne deg veldig. “

polsk lege dør

Innlegget til klinikken fortsatte med å forklare at alle Dr. Rogiewicz pasienter vil bli kontaktet umiddelbart for å “ikke la dem være uten hjelp.”

I likhet med hvordan hvert dødsfall i 2020 ble beskyldt for Covid-19, vil Dr. Rogiewicz død bli skyldt på noe annet enn vaksinen.

Det samme gjelder alle andre dødsfall forårsaket av Wuhan coronavirus (Covid-19) vaksiner , som det vanlige mediet og etableringen sannsynligvis vil skylde på antimaskere.

Les også: Bill Gates forklarer at den kovide vaksinen vil bruke eksperimentell teknologi og endre DNA-en din permanent

Som det viser seg blir langt flere drept av vaksinen enn fra selve ”viruset”, og likevel får slike detaljer null mediedekning fordi de bryter fra hverandre den falske plandemifortellingen .

Forhåpentligvis vil Dr. Rogiewicz kjære koble prikkene om hans skjebne og hoppe over jabben selv, forutsatt at de ikke allerede har mottatt den.

Kanskje hans tidligere pasienter vil gjøre det samme for å unngå å potensielt også dø av injeksjonen.

Over hele sosiale medier rapporterer mennesker fra hele verden lignende mønstre av død etter vaksinering blant familiemedlemmene, hvorav de fleste sannsynligvis ikke hånet andre som Dr. Rogiewicz gjorde, men som fortsatt kjøpte seg inn i plandemien på grunn av frykt og hysteri.

Uansett om det er tilfeldigheter eller guddommelig forsyning, tjener Dr. Rogiewicz som spøkelse enda en leksjon i det gamle bibelske ordtaket om stolthet som kommer før et fall. Gud tillater de som ser på å se hva dette egentlig handler om gjennom hendelser som dette, slik at de kan ta bedre valg enn det Dr. Rogiewicz tok.

“Hvorfor er jeg så imot vaksinen? Fordi onkelen min døde i en ung alder da han ble injisert, ”skrev en person på Twitter om hvorfor hun motsetter seg Wuhan-virusvaksinen.

“Kroppen hans kunne ikke ta vaksinens bivirkninger og gikk bort ved hjertestans.”

“Hvis det var så trygt, ville ikke bestefar (som var sunn) ha dødd umiddelbart etter å ha fått vaksinen,” skrev en annen om hvordan WuFlu-jab drepte bestefaren.

Referanse: TheWashingtonStandard.comLegal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal’ For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot MenneskehetenForrige InnleggRapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville HaNeste Innlegg

Relaterte Artikler

460 døde 243 612 rapporterte skader fra covid19-vaksiner rapportert i Storbritannia

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

460 Dødsfall Og 243.612 Skader Fra COVID-19 Vaksiner Rapportert I Storbritannia

HAFHAF7. Mars 2021

coronavirus covid 19 hetteglass med vaksineproduksjon

KORONAVIRUSAVFOLKNINGHELSEVESENVAKSINER

Rapport: Pfizers COVID-19-Vaksine Drept 40 Ganger Flere Gamle Mennesker Enn Viruset Selv Ville Ha

HAFHAF6. Mars 2021

dr.  reiner fuellmich

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETERTYRANNI

Legal Team Ønsker ‘Second Nuremberg Tribunal’ For Å Prøve Globale Lockdown-Promotorer For Forbrytelser Mot Menneskeheten

HAFHAF6. Mars 2021

MP, medisinske eksperter og offerfamilier krever etterforskning om dødsfall som feilaktig er sertifisert som covid 19

KORONAVIRUSFALSKE NYHETERFALSKE FLAGGNYHETER

Parlamentsmedlemmer, Medisinske Eksperter Og Offerfamilier Krever Forespørsel Om Dødsfall Feil Sertifisert Som COVID-19

HAFHAF5. Mars 2021

Legg igjen en kommentar