CYA og “Bedragerisk markedsføring”: Pfizer Covid-19-vaksinen er et “ikke godkjent produkt” som er “tillatt for bruk”

Av prof Michel ChossudovskyGlobal Research, 3. mars 2021

Alle artikler om global forskning  kan leses på 27 språk ved å aktivere  rullegardinmenyen “Oversett nettsted” på det øverste banneret på hjemmesiden vår (skrivebordsversjon).

***

Inc er for tiden involvert i å markedsføre sin eksperimentelle mRNA- med nådeløs fra nasjonale myndigheter. Rikelig dokumentert, knapt rapportert av media, har det skjedd mange tilfeller av og skader.

Det som står på spill er det du kan kalle “CYA”, nemlig.

“Den byråkratiske teknikken for å avverge fremtidige beskyldninger om politiske feil eller forseelser ved å avlede ansvaret på forhånd” ( William Safire , NYT, )

Omfattende svindel og tildekking råder på de høyeste regjeringsnivåene.

“Green Light” for å markedsføre den eksperimentelle mRNA-vaksinen ble gitt tilbake i desember 2020, til tross for at ifølge FDA er vaksinen et “ikke godkjent produkt”.

han FDA i sin tvetydige (CYO) uttalelse har gitt en såkalt Emergency Bruk Authorization (EUA) til Pfizer-BioNTech vaksine, nemlig “ å tillate bruk i nødstilfeller av ikke-godkjent produkt, …  for aktiv immunisering …” ( se nedenfor )

Det er noe fishy og “motstridende” i denne uttalelsen. Den eksperimentelle Pfizer mRNA-vaksinen er både “ikke godkjent” og “tillatt”.

Jeg har sjekket denne uttalelsen med en fremtredende advokat. Det er åpenbart ulovlig å markedsføre et “ikke godkjent produkt”.

Pfizer-Moderna-vaksinen er kategorisert av CDC som et “undersøkelsesmedisin”. “Nødbruken” er der for å rettferdiggjøre lanseringen av det som kan beskrives som et “ulovlig stoff”. Det er en pågående fryktkampanje, men det er ingen “nødsituasjon” som rettferdiggjør “nødbruk”   Hvorfor:

  1. Både WHO og CDC har bekreftet at  er “lik sesonginfluensa”, det er ikke et drapsvirus. 
  2. PCR-testen som ble brukt for å estimere “bekreftede positive tilfeller” er feil.
  3. Covid-tallene er løftet opp.
  4. Testens gyldighet er blitt stilt spørsmål ved (januar 2021) av WHO.

“Bedragerisk markedsføring”, “Helsevesenssvindel”

Det som utspiller seg er “uredelig markedsføring” av en “ikke godkjent” vaksine. I en historisk  avgjørelse fra det amerikanske justisdepartementet i september 2009 erkjente Pfizer Inc. straffeskyld. Det var  “The Largest Health Care Fraud Settlement in its History ” ifølge DoD:

Amerikanske legemiddelgiganten Pfizer Inc. og datterselskapet Pharmacia & Upjohn Company Inc . … har avtalt å betale $ 2,3 milliarder, den største helsevesenet svindel oppgjør i historien av Justisdepartementet, for å løse straffe- og sivil liabilit y som følge av den ulovlige markedsføringen av visse farmasøytisk produkt s, Justisdepartementet kunngjorde i dag. …

Pharmacia [Pfizer] & Upjohn Company har avtalt å erkjenne straffskyld for brudd på mat-, - og kosmetikkloven….  Pharmacia & Upjohn vil også miste 105 millioner dollar, for en total kriminell løsning på 1,3 milliarder dollar. ( DoD . Vekt lagt til)

Pfizer 2009, Déjà vu: 

MRNA-vaksine-skandalen overgår langt den falske markedsføringsaktiviteten til Pfizer Inc i 2009.

MRNA-vaksinen kunngjort av Pfizer er basert på en eksperimentell  genredigering av mRNA-teknologi som har betydning for det menneskelige genomet.   T han standard dyrelaboratorietester som bruker mus eller ildere er ikke utført. Pfizer “gikk rett til menneskelige” marsvin ”.

Menneskelige tester startet i slutten av juli og begynnelsen av august 2020. “Tre måneder er uhørt for å teste en ny vaksine. Flere år er normen . ”

Vår takk til Large og JIPÉM

Denne karikaturen av Large + JIPÉM forklarer vår situasjon:

Mus nr. 1: “Skal du bli vaksinert”,

Mus nr. 2: Er du gal, de har ikke fullført testene på mennesker ”

Planen om å utvikle en vaksine er profittdrevet. Den støttes av korrupte regjeringer som tjener interessene til Big Pharma. Den hadde allerede bestilt 100 millioner doser tilbake i juli, og EU skal kjøpe 300 millioner doser. Det er store penger for Big Pharma, sjenerøse utbetalinger til korrupte , på bekostning av skattebetalere.

Se Michel Chossudovsky,  The Worldwide Corona Crisis 2020: Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression, Global Coup d'État and the “Great Reset”  E-Book, 26. februar 2021

Såkalt ”nødbruk” er gitt til Pfizer med sikte på å markedsføre et farmasøytisk produkt som er “eksperimentelt”, “ikke godkjent” av FDA og direkte farlig.

Overgangen fra “ikke godkjent” til “godkjent” 

  • “Ikke godkjent” av FDA,
  • “Tillatt” (ved nødbruk) av FDA
  • og deretter “godkjent” av amerikanske myndigheters helsemyndigheter, noe som resulterte i mange dødsfall og skader

relaterte artikler

Advarsel om rød varsel om COFID-inokulasjoner fra Pfizer og Moderna

11. februar 2021

I motsetning til Storbritannia tillater amerikanske FDA gravide og sykepleiere å motta eksperimentell Pfizer COVID-vaksine

16. desember 2020

Farlig mRNA-vaksine: Kommer obligatorisk amerikansk Covid Vaxxing?

2. februar 2021

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.