MEDISINSK SHOCKER: Forskere ved Sloan Kettering oppdager mRNA inaktiverer tumorundertrykkende proteiner, noe som betyr at det kan fremme kreft…..03/02/2021.

MEDISINSK SHOCKER: Forskere ved Sloan Kettering oppdager mRNA inaktiverer tumorundertrykkende proteiner, noe som betyr at det kan fremme kreft

Det er et hemmelig lag med informasjon i cellene dine, kalt messenger RNA, som ligger mellom DNA og proteiner, som fungerer som en kritisk kobling. Nå, i en medisinsk sjokker for hele verden av vaksinefilosofi, fant forskere ved Sloan Kettering at mRNA i seg selv bærer kreft, FORÅRSAKER endringer – endringer som genetiske tester ikke engang analyserer, og flyr helt under radaren til onkologer over hele verden.

Så nå er det på tide for uavhengige laboratorier som ikke er vaksineprodusenter (eller ansatt av dem) til å kjøre diagnostisk testing på Covid-vaksineserien og finne ut om dette er kreftdrivende vaksinasjoner som, når serien er ferdig, vil forårsake kreftsvulster i de vaksinerte massene som alle har skyndt seg ut for å få jabben av frykt og propagandainnflytelse. Velkommen til en verden av eksperimentelle og skitne vaksiner kjent som mRNA “teknologi”.

Tidligere ukjente kreftdrivende budbringere gjemmer seg i RNA, ikke DNA

Denne oppsiktsvekkende oppdagelsen bør publiseres på alle medisinske nyhetssider, aviser, TV-nyheter og på CDC-nettstedet, men med mindre du leser denne artikkelen og bruker DuckDuckG o som din søkemotor, vil du sannsynligvis aldri se den. Det er fordi Google er inne på løsningen , med Big Pharma og VIC – vaksineindustrikomplekset. Så her er en mer grundig forklaring på hva vi ser på, for ekte, angående mRNA og vaksiner.

Det informasjonsbærende molekylet, messenger RNA, kan instruere menneskelige celler til slutt på samme måte som kreftdrivere, og spiller en viktig rolle i å få kreft til å trives mens de inaktiverer naturlige tumorundertrykkende proteiner menneskekroppen skaper for å redde deg fra kreft. Dette er det helt motsatte av det CDC og vaksinen produserer forteller alle akkurat nå om Covid-vaksinene, og dette er basert på klinisk forskning fra molekylærbiologer ved Sloan Kettering Institute.

Selv sekvensering av DNA i kreftceller avslører ikke disse endringene, det er så slumete vaksinene er. Det er som en trojansk hest som ber cellene dine om å la disse endringene gjøres, som om de var trygge, men de er ikke det. Alle antagelser om at mRNA er ‘trygt’ akkurat nå har blitt fullstendig dreid 180 grader med denne undersøkelsen. Vurder dette veldig nøye hvis du ennå ikke har blitt vaksinert med mRNA-teknologi, og det kan være lurt å ‘advokatere’ hvis du allerede har jabs.

Etter Covid-vaksinasjonen din, blir RNA transportert ut av cellens kjerne, og vil ikke lenger fungere som kreft svulstundertrykkende

Bill Gates og Vaccine Industrial Complex er veldig uhyggelige, som vi alle vet, men å lage vaksiner som avkorter (deaktiverer ved å kutte kort) kreftsvulstdempere, og ødelegger menneskekroppens evne til å beskytte mot kreft, vel, det er bare fullstendig galskap. Avkortede tumorundertrykkende proteiner er lik DNA-mutasjonene som får kreftceller til å mutere og formere seg ukontrollert. Vil Amerika se krefttilfeller skyrocket de neste årene på grunn av Covid-vaksiner? Bare tiden vil vise, men akkurat nå avslører vitenskapen at det er sannsynlig. Følg nøye med.

Derfor er alle som er redde til døden for Covid-vaksinene vitenskapelig i stedet for antivitenskap, fordi vitenskapen viser at mRNA-teknologien er veldig farlig, spesielt når det gjelder proteiner som gir næring til kreftsvulster. La oss si det igjen: Vitenskap viser at mRNA-teknologi kan gi kreft svulstvekst.

En betydelig mengde mennesker med blodkreft har SAMME inaktivering av tumor-suppressorgener på mRNA-nivå

Forskere oppdaget også at en betydelig mengde mennesker med blodkreft, aka kronisk lymfocytisk leukemi (CLL), har den samme eksakte inaktivering av tumorundertrykkende gener på mRNA-nivå. Faktisk kan mRNA-endringene de oppdaget muligens redegjøre for de manglende DNA-mutasjonene, og det staver ut dårlige nyheter for alle som synes Covid-vaksineserien er “trygg og effektiv.” Det er effektivt, når man undertrykker proteiner mot kreft, kan man konkludere.

Selv om bare halvparten (delvis trunkering) av mRNA-endringer i menneskelige celler finner sted, er det nok å “overstyre funksjonen til de vanlige versjonene som er tilstede”, ifølge forskerne fra Sloan Kettering. Disse endringene kan også gjelde 100 forskjellige gener samtidig, slik at endringene kan legge seg raskt opp og forårsake forferdelige helsemessige konsekvenser. Selvfølgelig vil vanlige medier avvise alle forbindelser fra disse oppdagelsene, men de får betalt for å gi opp igjen farmakasnakk, så det er ikke overraskende i det hele tatt.

Det er viktig å merke seg at mRNA-endringer, ifølge forskere, ikke er begrenset til blodkreft, men har vært knyttet til akutt lymfatisk kreft og brystkreft. Kan dette bety at vi ser på en ny befolkningskontrollmekanisme skjult i messenger RNA?

Om lag 20 000 mennesker i USA utvikler kronisk lymfatisk leukemi “CLL” hvert år. Hvor mange vil stille begynne å utvikle det nå, og har det plutselig “dukket opp” fem år fra nå? Symptomer inkluderer tretthet, forstørrede lymfeknuter og nattesvette. Ble du vaksinert mRNA og opplevde du allerede disse symptomene? Står disse symptomene på advarselet – vaksineinnsatsen? Leste du dem?

Det er bare en “behandling” som tilbys akkurat nå for CLL av Pharma Industrial Complex, og det er stamcellebenmargstransplantasjon. Åh, men det anbefales bare hvis CLL er “sannsynlig” å gå videre. Kvalifiserer mRNA-vaksinene deg nå som “sannsynlig” til å komme videre med CLL?

Still inn internettskiven til Vaccines.news for oppdateringer om menneskelige utfordringsforsøk for folk som er interessert i å undertrykke gener som bekjemper kreft. Ikke rart at Mark Zuckerberg er livredd for Covid-vaksinen.

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

mskcc.org

vaksiner. nyheter

mskcc.org

RELATERTE ARTIKLER

MEDISINSK TYRANNY akselererer ettersom COVID “pass” setter i bruk i marsAv Ethan Huff

Republikanerne i Texas nevnte “global oppvarming” som årsaken til at de bestemte seg for ikke å vinterføre strømnettetAv Ethan Huff

Studenter suspendert for å være enig i “støtende” biologiAv Ethan Huff

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.