Globalistisk plan om mandat COVID-19 vaksine eksponerer sjokkerende satanisk konspirasjon

Chemtrails har blitt brukt til å levere både luftveisvirus og aerosoliserte vaksiner i årevis.  

Her er hovedårsaken til at NWOs globalistiske
kabal er død på å 
mandatere et globalt COVID-19 vaksinasjonsprogram med immunitetssertifikater.


Nei, det har ingenting å gjøre med vaksineindusert immunitet
som den eneste måten å kontrollere denne fullstendig produserte
pandemien og iscenesatt panikk utløst av deres biotekniske
nye coronavirus, som har blitt smeltet i 5G-intensive byområder rundt om i verden.


State of the Nation

I 2005 ble det gitt en høyt klassifisert presentasjon til DoD-tjenestemenn og militær messing i Pentagon om det topphemmelige FunVax-programmet.

En video av et kort segment av Pentagon-orienteringen ble tatt i hemmelighet av en varsleren som du finner her: FUNVAXgate : A Pentagon Scheme to Totally Neutralize the God Gene (Video) .

KORTFATTET SAMMENDRAG

Det er minst tre viktige takeaways fra den ekstremt avslørende og radioaktive presentasjonen laget av en erfaren biovåpenforsker som så ut til å være poengmannen for FunVax-prosjektet. Som følger:

(1) Det amerikanske militære biologiske våpenprogrammet har laget en vaksine som er spesielt formulert for å immunisere målrettede individer og populasjoner mot uttrykket av God-genet , også kjent som vesikulær monoamintransportør 2 (VMAT2). Undertrykkelsen av VMAT2 har vært et primært mål for amerikanske biologiske våpenlaboratorier i flere tiår med den tilsynelatende hensikten å nøytralisere terrorister som handler på deres religiøse fanatisme. Det virkelige målet er imidlertid å vaksinere mennesker over hele verden mot tilbøyeligheten mot åndelige sysler og / eller mystiske opplevelser (se skjermbildet nedenfor). Noen dype innsidere har til og med antatt at det virkelige formålet med FunVax er å stanse sjelens utvikling permanent.

(2) Den mest praktiske formen som et VMAT2-vaksinasjonsprogram kan ta i lys av nødvendigheten av ekstrem hemmelighold, er et respiratorisk virus som kan skjules i alle byer eller nasjoner eller regioner i verden. Dette ville eliminere problemet fra de samfunn som er motvillige til vaksinasjoner administrert ved injeksjon. Religiøse kulturer er generelt mer og mer redde for den virkelige intensjonen bak vaksinasjonsskudd. Mange mennesker har ikke bare opplevd og / eller vært vitne til uønskede bivirkninger, de er også med rette skeptiske til deres effekt.

(3) Den foreslåtte FunVax-vaksinen vil bli aerosolisert på en måte som ligner på det systematiske, brede området og vilkårlig sprøyting av kemtrails over den intetanende befolkningen nedenfor. Fordi de amerikanske væpnede styrkene for alltid har nektet eksistensen av chemtrails, har de fleste borgere blitt betinget av å falske tro at de er contrails. På denne måten kan aerosoliserte vaksiner gis forsiktig til borgerne i enhver nasjon som ulovlig tillater kjemiske geo-ingeniøroperasjoner.

~~~ Slutt på SAMMENFATNING ~~~

* For en grundig diskusjon av FunVax-vaksinen, så vel som VMAT2-genet, også kjent som God-genet , gir følgende detaljerte undersøkelse en rekke vitenskapelige fakta som gir høy grad av tillit til eksistensen av dette amerikanske militære biovåpenprogrammet: En grundig undersøkelse av VMAT2 og FunVax-vaksinen


NØKKELPUNKT : FunVax ble opprinnelig innrammet som en militær strategi for å nøytralisere terrorister i hele Midtøsten. Det tok det amerikanske militæret 7 år å distribuere det bestemte biovåpenet som hovedsakelig manifesterte seg i Saudi-Arabia som Midtøsten respiratorisk syndrom (MERS) fra 2012 til 2020. Sør-Korea, et annet land med en stor amerikansk militær tilstedeværelse som gjennomgår konstant chemtrailing, led også en betydelig MERS-utbrudd i 2015.

~ MERS er bare ett eksempel på en ”aerosolisert vaksine” levert via chemtrails som spesifikt målrettet mot den militante Wahhabi-sekten Islam i Saudi-Arabia fra 2012 til 2020. Wahhabi-terrornettverket ble opprettet av NATO og Military & Intelligence Communities of the Zio- Anglo-American Axis akkurat som ISIS var i Nord Levant. ~


DRIFTSKOVID-19

Alt peker på COVID-19 som et FunVax-biovåpen som er målrettet frigitt over hele verden via forskjellige formeringsformer for å eksponentielt multiplisere vektorene for formidling av den skjulte VMAT2-vaksinen.

Derfor er det primære målet for OPERATION COVID-19 å redusere religiøsitet betydelig i hele verdenssamfunnet av nasjoner, spesielt i de landene som er integrert i dannelsen av en totalitær verdensregjering . Disse nasjonene er først og fremst de vestlige militære maktene til den zio-anglo-amerikanske aksen som er medlemmer av både NATO og G20.

Faktisk kan ikke den nye verdensordensagenda implementeres med hell innen de nasjonene der innbyggerne har sterke åndelige impulser og hengiven religiøs praksis. NWOs globalistiske kabal vil ha en enda vanskeligere tid uansett hvor det er en historisk tradisjon for mystikk som India, eller en pågående åndelig vekkelse som ble opplevd av pinsekristne og evangeliske kristne over hele Vesten.

Derfor er den eneste veien fremover for den nye verdensordens globalistiske kabalen å aktivere deres “kvartære våpensystem” som ble designet for å lette VMAT2-vaksinasjonsprosessen. Se: KVARTÆRT VÅPNSYSTEM Aktivert før hver eksplosjon av Coronavirus-klyngen

Uansett å overlate noe til tilfeldighetene, har gjerningsmennene av OPERATION COVID-19 gått for fullt med hvert av de fire våpensystemene som er direkte involvert i vaksinering av hele menneskeheten. De fire hovedmetodene for immunisering mot God-genet i 2020 ble tidligere lagt ut i denne utstillingen: Her er NWO-ordningen for å håndheve obligatoriske vaksinasjoner .

(1) COVID-19 Biovåpen

(2) 5G utrullinger og eksisterende 4G

(3) Årlige influensavaksiner

(4) Chemtrail Aerosols

Hvert av disse fire biovåpnsystemene blir skjult brukt til raskt og synergistisk å administrere et globalt VMAT2-vaksinasjonsregime, blant andre ondsinnede formål.

Det er sant at videoen ovenfor bare snakker om en aerosolisert VMAT2-vaksine; det var imidlertid for 15 år siden. NWO-kabalen har kraftig akselerert tidsplanen av avgjørende grunner angående eksistensielle trusler de nå står overfor, og har siden den gang utarbeidet den nåværende OPERATION COVID-19 ved å sette sin opprinnelige ordning på supersteroider.

Med andre ord har det kvartære våpensystemet som er rettet mot hele menneskeheten blitt forkledd som en global pandemi for å dekke hele planeten med COVID-19 biovåpenet og dets falske motgift, som begge fungerer effektivt som VMAT2-vaksinasjoner.


NØKKELPUNKT: Ikke bare brukes årlige influensavaksiner og barndomsvaksinasjonsplaner for å levere VMAT2-vaksinen, men hovedårsaken til en obligatorisk COVID-19-vaksine er å sikre at alle får sitt God- genimmunitetssertifikat . Se: FUNVAXgate: Bill Gates ‘implanterbare Quantum Dot, Microneedle Vaccine Delivery System & Luciferase


Å maksimere dekning av jorden slik at hver innbygger får sin FunVax-jab er det viktigste globalistiske målet heretter. På denne måten er NWO-kabalen i stand til å gjennomføre den mye mer komplekse og kronglete COVID-1984 , som den må gjøre etter hastverk hvis The Powers That Be (TPTB) skal unnslippe vreden til We the People .

Derfor er OPERATION COVID-19 bare den første punchen i en en-to punch knockout-strategi mot menneskeheten for at TPTB skal etablere en Global Security Superstate; COVID-1984 representerer andre slag.


“Akkurat som statsstøttet 9/11 false flag operasjon ble brukt
til å opprette det amerikanske National Security State,  COVID-1984  er
blitt gjennomført på å prakke en Global Security superstat på hele
planet sivilisasjonen som en forløper til en One World Government.
Hvert eneste trekk gjort av den  nye verdensordens  globalistiske kabalen
under henrettelsen av denne iscenesatte pandemien og den globale psyopen,
er planlagt i god tid. Det er fordi  COVID-1984
representerer kulminasjonen av 100 år med biokonstruksjon
mot menneskeheten. Det er ikke bare et avfolkningsbiovåpen
som den spanske influensa fra 1918 var. Se hver vri på dette
klassisk Problem ~ Reaksjon ~ Løsningsoperasjon, spesielt ettersom den
feilaktig er rapportert av CIAs  Mockingbird Media . Se på hvert
NWO-utfall, både stort og lite, ettersom hvert stykke passer perfekt
inn i det forhåndsplanlagte  COVID-1984-  puslespillet. Derfor er det blitt
omtalt som “Plandemic” … så vel som ” THE GREAT SCAMDEMIC “.

– Etterretningsanalytiker og tidligere amerikanske hæroffiser

(Kilde: COVID-1984: ‘A Global 9/11’ for å innvie en global sikkerhetsstatus )


International Banking Cartel & Crime Syndicate

De vidtrekkende konsekvensene av Pentagons FunVax biovåpenprogram er like store som de er av stor betydning for menneskeheten.

Skulle det amerikanske folket bli oppmerksom på dette motbydelige knepet for å snuse ut åndelig jakt og religiøs iver i hele kroppspolitikken, ville Forsvarsdepartementet bli avblåst i et DC-blits før det ble rystet for godt. Folk i alle 50 stater ville umiddelbart slutte å betale skatten før de seriøst tenkte på en kontrollert riving av Pentagon.

Men hvordan skjedde dette egentlig?

Det er en flere tiårs kriminell konspiratorisk plan for å kollapse den amerikanske republikken som begynte for alvor på begynnelsen av 1900-tallet. På den tiden ble USAs krigsdepartement, nå kalt Forsvarsdepartementet, fullstendig overtatt med Federal Reserve Act fra 1913. Fra det tidspunktet ble alle globale katastrofale hendelser omhyggelig planlagt, koordinert, henrettet og dekket av den samme folkemordstammen som eier og driver International Banking Cartel & Crime Syndicate (IBCCS).


Det armenske folkemordet,
første verdenskrig, den
bolsjevikiske revolusjonen, det
spanske influensamordet,
den store depresjonen,
andre verdenskrig,
holocaust,
11. september terrorangrep,
krigen mot terror
og COVID-19-pandemien
har alle en ting til felles.
De ble alle finansiert av
International Banking Cartel & Crime Syndicate .

(Kilde: STAGED CORONAVIRUS PANDEMIC : En internasjonal kriminell sammensvergelse av episke proporsjoner )


Det krevde massiv finansiering og utallige ansatte som jobbet forsiktig i over et århundre for å lansere både OPERATION COVID-19 og COVID-1984 . Å betale for forskningsfinansieringen og dekke tiår med offentlige lønn var bare mulig på grunn av Federal Reserve, som var en opprettelse av International Banking Cartel & Crime Syndicate .

* FEDERAL RESERVE MERKNAD: Fiat valuta + Fraksjonell reservebank = Morsomme penger

Dette var hvordan IBCCS var i stand til å kooptisere og kontrollere nøkkelbyråer i den amerikanske føderale regjeringen, som alle var nødvendige for å drive de mange svarte operasjonene og skjulingen som førte til først, OPERATION COVID-19 , og deretter COVID -1984 . Det endeløse tyveriet og det økonomiske sjikanatet som Federal Reserve System har tilsyn med, er også hvordan globalistene opprettet og finansierte den nå beryktede Deep State . Også kjent som Senior Executive Service , må disse forræderne til Den amerikanske republikken umiddelbart arresteres og straffeforfølges i den fulle grad av loven … FØR DE HUNGER LEVER PÅ INTERNETTET! ! !

Selvfølgelig er Mainstream Media også full av forrædere akkurat som CIA, FBI, DoJ, NSA, DHS og Department of State er bemannet av så mange undergravende.  Deep State- forrædere befolker også CDC, HHS, NIH, FDA og Big Pharma. Faktisk er det nå mer oppsiktsvekkende elementer i hele Deep State enn det er patrioter og nasjonalister. Globalistene har bokstavelig talt overtatt den amerikanske regjeringens lås, lager og fat. Det er nettopp derfor de har lansert et så desperat og hensynsløst, frekt og sinnssykt bioangrep mot hele planetens sivilisasjon for permanent å utvise Gud-genet .

Forrædere og turncoats

Nøyaktig hvem er de?

Hvem er medlemmene av makteliten som utfører denne serien av avskyelige forbrytelser mot menneskeheten kjent som OPERATION COVID-19 og COVID-1984 ?

William Henry Gates III

George Soros

Henry Kissinger

Barack Hussein Obama

Hillary Rodham Clinton

Joe Biden

Nancy Pelosi

Kamala Harris

Chuck Schumer

Adam Schiff

Dianne Feinstein

Maxine Waters

Eric Swalwell

James Comey

Robert Mueller

Rod Rosenstein

George W. Bush

Dick Cheney

Anthony Fauci

Deborah Birx

Robert Redfield

Gavin Newsom

Andrew Cuomo

Elon Musk

Eric Schmidt

Tim Cook

Larry Page

Sergey Brin

Mark Zuckerberg

Jack Dorsey

Sundar Pichai

Ajit Pai

Satya Nadella

Jeff Zucker

Wolf Blitzer

Anderson Cooper

Jim Acosta

Chuck Todd

Jake Tapper

Chris Cuomo

Rachel Maddow

Don Lemon

Andrea Mitchell

Brian Stelter

Alisyn Camerota

Erin Burnett

Blant utallige andre OPERATION COVID-19 kriseaktører ,
samt COVID-1984 kriminelle medsammensvorne

Alle disse dårlige skuespillerne har en ting til felles – de har INGEN SAMVITTIGHET. Noe som sannsynligvis betyr at de allerede har mottatt FunVax. Se hvordan de kynisk memed det FunVax, som om det er så gøy å hemmelig dempe offerets religiøse natur og medfødte lengsel etter å søke åndelige sannheter.Konklusjon

Det er av største betydning å forstå den virkelige kompleksiteten i FunVax-leveringssystemet riktig. Det representerer kulminasjonen av mange tiår med hemmelig biogarn som er utført mot menneskeheten. Imidlertid, nå som coronaviruspandemien har avslørt dette skumle plottet, la perpsene uvitende katten ut av posen HELE TID.

FunVax biovåpnsystem bruker minst 4 forskjellige modaliteter. Gjerningspersonene bruker (i) chemtrails for å spraye influensavirus og aerosolvaksiner, (ii) administrere voksne influensaskuddsprogrammer og vaksinasjonsplaner for barn, (iii) frigjøre flere varianter av COVID-19 biovåpen på sykehus, sykehjem, hjemmeboende fasiliteter (og på cruiseskip når de var i drift), og (iv) bruk av de intensive 5G-utrullingene for å svekke immunforsvaret, samt forsterke de elektromagnetiske frekvensene og mikrobølgeoverføringene som letter den hemmelige FunVax-vaksinasjonsprosessen. Perps har også planlagt en femte komponent der de (v) formulerer en obligatorisk COVID-19 vaksine som vil sikre at hvert individ får VMAT2 ‘immunisering’ som vil bli håndhevet via et immunitetssertifikat.

Derfor opplever vi og / eller ser en kriminalitetsbølge av virkelig episke proporsjoner som skyller over planeten Jorden, igjen og igjen og igjen. Denne pågående serien med bioterrorangrep er en del av den internasjonale kriminelle konspirasjonen kjent som OPERATION COVID-19, som er NWO-forutsetningen for den verdensomspennende implementeringen av COVID-1984 .

Kanskje den eneste beste måten å avslutte denne virkelig “sjokkerende sataniske konspirasjonen” på er å avsløre den og avsløre den som om det ikke er noen morgendag … … … for hvis sannhetssøkere ikke gjør det, vil det ikke være en morgen! Med stor haster må de virkelige perpene helt øverst i den reptilske næringskjeden eksponeres som aldri før. Se: KHAZARIAN MAFIA : Du vet ikke, hva du ikke vet!


Den nederste linjen :  Ingenting endres før de som i hemmelighet styre USA er tiltalt for 9/11, JFK, OK by, 5G, Chemtrails, Vaksiner, GMO, Glyfosat, Fluor, smarte målere, COVID-19 ….


CAVEAT: NWO-globalistene er helt fast bestemt på å vaksinere de nesten 7,8 milliarder innbyggerne på planeten Jorden når OPERATION COVID-19 er over. Derfor bruker de så mange teknikker og teknologier for å levere VMAT2-vaksinen; de vil ikke ha et eneste menneske i live med Guds genet intakt og fullt fungerende. Derfor er det viktig at alle leser og legger ut dette utmerkede råd fra Coronavirus Coach for å forhindre FunVax-vaksinering: Slik kan alle unngå å få Coronavirus


#FunVax


State of the Nation
6. mai 2020

Redaktørens merknad

FunVax ble faktisk spådd for over 100 år siden av en av de største profetene i moderne tid, den uforlignelige jordforskeren og grunnleggeren av Biodynamikk og antroposofi – Rudolph Steiner. Se: For over 100 år siden advarte Rudolf Steiner om et djevelsk plan for å vaksinere hele menneskeheten.

Handlingsplan

Den eneste veien videre er at Vi folket tar tilbake regjeringen vår fra tyvene og morderne som direkte har stjålet den. De har voldtatt, plyndret og plyndret hele verden med våre skattedollar og gjort det i vårt navn. Det må stoppes — I GÅR! Vær oppmerksom på at selve grunnen til at COVID-19 biokrigen ble ført mot USA, er at de vet at vi er på dem …. og at vi kommer for hver og en av dem. Her er bare to av de mest uforbederlige internasjonale karriereforbrytere som må håndteres før enn senere.

Public Enemy # 1: BILL GATES : En trussel mot samfunnet som må arresteres og straffeforfølges for forbrytelser mot menneskeheten

Offentlig fiende # 2: George Soros må arresteres, straffeforfølges og fengsles for å forhindre borgerkrigDette innlegget ble postet i Uncategorized . Merk permalinken .← Våre militære har forlatt ossNWO Globalist Puppet Christopher Wray Outright Lies to Congress, Beviser FBI er helt ødelagt og korrupt →

Legg igjen en kommentar