Jan-Erik Andersen 03.03 2021.

Samfunnet er ikkje laga for å tiltale høgareståande politikere. Det vil aldri skje. Korrupsjon er per i dag lovlig, om ein gjer det på rett måte.Om du tar imot penger ifrå milliardærer, vil du bli tiltalt og avsatt. Men om du held ein tale for den samme milliardæren, og han betaler deg ein million kroner for ein halvtime, og han gjer dette 100 ganger, så er det lovlig. Både den norske politiske elite og dei store mediaaktørene i Norge meiner dette. Dette er ein av metodane Bill og Hillary Clinton brukte for å tjene sine 100-200 millioner dollar. Det er ein fullstendig perverting av all korrupsjonslovgivning. Det er no fritt fram for korrupsjon i den vestlige verden…forutsatt at du er på Davoslaget.Tilsvarende er det lovlig å vere korrupt om du tar imot pengene på vegne av ein veldedig organisasjon, som då lønner deg sjølv. Dette gjer halve arbeiderpartiet, samt halve høgresida med sine tenketanker, fredssenter og andre veldedige og snille organisasjoner, og naturligvis den største av dei alle, Hillary med sin organisasjon, mulighet til fri korrupsjon, simpelten fordi desse Davosvennlige politikerene, Davosvennlige media inkludert NRK, seier det er ok.Dei som veit kordan samfunnet styres, så veit dei at det er den personen som kontrollerer kordan pengene blir brukt, som i praksis eig pengene.Det betyr at når Hillary samla inn utallige milliarder til sin veldedige organisasjon, så brukte ho dei pengene som sine eigne. Ho sjølv, familien og hennes allierte fekk oppdrag betalt av hennar veldedige organisasjonen. Ho sjølv fekk nokre millioner dollar i lønn, plus dei frynsegodene som ikkje er oppgitt.I Norge ser du kordan Arbeiderpartifolk, fekk penger frå pe-dofile Ep-stein. Det er heilt normalt at norske politikere får penger ifrå milliardærer, til sine NGOer.Det er desse NGO (non governmental organisasjoner), som styrer verden. Dette skjer utanfor demokratisk kontroll.Ser ein på gravejournalistene, som The Amazing Polly på YouTube, så ser du kordan storkapitalen pøser penger inn i NGOene, for å drive verden i den retning dei ønsker. Det er hinsides fatteevne.PS, etter mitt syn er det ikkje hensiktsmessig å snakke om rettssaker mot desse folkene. Det gjer at du blir sett på som ein ekstremist.Det er betre å påpeke at korrupsjon er lovlig i dag, ved å bruke papirtynne skalkeskjul som at ein held taler til millioner, eller får pengene via NGOer.Frihandelsgalskapen kom utelukkende pga den enorme pengestrømmen ifrå milliardærene til universiteter, tenketanker, politiske parti, NGOer av alle slag, og kronjuvelen Davos.Det er fordi det er lovlig å kjøpe samfunnet. Det er ikkje sett på som galt av mainstream media.NRK vil aldri røre denne ekstreme korrupsjonen som foregår i fullt dagslys. Det er spesielt graverende, ettersom det er bare NRK vi har for å nå den store befolkningen.Så NRK er kjernen i korrupsjonen i Norge ved måten dei systematisk dekker over den. Dei snakker aldri om det.Korthuset til eliten falle sammen, nøyaktig som et korthus, om NRK hadde begynt å snakke om dette.Ein bør tenke seg om kvifor ikkje NRK og SV journalister ikkje tar opp dette. Grunnen er at dei kulturelle venstreorganisasjonene, samt dei økonomisk høgrevridde frihandelsorgsnisasjonene, begge får penger frå eliten på nøyaktig samme måte.Så om ein skulle tatt økonomisk høgrevridde NGOene for korrupsjon, så hadde dei venstrevridde NGOene også falt.Derfor snakker ikkje venstresida om det. Og derfor snakker ikkje politikerene om det. Dei vil ikkje sage over greina dei sjølve sitter på. Dei er allierte i å bevare korrupsjonssystemet fordi dei er alle ein integrert del av det. Dette korrupsjonssystemet er Globalismen.

Legg igjen en kommentar